3 kiinalaisen horoskoopin merkkiä, jotka saavat mukavan summan rahaa viikonloppuna 21.-22.10.2023

Oletko koskaan miettinyt kiinalaisen horoskooppisi neuvomista saadaksesi selville elämäsi trendit ja mahdollisuudet? Kiinalainen horoskooppi, jossa on 12 erilaista eläintä, jotka edustavat eri vuosia, voi myös paljastaa tärkeitä puolia olemassaolostamme. Tämä sisältää parhaat ajat ansaita rahaa! Tässä artikkelissa selvitä, mitkä ovat 3 kiinalaisen horoskoopin merkkiä, joiden on määrä saada mukava rahasumma viikonloppuna 21.-22.10.2023.

The Dragon: valmis mahtavaan menestykseen

Astrologi Stéphanie Gelbartin mukaan lohikäärmeen merkin alla syntyneitä suositaan tänä viikonloppuna erityisen paljon taloudellisten hyötyjen kannalta. Nyt on täydellinen aika lotota, sijoittaa tai yksinkertaisesti yllättyä odottamattomasta lahjasta rakkaalta.

Olennainen elementti: Tuli

Tämän ajanjakson astraalivaikutusten mukaan lohikäärme hyötyy epäilemättä suuresta energialähteestä tulielementin ansiosta. Tämä todellakin lisää hänen onneaan kymmenkertaiseksi ja antaa hänelle mahdollisuuden tehdä nopeasti oikeat päätökset merkittävien voittojen saamiseksi. Lisäksi hänen luonnollinen anteliaisuus palkitaan miellyttävällä yllätyksellä näiden kahden päivän aikana.

 1. Pelaa lottoa: yksi suosituimmista onnenpeleistä
 2. Ansaitse rahaa sijoittamalla: osakemarkkinamahdollisuudet ja muut sijoitukset
 3. Odottamaton lahja rakkaalta: kun onni tulee niiltä, ​​joita rakastamme
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä
3 kiinalaisen horoskoopin merkkiä, jotka saavat mukavan summan rahaa viikonloppuna 21.-22.10.2023
3 kiinalaisen horoskoopin merkkiä, jotka saavat mukavan summan rahaa viikonloppuna 21.-22.10.2023

Le Tigre: rohkeus kannattaa tänä viikonloppuna

Tiikerin merkin alla syntyneille tämä viikonloppu on myös onnen merkki. Todellakin, tämän ajanjakson rajaton energia yhdistettynä heidän joskus liiallisiin kunnianhimoisiinsa tarjoaa heille suuria taloudellisia mahdollisuuksia tarttua.

Määräävä elementti: Vesi

Vesielementti osoittautuu erityisen tärkeäksi tiikerien alkuasukkaille näinä päivinä. Edistääkseen intuitiota ja kykyään sopeutua uusiin tilanteisiin Tigers on hyvin varusteltu ratsastamaan onnen aallolla rahan suhteen tänä viikonloppuna.

 • Rohkeutta liiketoiminnassa: lähteä innovatiiviseen projektiin
 • Spontaanius: anna itsesi houkutella rohkealla vedolla
 • Kaunis kohtaaminen: ansaita rahaa enkelikontaktin ansiosta

Apina: mukavia yllätyksiä näkökulmasta

Lopuksi Apinan merkin alla syntyneet kokevat myös taloudellisesti erittäin suotuisan viikonlopun. Heidän sopeutumiskykynsä, kekseliäisyytensä ja vilkas mielensä hyödynnetään odottamattomien tulonlähteiden löytämiseen.

Avainelementti: Maa

Maa on elementti, joka suosii eniten apinoiden alkuasukkaita tänä aikana. Tämä astrologinen vaikutus antaa heille erinomaisen kyvyn toteuttaa ideansa ja projektinsa, mikä mahdollistaa merkittävien voittojen saavuttamisen tänä viikonloppuna.

 • Luovuus: valjasta kykysi hankkiaksesi lisätuloja
 • Vinkkejä: löytää parhaat tarjoukset rahasi kasvattamiseksi
 • Onnea peleissä: testaa uusia uhkapelejä onnistuneesti
Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Kuinka maksimoida potentiaalisi tänä viikonloppuna?

Yllä mainittujen merkkien alkuperäisasukkaille on tärkeää hyödyntää tätä onnenasennetta tänä viikonloppuna, jotta he voivat hyödyntää avautuvia mahdollisuuksia. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit asettaa kaikki mahdollisuudet puolellesi:

 1. Pysy kuulolla mahdollisuuksista: ole tarkkaavainen ympärilläsi oleville mielenkiintoisille ehdotuksille, joko lähipiirissäsi tai tiedotusvälineissä.
 2. Luota itseesi: Älä epäröi seurata intuitiotasi tehdäksesi tärkeitä päätöksiä nopeasti ja tehokkaasti.
 3. Älä unohda pieniä yksityiskohtia: Jotkut mahdollisuudet parantaa taloudellista tilannettasi voivat tulla pienten asioiden muodossa, jotka yhdessä auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lyhyesti sanottuna lohikäärme, tiikeri ja apina tuntevat poikkeuksellista onnea tänä viikonloppuna 21.–22. lokakuuta 2023 taloudellisten hyötyjen suhteen. Muista kuitenkin, että raha ei ole kaikki kaikessa: hyödynnä myös nämä hyvät hetket jakaaksesi onnenosasi rakkaimpien kanssa ja nauttiaksesi ansaitusta menestyksestä. Onnea !

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » 3 kiinalaisen horoskoopin merkkiä, jotka saavat mukavan summan rahaa viikonloppuna 21.-22.10.2023