Astrologisia salaisuuksia parhaan Halloween-asun valitsemiseen: 2 merkkiä ovat lahjakkaampia kuin muut!

Halloween-juhlissa näyttävä puku ei ole helppo suoritus. Kyse on enemmän kuin yksinkertaisesta valinnasta, vaan kunkin yksilön luonteenpiirteiden ja persoonallisuuden ilmaisemisesta. Kaksi horoskooppimerkkiä erottuvat erityisesti heidän lahjansa ansiosta valita ihanteellinen naamio tänä juhlakautena. Selvitetään kuinka noita ja vampyyri vaikuttavat pukeutumisluovuuteen astrologian mukaan!

Syöpä: Noidan naamio ilmauksena heidän intuitiivisesta herkkyydestään

Syöpien tiedetään olevan hyvin intuitiivisia ja herkkiä läheisten tunteille. Luonnollisesti nämä ominaisuudet houkuttelevat heitä salaperäisiin ja kiehtoviin naamioihin, kuten noidan naamioon. Todellakin, tämä puku antaa heille mahdollisuuden korostaa henkistä potentiaaliaan ja hieman salaisia ​​puoliaan.

Noidan eri puolet tarjoavat laajan valikoiman pukuja tunnelmasta riippuen

Koska noitien esitykset ja tyylit ovat niin erilaisia, Syövät löytävät joka vuosi parhaan naamiaismuodon, joka vastaa heidän hetken inspiraatiotaan. Se, että he päättävät ilmentää paha tai hyväntahtoinen noitahe voivat aina yllättää toiveisiinsa mukautetulla valinnalla.

  • Perinteinen noita, jossa on terävä hattu ja luuta
  • Moderni ja tyylikäs noita, joka on saanut inspiraationsa hitti-tv-sarjoista
  • Keskiaikainen lumoava pitkä mekko ja hienot asusteet (korut, grimoire jne.)
Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua
Astrologisia salaisuuksia parhaan Halloween-asun valitsemiseen
Astrologisia salaisuuksia parhaan Halloween-asun valitsemiseen

Skorpioni: Vampyyrinaamio, joka heijastaa heidän kiehtovaa sisäistä voimaaan

Skorpionit ovat ihmisiä, joilla on magneettinen, voimakas ja monimutkainen persoonallisuus. Heillä on myös mystinen puoli, joka väistämättä tuo heidät lähemmäksi vampyyrin myyttiä. Siten vampyyriasun valitseminen Halloweenin aikana korostaa heidän tunteidensa voimakkuutta ja heille ominaista hienostuneisuutta.

Tutustu vampyyrien yömaailmaan eri klassisten tai nykyaikaisten inspiraatioiden avulla

Vampyyriksi naamioituessaan skorpionit voivat valita useista eri tyyleistä riippuen alkuperästään ja elokuvallisista tai kirjallisista viitteistä. Olivatpa he lähellä aristokraattista vampyyria tai pahaa olentoa, he ilmentävät täydellisesti näitä symbolisia hahmoja.

  1. Karismaattinen ja tyylikäs vampyyri kuin Dracula
  2. Seksikäs ja säälimätön vampyyri, joka on saanut inspiraationsa moderneista kauhuelokuvista
  3. Kaukainen ja kidutettu vampyyri periytyi goottilaisesta kirjallisuudesta

Miten muut horoskooppimerkit valitsevat naamionsa?

Vaikka Syöpä ja Skorpioni ovat horoskooppimerkkejä, jotka ovat taipuvaisia ​​löytämään luonteenpiirteisiinsä parhaiten sopivan puvun, on myös syytä mainita joitain ideoita muista astrologisista merkeistä:

Oinas: Soturi tai sankaritar naamio

Oinas on syntynyt johtaja, joka nauttii haasteista ja yhteenotoista. Taistelijoihin ja sankareihin yhdistetyt puvut antavat siksi heille mahdollisuuden näyttää voimansa ja rohkeutensa.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Härkä: Mytologinen hahmonaamio

Perinteisiin ankkuroituna ja esteetin sielun kantama härkä tuntee olonsa erityisen mukavaksi mytologian ja legendaaristen hahmojen inspiroimien asujen kanssa.

Kaksoset: Paha tai hyväntahtoinen kaksosnaamio

Kaksinaisuuden ja älyllisen vaihdon kiehtomina Kaksoset voivat valita näitä kontrasteja heijastavia asuja, kuten kirkkaita ja tummia kaksosia tai vastakkaisia ​​alter-egoja.

Leijona: Kuninkaan tai kuningattaren puku

Ylpeästi ja halukkaasti hallitsevat leijonat löytävät kaiken loistonsa kuninkaallisista asuista (kruunausvaatteita, juhlatakkeja jne.) ja symbolisista voimatarvikkeista (kruunut, valtikat jne.).

Neitsyt: Klassinen kirjallinen hahmonaamio

Neitsyet arvostavat pukuja, jotka osoittavat hienostuneisuutta ja eruditiota. Vanhojen romaanien tai näytelmien symboliset hahmot sopivat heille täydellisesti.

Vaaka: Tyylikäs puku, joka muistuttaa viktoriaanista aikakautta

Vaakan selvä maku kauneutta ja aistinvaraisia ​​nautintoja kohtaan muuttuu taipumuksena pukuihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa 1800-luvulta ja siitä johtuvaa romantiikkaa (erityisesti pitkiä mekkoja, viittoja tai aristokraattisia asuja).

Jousimies: Seikkailija tai tutkimusmatkailija naamio

Jousimiehet tunnetaan oppimisen halustaan ​​ja rohkeudestaan ​​kohdata tuntematon. Joten poikkeuksellisiin seikkailuihin tai matkoihin kaukaisiin maihin perustuvat naamiot sopivat heille hyvin.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Kauris: Keskiaikainen naamio, joka heijastaa heidän perinteistä ja soturipuolta

Syvät juuret ja ajettu kunnianhimo määrittelevät Kauriiset. Siksi he valitsevat keskiaikaiset ja historialliset puvut, jotka korostavat heidän astrologiselle merkilleen tärkeitä arvoja.

Vesimies: Futuristinen ja teknologinen naamio, joka ilmaisee kiintymystään innovaatioihin

Vesimiehet ovat visionäärejä, jotka haluavat heijastaa itsensä tulevaisuuteen ja pohtia teknologista kehitystä. Siksi he löytävät resonanssia valitsemalla puvun, joka heijastaa näitä trendejä, kuten tieteishahmojen asuja.

Kalat: Lumotun tai kuvitteellisen olennon naamio, joka symboloi heidän taiteellista herkkyyttään

Kalat haluavat eksyä unelmiinsa ja sukeltaa kuvitteellisten maailmojen sydämeen. Joten naamiot keijujen, tonttujen tai muiden upeiden olentojen muodossa ovat ihanteellisia heille.

Viime kädessä jokaisella astrologisella merkillä on omat ominaisuutensa, jotka voidaan ilmaista valitsemalla Halloween-asu. Ravuilla ja Skorpioneilla näyttää kuitenkin olevan erityinen yhtymäkohta lokakuun 31. päivän mystiseen universumiin, ja ne tarjoavat yhä luovemman valikoiman pukuja vuodesta toiseen.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Astrologisia salaisuuksia parhaan Halloween-asun valitsemiseen: 2 merkkiä ovat lahjakkaampia kuin muut!