Epäonnistumaton Halloween murokeksiresepti: jopa lapset voivat valmistaa sen!

Valmistaaksesi onnistuneen Halloween-juhlan lastesi kanssa ei ole mitään muuta kuin valmistaa yhdessä pelottavia ja herkullisia murokeksi, joka varmasti yllättää vieraasi. Tässä on nopea ja helppo reseptimme näille kuuluisille kekseille, niin helppoa, että lapset voivat tehdä ne itsevärillisellä kuorrutteella ja karkeilla upean vaikutuksen saavuttamiseksi!

Halloween murokeksi tarvittavat ainekset

 1. 250 g jauhoja
 2. 125 g voita huonelämpötilassa
 3. 100 g sokeria
 4. 1 muna
 5. 1 pussi vaniljasokeria
 6. 1 ripaus suolaa

Tarvittava materiaali:

 • Henkilökohtaiset keksileikkurit (haamujen, noitien, kurpitsojen jne.)
 • Kaulintappi
 • Pergamenttipaperi
 • Keittolevy, poltin, liesi
Epäonnistunut Halloween murokeksiresepti: jopa lapset voivat valmistaa sen
Epäonnistunut Halloween murokeksiresepti: jopa lapset voivat valmistaa sen

Halloween murokeksi valmistaminen: askel askeleelta

Vaihe 1: Murokeksitaikinan valmistus

Kaada isoon salaattikulhoon jauhot ja suola. Lisää paloiksi leikattu voi ja työstä sormenpäillä saadaksesi hiekkaisen koostumuksen. Lisää sitten vatkattu muna, varmista, että sekoita hyvin.

Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja vaivaa tasaiseksi taikinapalloksi. Kääri kelmua ja laita jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi kiinteytymään.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Vaihe 2: Halloween-muotojen leikkaaminen

Esilämmitä uuni 180 asteeseen (termostaatti 6). Kauli murokeksi taikina kaulimen avulla noin 5 mm:n paksuiseksi. Leikkaa leikkeleillä erilaisia ​​pelottavia muotoja: haamuja, noitia, kurpitsaa, lepakoita… Ole luova ja anna lasten mielikuvituksen valloittaa! Aseta sitten leikattu murokeksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Vaihe 3: Murokeksi keittäminen

Paista keksejä esilämmitetyssä uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Anna niiden jäähtyä ritilällä ennen koristelua.

Halloween murokeksi koristelu: tilaa luovuudelle!

Tässä on joitain sisustusideoita, joiden avulla keksit voidaan tehdä todellisiksi pelotettaviksi taideteoksiksi:

 1. Yksinkertaiseen kuorrutteeseen, sekoita tomusokeria pieneen määrään vettä ja muutama tippa elintarvikeväriä (oranssi, musta, vihreä jne.), kunnes saat tasaisen tahnan. Levitä jälkimmäinen murokeksi lusikalla tai veitsellä.
 2. Kuvioiden tekemiseen (silmät, suu, ääriviivat jne.), käytä erivärisiä kuorrutteita putkipussissa. Älä epäröi vaihdella muotoja ja paksuuksia luodaksesi silmiinpistäviä visuaalisia tehosteita.
 3. Lisää karkkia kuten värillisiä sprinklejä, sokerihelmiä tai jopa pieniä haamu- ja kurpitsakarkkeja viimeistelemään koristeesi.
Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Anna kuorrutuksen kovettua muutama minuutti ennen kuin nautit kotitekoisesta Halloween murokeksistäsi.

Nyt kun tiedät reseptin…

Älä epäröi enää ja aloita näiden vastustamattomien halloween-murokeksien tekeminen lastesi kanssa! Sen lisäksi, että vietät miellyttävää aikaa perheesi kanssa, teet vaikutuksen vieraasi orastavalla leivonnaisillasi. Ota siis keksileikkurit ja nauti!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Epäonnistumaton Halloween murokeksiresepti: jopa lapset voivat valmistaa sen!