Instagram: vähän tunnettu vinkki julkaisujen katseluun ilman tiliä

Instagramista on tullut maailmanlaajuinen showcase, jossa jokainen jakaa valokuvansa, videonsa ja tarinansa. Monet teistä haluavat kuitenkin tutustua tämän alustan julkaisuihin ilman, että heillä olisi välttämättä tili tai he haluavat pysyä nimettömänä selaamisen aikana. Onneksi on vähän tunnettuja temppuja, joiden avulla voit käyttää julkista Instagram-sisältöä ilman, että olet jäsen. Aiomme paljastaa sinulle, kuinka helppoa on sukeltaa Instagramin visuaaliseen maailmaan ilman profiilia.

Instagramin selaaminen ilman rekisteröitymistä: mahdollinen pääsy?

Monille Instagram-profiilien katseleminen on synonyymi pakolliselle rekisteröinnille. Kiertotien avulla voit kuitenkin selata julkisia tilejä ja saada yleiskatsauksen nykyisistä trendeistä ilman yhteyttä. Salaisuus piilee itse sivuston tarjoamien URL-osoitteiden ja sisäisten API:iden järkevässä käytössä.

Löytäminen turhamaisten URL-osoitteiden kautta

Perinteinen polku julkisen profiilin käyttämiseen edellyttää tietyn URL-osoitteen luomista. Sen ansiosta sinun ei tarvitse olla yhteydessä tai edes olla tiliä katsoaksesi kuvia ja videoita käyttäjästä, jonka profiili on asetettu julkiseen tilaan. Voit kirjoittaa osoitteen suoraan selaimesi palkkiin seuraavasti muotoiltuna: instagram.com/username. Korvaa ”käyttäjänimi” sen profiilin nimellä, jossa haluat käydä.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Tutustu julkisen sovellusliittymän avulla

Instagramin julkinen API (Application Programming Interface) tarjoaa myös mahdollisuuden niille, jotka haluavat saada tietoja tietystä tilistä. Tietyt kyselyt voidaankin suorittaa ilman todennusta, mikä mahdollistaa julkaisujen hakemisen eri kriteerien, kuten tunnisteiden tai suosittujen paikkojen, mukaan. Tämä vaatii kuitenkin vain vähän tietoa API-kutsujen periaatteista ja teknisistä taidoista.

Instagram: vähän tunnettu vinkki julkaisujen katseluun ilman tiliä
Instagram: vähän tunnettu vinkki julkaisujen katseluun ilman tiliä

Kolmannen osapuolen sivustojen käyttäminen esteen kiertämiseen

Jotkut verkkopalvelut ovat selvittäneet Instagramin mysteerin ja tarjoavat mahdollisuuden tarkastella postauksia ulkopuolelta. Nämä alustat toimivat välittäjinä ei-käyttäjien ja sosiaalisessa mediassa saatavilla olevan sisällön välillä.

Sisällön kokoajat

Näiden ratkaisujen joukossa ovat sisällön kokoajat. Nämä ovat sivustoja, jotka keräävät käyttäjien julkisia viestejä, jotta ne ovat käytettävissä ilman todennusta. Ne tarjoavat usein käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, jotka jäljittelevät Instagramin käyttöliittymää, mikä helpottaa navigointia eri profiilien ja hashtagejen välillä.

Erikoistuneet hakutyökalut

Samaan aikaan on kehitetty tiettyjä erikoistyökaluja Instagram-sisällön etsimiseen. Niissä on usein tarkennettuja hakutoimintoja, jotka menevät profiilien katselua pidemmälle, kuten mahdollisuus suodattaa sijainnin, hashtagin tai päivämäärän mukaan. Tietysti, pääsy on rajoitettu tileihin, joita ei ole määritetty yksityisiksi.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Vaihtoehtoiset menetelmät tiettyjen profiilien seurantaan

Ilman omaa Instagram-tiliäsi vaihtoehdot aktiiviseen profiilien seuraamiseen harvenevat. Kaksi menetelmää erottuvat kuitenkin joukosta ja voivat muodostaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Valvonta RSS-syötteenlukijan kautta

Yksi temppuista on muuttaa Instagram-profiilin syöte RSS-syötteeksi, joka on sitten käytettävissä minkä tahansa yhteensopivan syötteenlukijan kautta. On olemassa online-sovelluksia näiden syötteiden luomiseksi. Kun RSS-syöte on lisätty henkilökohtaiseen lukijaasi, saat päivityksiä kyseisestä profiilista aivan kuten uutissivustolla.

Sähköposti-ilmoitukset

Toinen tapa, epäsuorampi mutta tehokkaampi, olisi tilata uutiskirjeitä, jotka tarjoavat yhteenvedon trendeistä ja merkittävistä Instagram-julkaisuista. Useat verkkopalvelut tarjoavat tällaisia ​​uutiskirjeitä, jolloin postilaatikkoosi kootaan yhteenveto valittujen profiilien paneelin toiminnasta.

Tilien seuranta ilman rekisteröintiä: oikeat toimet

Lopuksi, jos törmäät profiiliin, joka herättää kiinnostuksesi, useiden yksinkertaisten toimintojen avulla voit seurata niitä ilman, että sinun tarvitsee luoda omaa tiliäsi.

Vanha hyvä kirjanmerkkimenetelmä

Vanhin mutta silti tehokas ratkaisu on kirjanmerkkien käyttö selaimessasi. Tallentamalla haluamasi Instagram-profiilin URL-osoitteen pääset nopeasti käsiksi sen sisältöön suosikkipalkistasi.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Täydellisten verkkosivujen tallentaminen

On myös mahdollista tallentaa kokonaisia ​​verkkosivuja offline-katselua varten, mikä on erityisen hyödyllistä, kun sinulla ei ole kiinteää Internet-yhteyttä. Useimmat nykyaikaiset selaimet sisältävät tämän ominaisuuden, mikä tekee siitä melko helppoa.

Olipa kyseessä siis selaaminen anonyymisti tai satunnaisten käyttäjien seuraaminen Instagramissa, on olemassa vaihtoehtoja tilin puutteen kompensoimiseksi. Näiden vinkkien avulla pakollisen rekisteröinnin esteet putoavat, mikä antaa sinulle vapauden katsella vapaasti tässä kukoistavassa sosiaalisessa verkostossa jaettuja luomuksia. Hyvää virtuaalista tutkimista!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Instagram: vähän tunnettu vinkki julkaisujen katseluun ilman tiliä