Horoskooppivakoilijat: nämä 2 merkkiä, jotka salaa nuuskivat kumppaninsa matkapuhelinta

Usein sanotaan, että kaikki tiet johtavat Roomaan, ja näyttää siltä, ​​että joillekin ihmisille jotkut tiet johtavat suoraan kumppanin puhelimeen. Sosiaali- ja käyttäytymispsykologian tutkijan Marion Surateaun äskettäin tekemän tutkimuksen mukaan Härkä ja Skorpioni olisivat taipuvaisempia etsimään kumppaninsa matkapuhelinta.

Lisääntynyt uteliaisuus Skorpioneissa ja Härässä

Se on hyvin pidetty salaisuus, mutta totuus tulee aina esiin: Skorpionit ja Härkä ovat todellisia pieniä vakoojia älypuhelimien suhteen. Heidän viattoman ulkonäön takana piilee ahmiva halu saada tietää kumppanistaan ​​ja jälkimmäinen olisi valmis ottamaan kännykkänsä esiin vessassa käymisen verukkeella, vaikka todellisuudessa hän haluaa tarkistaa viestinsä näkemättä.

Härkä ja hänen hallinnan tarve

Astrologisten merkkien maailmassa Härkä tunnetaan yleisesti uskollisuudestaan ​​ja luotettavuudestaan. Tämän julkisivun takana piilee kuitenkin myös mustasukkainen ja omistushaluinen luonne, joka voi saada hänet tuntemaan tarpeen kysyä kumppaninsa puhelinta ilman lupaa. Tämä ei tietenkään koske kaikkia Härkää, mutta tietty osa heistä houkuttelee tämä käytäntö, jota pidetään haitallisena parin sisällä.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Skorpioni ja sen luonnollinen epäluottamus

Aivan kuten Härkä, Skorpioni on hieman ristiriitainen merkki. Yhtäältä jälkimmäistä palvotaan salaperäisen ja viettelevän puolensa vuoksi, ja toisaalta häntä pelätään usein hänen taipumuksestaan ​​nuuskia läheisten asioissa, varsinkin kun on kyse kumppanin pysymisestä. uskollinen hänelle tai ei. Niin, Skorpionilla on taipumus seurata vaistojaan ja pitää silmällä toista puoliskoaan, vaikka se tarkoittaisi yksityisyyden ja keskinäisen kunnioituksen sääntöjen rikkomista.

Nämä 2 merkkiä, jotka nuuskivat salaa kumppaninsa matkapuhelinta
Nämä 2 merkkiä, jotka nuuskivat salaa kumppaninsa matkapuhelinta

Tämän lisääntyneen valvonnan seuraukset

Vaikka nämä käytännöt näyttävät ensi silmäyksellä harmittomilta, niiden seurauksia avioelämään ei pidä ottaa kevyesti. Todellakin, kumppanisi matkapuhelimen läpi käyminen voi aiheuttaa jännitteitä, jopa murtumia suhteessavarsinkin siitä johtuvan luottamuksen menettämisen vuoksi. Valheita voi myös ilmestyä, mikä tekee tilanteesta vieläkin monimutkaisemman kuin se jo on.

Kateus, vitsaus pariskunnalle

Ei ole harvinaista, että Härkä- ja Skorpionin merkkejä omaavat ihmiset kehittävät epäterveellistä mustasukkaisuutta kumppaniaan kohtaan, mikä voi saada heidät seuraamaan jokaista liikettään puhelimensa kautta. Tämä mustasukkaisuus, jos se jätetään hallitsematta, voi johtaa lakkaamattomiin riitoihin ja lopulta tuhota suhteen kokonaan.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Luottamuksen puute tärkein tekijä

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka saa Härän tai Skorpionin käymään läpi toisen puoliskon matkapuhelimen, on epäilemättä luottamuksen puute heihin. Syynä on traumaattinen menneisyys, hylkäämisen pelko tai yksinkertaisesti huolestunut luonne, tarve tarkistaa jatkuvasti, mitä puoliso tekee, tulee halusta varmistaa, ettei hän salaa mitään epämiellyttävää.

Kuinka välttää vakoilu parin sisällä?

Niille, joiden epäterveellinen uteliaisuus alkaa valtaamaan, on useita ratkaisuja tämän ongelman ratkaisemiseksi ja rauhanomaisen suhteen löytämiseksi, joka perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen:

  1. Kehitä viestintää: Pelkojen ja tarpeiden ilmaiseminen kumppanillesi on välttämätöntä konfliktien ehkäisemiseksi ja luottamuksen ilmapiirin luomiseksi.
  2. Järjestä yksityisiä asuintiloja: jokaisen yksilön on kyettävä pitämään salainen puutarhansa, myös parin sisällä. Selkeiden, molempien osapuolten noudattamien sääntöjen laatiminen mahdollistaa kaikkien yksityisyyden turvaamisen.
  3. Vahvista omaa itsetuntoasi: Usein liiallinen mustasukkaisuus johtuu luottamuksen puutteesta omiin kykyihinsä vietellä ja pitää kumppaninsa kiinnostuneena. Itsetuntosi parantaminen voi auttaa vähentämään tällaista valvontaa.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Lopuksi on myös tärkeää muistaa, että jokaisella yksilöllä on vapaa tahto ja että on mahdollista irrottaa itsensä näistä myrkyllisistä käyttäytymismalleista elääkseen parin sisällä tyydyttävää elämää, vaikka tähän joskus kuuluukin etääntyä kuuluisasta matkapuhelimesta, joka ruokkii sitä. paljon epäilyksiä.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Horoskooppivakoilijat: nämä 2 merkkiä, jotka salaa nuuskivat kumppaninsa matkapuhelinta