5 luovaa ideaa wc-paperirullien kierrättämiseen

Sen sijaan, että heittäisit pois nämä pienet pahviputket, miksi et muuttaisi niistä jotain hyödyllistä ja koristeellista? Tässä on 5 loistavaa vinkkiä wc-paperirullien kierrättämiseen ja niille toisen elämän antamiseen.

1. Luo käytännöllisiä esineitä

Vessapaperirullat voidaan muuttaa erilaisiksi arkikäyttöön hyödyllisiksi tavaroiksi. Tässä on joitain esimerkkejä:

Kylvökoneet siemenille

Miksi ostaa ruukkuja nuorille kasveillesi, kun voit luoda ne vessapaperirullista? Taita vain päät itseensä muodostaaksesi pienen astian ja laita siihen muutama siemen ruukkumultalla. Kasvisi kukoistavat tässä ekologisessa ja taloudellisessa ympäristössä. voit vapaasti mukauta kylvökoneet kuvioilla tai etiketeillä, joissa on siemenen nimi.

Kaapelit kuntoon

Meillä kaikilla on kaapelit ympäriinsä ja sotkeutuvat kodeissamme. Käytä wc-paperirullia, jotta ne pysyvät tiukasti rullattuina ja helppo säilyttää. Pieni laatikko, joka sisältää muutaman kohdistettua rullaa, mahdollistaa tilan paremman järjestämisen ja vältytään vaivalta.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

2. Luo taideteoksia

WC-paperirullat tarjoavat useita mahdollisuuksia tee-se-itse ja koristeluun. Tässä on muutamia ideoita luovuutesi valloilleen:

Koristeellisia maalauksia

Leikkaamalla wc-paperirullasi ohuiksi nauhoiksi voit luoda geometrisia ja alkuperäisiä muotoja. Kokoa ne sitten luodaksesi kuvioita jäykälle alustalle, kuten pahville tai kankaalle. Maalaa kaikki makusi mukaan ja ripusta luomuksesi seinälle.

Juhlallisia seppeleitä

Juhlistaaksesi erityistä tilaisuutta, tee seppele wc-paperirullista leikatuista paloista. Sido ne nyörillä tai nauhalla. Näin saat a ilmava ja kevyt sisustustäydellinen syntymäpäiväjuhliin tai juhlaan.

5 luovaa ideaa wc-paperirullien kierrättämiseen
5 luovaa ideaa wc-paperirullien kierrättämiseen

3. Tee lasten leluja

Mikään ei ole lapselle opettavampaa kuin omien lelujen valmistaminen. WC-paperirullat ovat hyvä paikka aloittaa:

Ympäristövastuullisia nukkeja

Pyydä lapsiasi luomaan omia hahmoja käyttämällä ruumiina wc-paperirullia. He voivat piirtää kasvoja, liimata koristeita ja lisätä nauhoja käsiin ja jalkoihin. Nämä nuket sallivat stimuloi lastesi mielikuvitusta ja luovuuttasamalla kunnioittaa ympäristöä.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Marmoripiiri

Leikkaamalla wc-paperirullat kahtia ja kiinnittämällä ne pahvilevylle tai seinälle, voit helposti luoda suuren piirin marmorien liukumiseen. Täydellinen lasten pitämiseen tuntikausia kiireisinä.

4. Suunnittele koriste-esineitä

Myös sisustus ansaitsee parannuksia näiden pienten pahviputkien ansiosta. Tässä on joitain ehdotuksia:

Romanttiset kynttilätelineet

Luo lämmin tunnelma muuttamalla wc-paperirullasi kauniiksi kynttiläntelineiksi. Leikkaa tätä varten kuvioita putkista ja laita LED-kynttilä sisään. Kun sytytät kynttilöitä, kuviot luovat kauniita varjoja ympäröiville seinille.

DIY-kaiutin älypuhelimeesi

Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin kaiuttimiin vahvistaaksesi älypuhelimesi ääntä. Leikkaa vessapaperirullaan rako, jonka avulla voit asettaa puhelimen paikalleen. Voit jopa käyttää washi-teippiä tai maalia tämän yksinkertaisen mutta näppärän esineen personoimiseen.

5. Tukea biologista monimuotoisuutta

Vessapaperirullia voidaan käyttää myös kasviston ja eläimistön suojelemiseen:

Suoja hyönteisille

Täyttämällä wc-paperirullan luonnollisilla esineillä, kuten oksilla, lehdillä tai oljilla, voit luoda suojan pienille hyönteisille, jotka reunustavat puutarhaasi. Leppäkertut arvostavat erityisesti näitä suojia, jotka ovat hyödyllisiä kirvojen torjunnassa.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Lintujen ruokintalaitteet

Lintujen syöttölaitteen tekeminen wc-paperirullalla on hyvin yksinkertaista. Levitä vain maapähkinävoita putken ulkopuolelle ja pyöritä sitä linnunsiemenissä. Ripusta sitten syöttölaite oksalle narulla. Siivekkäät ystäväsi viihtyvät samalla kun tarjoavat sinulle kauniin esityksen.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » 5 luovaa ideaa wc-paperirullien kierrättämiseen