Itäisen astrologian mukaan onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien

Itämainen astrologia, toisin kuin länsimainen vastine, perustuu olennaisesti kuun kiertokulkuihin, jotka määrittävät horoskoopin vuodet ja merkit. Joulukuusta 2023 alkaen tämän esi-isien kurinalaisuuden mukaan erityisesti kolme merkkiä näkee onnensa kääntyvän jälleen edukseen. Nämä ovat seuraavat merkit:

Miten ja miksi nämä kolme merkkiä saavat takaisin dynaamisuuden ja kehittyvät eri elämänalueilla, kuten työssä, terveydessä ja ihmissuhteissa?

Tiger: ammatillinen uudistus

Joulukuusta 2023 alkaen Tiikerin merkin alla syntyneet kokevat menestyksen ja ammatillisen kehityksen ajanjakson. Tämä johtuu pääasiassa Jupiterin vaikutuksesta, joka edistää päätöksentekoa, itseluottamusta ja huippuosaamista ammattimaisten projektien toteuttamisessa. Tiikereitä korostetaan siten entisestään, heidän taitonsa tunnustetaan ja heidän kunnianhimoaan tuetaan tämän tähden armon ansiosta.

Uramahdollisuudet

Tarkemmin sanottuna Tigersille tätä ammatillisen menestyksen ajanjaksoa leimaavat:

  • Mahdollisuudet hierarkkiseen etenemiseen,
  • Lisääntynyt kapasiteetti kunnianhimoisten projektien menestyksekkääseen toteuttamiseen,
  • Uusien taitojen kehittäminen omalla osaamisalueellaan.
Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua
Onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien
Onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien

Kärsivällisyys ja sinnikkyys palkitaan

Itämainen astrologia opettaa meille, että tiikerien on hyödynnettävä tämä vauras ajanjakso ilmaistakseen täysin ammatilliset pyrkimyksensä ja epäröimättä ottaa harkittuja riskejä. Heidän ponnistelunsa palkitaan, jos he osoittavat kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä.

Hevonen: rautainen terveys ja harmoniset ihmissuhteet

Hevosen merkin alla syntyneiden onnensa paranee myös joulukuusta 2023 alkaen. Alueet, joihin tämä positiivisuuden aalto vaikuttaa, ovat kuitenkin erilaisia: se koskee pääasiassa terveyttä ja ihmissuhteita. Tähtien Saturnuksen ja Venuksen vaikutuksella on ratkaiseva rooli näissä hevosten elämän osissa.

Energia palautui

Hevoset hyötyvät ennen kaikkea paremmasta elinvoimasta ja vahvemmasta terveydestä tänä aikana. Itse asiassa Saturnuksen positiivinen vaikutus auttaa vahvistamaan heidän vastustuskykyään sairauksille ja yleistä energiaa. Hevoset pystyvät silloin paremmin ottamaan vastaan ​​haasteita ja osallistumaan uusiin, heille tärkeisiin toimiin.

Suhteiden toteuttaminen

Lisäksi hevoset näkevät suhteensa ympärillään oleviin ihmisiin paranevan Venuksen vaikutuksen ansiosta. Heistä tulee avoimempia muille ja he pystyvät viestimään tunteistaan ​​paremmin. Heidän ystäväsuhteensa vahvistuvat ja heidän rakkauselämänsä on parempaa. Tämä ajanjakso on ihanteellinen harmonisten ja vahvojen ihmissuhteiden kehittämiseen.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023
Itäisen astrologian mukaan onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien
Itäisen astrologian mukaan onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien

Koira: henkilökohtainen ja henkinen kehitys

Viimeinen merkki, johon tämä onnenkausi joulukuusta 2023 alkaen vaikuttaa, Koira kokee suuren kehityksen henkilökohtaisella ja henkisellä tasolla. Tähti Neptunus vaikuttaa häneen erityisesti kehittämällä hänen intuitiota ja herkkyyttään häntä ympäröivälle energialle.

Sisäinen täyttymys

Koirat tuntevat silloin syvän tarpeen ymmärtää itseään paremmin ja tutkia persoonallisuutensa eri puolia. He etsivät vastauksia eksistentiaalisiin kysymyksiinsä, jotka johtavat heidät viisauden ja henkisen heräämisen tielle.

  • Meditaatio ja hyvinvointi,
  • Henkilökohtainen kehitys ja itsetutkiskelu,
  • Tarkoituksen ja itsensä toteuttamisen etsintä.

Vaikutus jokapäiväiseen elämään

Tällä koirien sisäisellä muutoksella on myönteinen vaikutus myös heidän jokapäiväiseen elämäänsä. He pystyvät hallitsemaan tunteitaan paremmin, tekemään parempia päätöksiä ja suhtautumaan rauhallisemmin ja rakentavammin kohtaamiin haasteisiin.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Itäisen astrologian mukaan onni palaa näiden kolmen merkin osalta joulukuusta 2023 lähtien