2 halveksittavinta horoskooppimerkkiä: miksi heidän tuomionsa on niin ankara

Astrologian kiehtovassa maailmassa tietyt horoskoopin ominaisuudet tunnetaan hyvin. Rakkauden, työn ja ystävyyden välillä jokaisella merkillä on ominaisuutensa ja virheensä, jotka jakavat siihen kuuluville. Tänään tarkastellaan kahta halveksivimpana pidettyä horoskooppimerkkiä: Kauris ja Neitsyt. Mikä tekee heistä niin nopeita tuomitsemaan ankarasti muita? Valaisemalla näitä monimutkaisia ​​persoonallisuuksia.

Kauris: kunnianhimoinen ja liian kriittinen?

Kauris on 22. joulukuuta ja 20. tammikuuta välisenä aikana syntynyt vesimerkki, jota hallitsee Saturnus, vastustuksen, auktoriteetin ja sinnikkyyden symboli. Tämän merkin alkuperäisväestöä pidetään usein kylminä, etäisinä ja kriittisinä muita kohtaan. Onko tämä perusteltua?

Liiallinen kunnianhimo

Kauris on yleensä erittäin vaativa itselleen. He pyrkivät aina huipulle kaikilla elämänsä alueilla – ammatillisessa, romanttisessa tai perheessä. Tämä horjumaton kunnianhimo pakottaa heidät toisinaan omaksumaan ylimielisen ja ylivoimaisen asenteen niitä kohtaan, joita he pitävät vähemmän tehokkaina kuin itseään.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Perätön tuomio

Saturnus antaa heille innokkaan velvollisuudentunteen, kurinalaisuuden ja kyvyn erottaa hyvä pahasta. Kauris voi siksi vaikuttaa suvaitsemattomalta ihmisiä kohtaan, jotka eivät jaa arvojaan tai jotka heidän mielestään eivät ole vakavia. Heidän tuomionsa ovat usein häikäilemättömiä ja tinkimättömiä.

Halu auttaa muita?

Vaikka Kauris näyttää toisinaan halveksivalta, on tärkeää korostaa, että heillä on myös halu auttaa muita edistymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Heidän ensisijaisena tavoitteenaan ei ole niinkään alentaa muita kuin saada jokainen antamaan parhaansa itsestään. Tämä apu koetaan kuitenkin usein tunkeilevaksi, mikä vahvistaa mielikuvaa ylimielisestä ja halveksivasta merkistä.

2 halveksittavinta horoskooppimerkkiä: miksi heidän tuomionsa on niin ankara
Kaksi halveksittavinta horoskooppimerkkiä: miksi heidän tuomionsa ovat niin ankaria?

Neitsyt: perfektionisti ja lukittunut ideoihinsa

Elokuun 23. ja 22. syyskuuta välisenä aikana sijaitseva Neitsyt on Merkuriuksen hallitsema maamerkki, kommunikoinnin, älyn ja logiikan symboli. Neitsyen alkuasukkaiden tiedetään olevan hyvin tarkkaavaisia ​​yksityiskohtiin ja nirsoina niin, että niistä tulee ärsyttäviä. Tekeekö tämä luonteenpiirre heistä halveksivia?

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Pahentunut perfektionismi

Neitsyet vaativat itseään ja yrittävät jatkuvasti parantaa ympärillään olevia asioita. Tämä jatkuva täydellisyyden etsiminen voi saada heidät osoittamaan kaiken, mitä he pitävät epätäydellisenä muissa. Heidän jatkuvansa kritiikkinsä antaa vaikutelman halveksunnasta ja ylimielisyydestä, vaikka heidän tarkoituksensa ei välttämättä olisikaan paha.

Kapea visio

Neitsyet ovat usein lukittuina omiin ideoihinsa ja uskomuksiinsa, mikä tekee heistä haluttomia hyväksymään erilaisia ​​mielipiteitä tai elämäntapoja, jotka poikkeavat heidän omasta. Tämä ajattelutapa saa aikaan ankaria tuomioita tämän merkin alkuperäisasukkailta, mikä vahvistaa halveksivaa puolta, josta heitä syytetään.

Opas ennemmin kuin tuomari?

Tästä halventavasta kuvasta huolimatta Neitsyet haluavat yleensä auttaa vaikeuksissa olevia ihmisiä. Heidän vaatimuksensa kohdistuvat pääosin parantamisen ja itsensä parantamisen tavoitteeseen sekä heidän itsensä että muiden osalta. Ongelma on kuitenkin siinä, että heidän kriittinen lähestymistapansa näyttää tuovan enemmän esiin epäonnistumista kuin menestys.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Eri syitä tähän halveksivaan käytökseen

Monet tekijät voivat selittää, miksi Kauris ja Neitsyt yhdistetään halveksivien yksilöiden ominaisuuksiin. Näiden joukossa:

  1. Heidän vastaavat vaatimukset : Kuten aiemmin mainittiin, näillä kahdella merkillä on korkeat vaatimukset, ei vain itseään, vaan myös muita kohtaan.
  2. Heidän lisääntynyt vastuunsa : Sekä Kaurisille että Neitsyelle on tärkeää olla vastuullinen ja vakava toimissaan. Siksi he odottavat samaa kurinalaisuutta muiltakin.
  3. Heidän suvaitsemattomuutensa epätäydellisyyteen : molemmat merkit arvostavat hyvin tehtyjä asioita ja heillä on vain vähän kärsivällisyyttä virheiden tai epätarkkuuksien suhteen.

Lyhyesti sanottuna on tärkeää ymmärtää, että huolimatta näennäisestä maineestaan ​​halveksuvana ja ankarana tuomiona, Kauris ja Neitsyt syntyperäiset ihmiset pyrkivät pääasiassa työntämään muita kohti erinomaisuutta omalla tavallaan. Heidän lähestymistapansa voisi kuitenkin saada vivahteita, jotta he eivät loukkaisi muita tarpeettomasti.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » 2 halveksittavinta horoskooppimerkkiä: miksi heidän tuomionsa on niin ankara