7 varmaa merkkiä siitä, että hän käyttää sinua hyväkseen eikä halua vakavaa suhdetta

Treffimaailmassa on joskus vaikeaa havaita kumppanimme todellisia aikomuksia. Usein jotkut ihmiset eivät sitoudu vakavaan suhteeseen ja leikkivät tunteillasi. Suojellaksesi itseäsi tässä on 7 varmaa merkkiä, jotka osoittavat, että hän ei etsi kanssasi mitään vakavaa ja käyttää tilannetta hyväkseen.

1. Hän välttelee tunteitaan ja suunnitelmiaan

Jos kumppanisi välttelee jatkuvasti kertomasta, mitä mieltä hän on sinua kohtaan tai tulevaisuuden suunnitelmiinsa, Tämä voi olla vihje siitä, että hän ei todellakaan ole kiinnostunut vakavasta suhteesta. Ihmiset, jotka haluavat sitoutua pitkäaikaiseen suhteeseen, puhuvat yleensä mielellään toiveistaan ​​ja halustaan ​​rakentaa jotain yhdessä.

Hän osuu naulan päähän, kun otat aiheen esille

Joka kerta kun yrität puhua suhteestasi ja sen tulevaisuudesta, hän vaihtaa aihetta, on epämääräinen tai yksinkertaisesti välttää kysymyksen. Tämä saattaa viitata siihen, että hän tietää erittäin hyvin, ettei hän halua mennä pidemmälle kanssasi, mutta hän ei halua myöntää sitä jatkaakseen tilanteen hyödyntämistä.

2. Hänen prioriteettinsa on hän

Mies, joka haluaa kestävän suhteen, välittää kumppaninsa hyvinvoinnista, on kiinnostunut hänestä ja tukee häntä vaikeina aikoina. Kuitenkin, jos sinusta tuntuu, että kumppanisi keskittyy jatkuvasti itseensä ja omiin tarpeisiinsatämä osoittaa, että hän ei ole valmis sijoittamaan sinuun vakavasti.

Lue myös:   Tässä on mitä tarkoittaa nukkuminen kädet ristissä, uniasiantuntijoiden mukaan

Yksisuuntainen viestintä

Hän usein odottaa sinun olevan aina käytettävissä vastaamaan hänen viesteihinsä, mutta ei koskaan yritä pitää keskustelun virtaavana ja mielenkiintoisena teidän kahden välillä. Lisäksi hän jopa sallii itsensä keskeyttää säännöllisesti keskustelusi puhuakseen itsestään tai ongelmistaan.

3. Pääasiassa fyysinen kontakti

Jos suhteesi näyttää pyörivän pelkästään seksin ympärillä, Tämä voi olla merkki siitä, että kumppanisi ei todellakaan etsi emotionaalista yhteyttä sinuun ja mieluummin vain nauttiisi seurastasi. Täydellistä seksielämää on tietysti tärkeä parisuhteessa, mutta sen ei pitäisi korvata kestävän parin vankkaa perustaa.

Hän välttää julkisuuteen menoa

Hän viettää harvoin aikaa kanssasi sängyn ulkopuolella, ja kun hän viettää, se on yleensä silloin, kun kukaan muu ei ole lähelläsi todistamassa suhdettasi. Tämä saattaa viitata siihen, että hän ei pidä sinua olennaisena osana elämäänsä ja haluaa pitää vaihtoehtonsa avoimina tavata muita ihmisiä.

Lue myös:   Tässä on mitä tarkoittaa nukkuminen kädet ristissä, uniasiantuntijoiden mukaan
7 varmaa merkkiä siitä, että hän käyttää sinua hyväkseen eikä halua vakavaa suhdetta
7 varmaa merkkiä siitä, että hän käyttää sinua hyväkseen eikä halua vakavaa suhdetta

4. Et kuulu hänen sosiaaliseen piiriinsä

Yksi ilmeisimpiä merkkejä vakavasta suhteesta on kumppanisi asteittainen integroituminen ystäviin ja perheeseen.

Hän ei esittele sinua rakkailleen

Jos suhteenne alusta on kulunut useita kuukausia ja kumppanisi välttää aina esittelemästä sinua ystävilleen tai perheenjäsenilleen, tämä voi olla merkki siitä, että hän ei halua integroida sinua elämäänsä pitkällä aikavälillä.

5. Se on epäluotettava ja epäjohdonmukainen

Kumppani, joka ei ole sinua varten, kun tarvitset niitä, peruuttaa usein treffit viime hetkellä tai katoaa ilman selitystä pitkiksi ajoiksi Hän ei selvästikään kunnioita sinua ja osoittaa, että hän ei ota suhdettasi vakavasti.

Hän ei kunnioita tunteitasi

Hän vaikuttaa välinpitämättömältä tunteitasi kohtaan eikä yritä tukea sinua tai vakuuttaa sinulle sitoutumisestaan ​​sinulle, vaikka hän tietääkin, että se tekee sinut onnettomaksi.

6. Intuitiosi varoittaa sinua

Usein sanotaan, että intuitio on paras liittolaisemme muiden purkamisessa. Jos tunnet syvällä, että suhteessasi on jotain vialla ja että kumppanisi ei ole tosissaan tekemisissä kanssasi, kuuntele vaistoasi ja kysy itseltäsi oikeat kysymykset.

Lue myös:   Tässä on mitä tarkoittaa nukkuminen kädet ristissä, uniasiantuntijoiden mukaan

Älä jätä huomiotta varoitusmerkkejä

Älä jätä huomiotta sitä, mitä intuitiosi kertoo, vaikka sitä voi olla vaikea hyväksyä sillä hetkellä. On parempi oivaltaa todellisuus ja toimia sen mukaan, kuin olla liian kauan epäonnistumiseen tuomitussa suhteessa.

7. Hän ei yritä ymmärtää sinua

Vakavassa suhteessa molemmat kumppanit pyrkivät tuntemaan toisensa syvällisesti: hänen arvonsa, hänen unelmansa, mikä tekee hänet onnelliseksi tai mikä satuttaa häntä. Jos kumppanisi ei näytä välittävän näistä tärkeistä persoonallisuutesi puolista, se on merkki siitä, että hän ei ole valmis emotionaalisesti sitoutumaan sinuun.

Hän pysyy keskusteluissa pinnallisena

Hän keskittyy mieluummin triviaaleihin ja arkipäiväisiin aiheisiin sen sijaan, että hän käsittelee henkilökohtaisempia ja tärkeämpiä asioita suhteenne. Tämä osoittaa, että hän ei halua syventää tietojaan sinusta ja vahvistaa siteitä teidän kahden välillä.

On tärkeää havaita nämä merkit, jotta et tuhlaa aikaasi ja energiaasi umpikujasuhteeseen. Muista, että vakava ja tyydyttävä suhde perustuu vankoihin perustaan, kuten kunnioitukseen, luottamukseen, kuuntelemiseen ja todelliseen kiinnostukseen toisia kohtaan.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Psykologia » 7 varmaa merkkiä siitä, että hän käyttää sinua hyväkseen eikä halua vakavaa suhdetta