5 luonnollista öljyä nopeaan hiusten kasvuun

Maailmassa, jossa etsimme jatkuvasti tuotteita, jotka parantavat ulkonäköämme ja hyvinvointiamme, luonnolliset öljyt sillä hiukset ovat todellisia liittolaisia. Näillä öljyillä on ravitsevia ja stimuloivia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan pitkät ja terveet hiukset lyhyessä ajassa. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 5 luonnollista öljyä, jotka saavat hiukset kasvamaan nopeasti.

Kookosöljy

L’kookosöljy on luultavasti yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä luonnollisista hiusöljyistä. Se uutetaan kookoksen hedelmälihasta ja sillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia päänahalle ja hiuksille. Sen kosteuttavat ja antimikrobiset ominaisuudet auttavat ehkäisemään ja torjumaan ongelmia, kuten hilsettä ja päänahan infektioita.

Lisäksi kookosöljyn sisältämä lauriinihappo mahdollistaa ravinteiden paremman tunkeutumisen hiuskuituun, mikä edistää tervettä ja nopeaa hiusten kasvua. Saadaksesi hyödyt kookosöljystä, levitä kookosöljyä suoraan päänahkaan ja hiuksiin, anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ja huuhtele sitten haalealla vedellä.

Risiiniöljy

L’Risiiniöljy on toinen luonnollinen öljy, joka tekee ihmeitä hiusten kasvulle. Se on peräisin Itä-Afrikasta ja Intiasta kotoisin olevan Ricinus communis -puun siemenistä, ja se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, erityisesti risinoleiinihappoa.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Edut hiuksille

Risiiniöljyn anti-inflammatoriset ja antimikrobiset ominaisuudet auttavat pitämään päänahan terveenä ilman ongelmia, kuten sieni-infektioita ja kutinaa. Tämän luonnollisen öljyn sisältämä risinoleiinihappo auttaa myös tasapainottamaan päänahan pH:ta ja edistämään verenkiertoa, mikä stimuloi nopeaa hiusten kasvua.

5 luonnollista öljyä nopeaan hiusten kasvuun
5 luonnollista öljyä, jotka saavat hiuksesi kasvamaan ennätysajassa

Kuinka käyttää risiiniöljyä

On suositeltavaa sekoittaa risiiniöljy johonkin toiseen kantajaöljyyn (kuten kookosöljyyn tai manteliöljyyn) käytön helpottamiseksi. Hiero tätä seosta päänahkaan ja hiuksiin muutaman minuutin ajan ja anna sen sitten vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ennen huuhtelua.

Sinappiöljy

Lännessä vähän tunnettu tämä sinapinsiemenistä uutettu luonnollinen öljy on erittäin suosittu Intiassa ja muissa Aasian maissa sen eduista hiuksiin. L’sinappiöljy sisältää vitamiineja (A, D, E ja K), kivennäisaineita (kalsiumia, sinkkiä, kaliumia) ja rasvahappoja (omega-3), jotka ovat välttämättömiä hiusten terveydelle ja kasvulle.

Edut hiuksille

Sinappiöljy edistää päänahan verenkiertoa, mikä stimuloi hiusten kasvua. Sen antifungaaliset ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat myös suojaamaan päänahkaa infektioilta, joita tavataan, kun hiustenlähtö on liiallista.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Kuinka käyttää sinappiöljyä

Levitä sinappiöljyä päänahkaan ja hiuksiin ja hiero sitten hellästi muutaman minuutin ajan. Kääri hiuksesi lämpimään pyyhkeeseen parantaaksesi ravinteiden imeytymistä ja anna vaikuttaa 30 minuutista tuntiin ennen huuhtelua.

Argan-öljy

Alun perin Marokosta,Argan-öljy saadaan arganpuun pähkinöistä ja sillä on monia etuja iholle ja hiuksille. Se sisältää E-vitamiinia, antioksidantteja ja rasvahappoja, jotka auttavat suojaamaan, ravitsemaan ja stimuloimaan hiusten kasvua.

Edut hiuksille

Arganöljy auttaa korjaamaan ja kosteuttamaan vahingoittuneita tai kuivia hiuksia korkean E-vitamiinipitoisuutensa ansiosta.Tämä luonnollinen öljy ehkäisee myös hiusten katkeilua ja vahvistaa niiden rakennetta, mikä edistää nopeaa kasvua.

Kuinka käyttää arganöljyä

Levitä muutama tippa arganöljyä hiuksiin (pääasiassa latvoihin) päivittäin tai shampoopesun jälkeen ja hiero hellävaraisesti, jotta tuote imeytyy täysin. Voit käyttää tätä öljyä myös ihoon jätettävänä hoitona kosteuttavan ja suojaavan vaikutuksen saavuttamiseksi koko päivän ajan.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Avokado öljy

Uutettu hedelmälihasta,avokadoöljy sisältää runsaasti oleiinihappoa (monotyydyttymätön rasvahappo) sekä A-, D- ja E-vitamiinia. Se on ihanteellinen kuiville, hauraille tai vaurioituneille hiuksille ravitsevien ja uudistavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Edut hiuksille

Sen lisäksi, että avokadoöljy saa hiukset kasvamaan nopeasti, se auttaa vahvistamaan, kosteuttamaan ja pehmentämään hiuskuitua, mikä auttaa vähentämään katkeilua ja katkeilua. Se auttaa myös suojaamaan hiuksia ulkoisilta vaikutuksilta muodostamalla suojaavan esteen.

Kuinka käyttää avokadoöljyä

Sekoita avokadoöljy suosikkiöljysi kanssa (kuten kookosöljy tai makea manteliöljy), levitä päänahkaan ja pituuteen ja hiero sitten hellästi. Anna vaikuttaa 30 minuutista tuntiin ennen huuhtelua.

Hyödynnä näiden hyveitä 5 luonnollista öljyä saada vahva, terve ja rehevä harja! Älä epäröi kokeilla ja mukauttaa näiden tuotteiden käyttöä omien tarpeidesi mukaan ja hyödyntää niiden edut saadaksesi hiuksesi kasvamaan nopeasti ja luonnollisesti.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » 5 luonnollista öljyä nopeaan hiusten kasvuun