3 yksinkertaista ja luonnollista tapaa poistaa toukat ulkona olevasta roskakorista

Ei ole harvinaista löytää roskat, joita kutsutaan myös toukiksi, ulkona olevasta roskakorista. Nämä ei-toivotut pienet olennot houkuttelevat roskakorissasi olevaa ruokajätettä, ja ne voivat nopeasti ottaa tilan haltuunsa, jos et ryhdy toimiin niiden poistamiseksi. Onneksi niitä on erilaisia helppoja ja luonnollisia vinkkejä päästäksesi eroon toukat ulkona olevasta roskakoristasi. Tässä artikkelissa esittelemme kolme tekniikkaa, jotka on helppo ottaa käyttöön ja jotka vaativat vain tuotteita, joita sinulla todennäköisesti on jo kotona.

1. Käytä kiehuvaa vettä, suolaa ja etikkaa

Poista ensin jätteen sisältävä roskapussi ja kaada roskiin reilu määrä kiehuvaa vettä tuhotaksesi siellä olevat toukat. Kuuma vesi on yksi tehokkaimmat menetelmät poistaa toukat, koska se tappaa ne välittömästi.

  • Ensimmäinen taso : Kuumenna iso kattila vettä kiehuvaksi.
  • Toinen vaihe: Poista roskapussi ulkona olevasta roskakorista ja tarkista, ettei sisällä ole toukkia.
  • Kolmas vaihe: Kaada kiehuva vesi roskakoriin peittäen koko sisäpinnan mahdollisten toukkien poistamiseksi.
Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Lisää seuraavaksi kourallinen suolaa ja puoli litraa valkoetikkaa. Anna seoksen vaikuttaa muutama tunti ja huuhtele sitten runsaalla puhtaalla vedellä. Suola tunnetaan kuivaavista ja desinfioivista ominaisuuksistaan, kun taas etikka auttaa neutraloimaan orgaanisen jätteen aiheuttamia huonoja hajuja.

Miksi tämä menetelmä toimii?

Kiehuva vesi tappaa välittömästi toukat sekä niiden ravinnonlähteen, jätteen sisältämät bakteerit. Suola ja etikka toimivat luonnollisina puhdistusaineina, jotka auttavat poistamaan mahdolliset jäämät ja estävät likaa pääsemästä uudelleen roskakoriin.

3 yksinkertaista ja luonnollista tapaa poistaa toukat ulkona olevasta roskakorista
3 yksinkertaista ja luonnollista tapaa poistaa toukat ulkona olevasta roskakorista

2. Käytä pesuainetta ja valkaisuainetta

Toinen tehokas tapa poistaa toukat ulkona olevasta roskakorista on käyttää pesuainetta ja valkaisuainetta. Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Ensimmäinen taso : Poista jätteitä sisältävä roskapussi ja tarkista, ettei sisällä ole toukkia.
  2. Toinen vaihe: Levitä runsaasti pesuainetta roskakorin sivuille ja pohjalle. Voit tehdä tämän käyttämällä sientä tai luuta.
  3. Kolmas vaihe: Anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ja huuhtele sitten runsaalla vedellä poistaaksesi kaikki pesuainejäämät.
  4. Vaihe neljä: Lopeta puhdistus kaatamalla laimennettua valkaisuainetta roskakoriin. Suositeltu seos on noin 10 % valkaisuainetta ja 90 % vettä. Anna vaikuttaa muutama tunti ja huuhtele sitten huolellisesti puhtaalla vedellä.
Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Miksi tämä menetelmä toimii?

Pesuaine auttaa poistamaan toukat ja muun lian roskikseen, kun taas valkaisuaineella on desinfioivia ja valkaisevia ominaisuuksia, jotka auttavat tappamaan toukista vastuussa olevat bakteerit. Näin roskakoristasi tulee puhdas ja hajuton.

3. Käytä piimaata

Lopuksi, jos haluat valita luonnollisen ja myrkyttömän ratkaisun toukkien poistamiseen, piimaa on ihanteellinen. Piimaa on mineraalijauhe, joka koostuu piimaan fossiileista, veden mikro-organismeista, jotka vastaavat sen hyönteismyrkkyominaisuuksista.

  1. Ensimmäinen taso : Poista jätteitä sisältävä roskapussi ja tarkista, ettei sisällä ole toukkia.
  2. Toinen vaihe: Ripottele reilusti piimaata roskakorin sivuille ja pohjalle. Voit myös ripotella sitä roskakorin ympärille luodaksesi tuholaisia ​​hylkivän esteen.
  3. Kolmas vaihe: Anna vaikuttaa muutama tunti ja poista sitten ylimääräinen piimaa harjalla tai harjalla ennen kuin käytät roskakoria uudelleen.

Miksi tämä menetelmä toimii?

Piimaa on luonnollinen hyönteismyrkky, joka tappaa toukat vahingoittamalla niiden ulkopuolista luurankoa. Lisäksi sillä on imukykyisiä ominaisuuksia, jotka poistavat kosteuden ja pahat hajut, jotka aiheuttavat valkoisten roskat roskakoriin.

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Lopuksi, on olemassa useita yksinkertaisia ​​ja luonnollisia vinkkejä päästä eroon toukista ulkona olevasta roskakorista. Käytätpä sitten kiehuvaa vettä, johon on sekoitettu suolaa ja etikkaa, pesuainetta yhdistettynä valkaisuaineeseen tai jopa piimaaa, nämä tekniikat ovat tehokkaita ja helppoja toteuttaa. Älä epäröi testata niitä löytääksesi tilanteeseesi parhaiten sopivan ja sano hyvästit roskakorisi toukille!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » 3 yksinkertaista ja luonnollista tapaa poistaa toukat ulkona olevasta roskakorista