Kaksi horoskooppimerkkiä, joilla on kuudes aisti: he näkevät sen, mitä kukaan muu ei havaitse

Astrologian kiehtovassa maailmassa tietyt merkit erottuvat intuitiosta ja lisääntyneestä herkkyydestään. Heidän kyky havaita asioita, joita muut eivät tiedä voi antaa heille todellisen ”kuudennen aistin”. Tässä artikkelissa tutkimme, mitkä kaksi horoskooppimerkkiä osoittavat tällaista kykyä.

Kaksoset: sanansaattaja maailmojen välillä

Ensimmäinen horoskooppi, jolla on tämä uskomaton kyky, on Kaksoset. Merkuriuksen, kaupan ja viestinnän jumalan hallitsema ilmamerkki on utelias ja analyyttinen luonne joka pakottaa hänet jatkuvasti pyrkimään ymmärtämään, miten asiat ja ihmiset toimivat.

Poikkeuksellinen intuitio

Alkuperäiset kaksoset näyttävät melkein aina valmiilta ”mittaamaan ympäristönsä lämpötilan” ennen puuttumista asiaan. He osaavat havaita täydellisesti jännitteet tai harmoniat tilanteessa tai yksilöryhmässä, vaikka se muodostuisi täysin vieraista ihmisistä. Helposti empaattinen Kaksoset ymmärtää syvät tunteet ja motivaatiot keskustelukumppaneita, usein paremmin kuin viimeksi mainitut voivat tehdä sen itse.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Ovi todellisuuden ja yliluonnollisen välillä

Tämä merkittävä intuitio voi myös johtaa heidät ekstrasensorisiin kokemuksiin. Todellakin, monet tämän merkin alla syntyneet ihmiset sanovat kokeneensa hetkiä, jolloin he tuntevat läsnäolonsa tai ovat saaneet viestin kuolleelta rakkaalta. Ne ovat jotenkin lähettiläitä näkyvän ja näkymätön maailman välilläja heidän epätavalliset havaintonsa antavat heille mahdollisuuden toimia luonnollisina välittäjinä.

Kaksi horoskooppimerkkiä, joilla on kuudes aisti: he näkevät sen, mitä kukaan muu ei havaitse
Kaksi horoskooppimerkkiä, joilla on kuudes aisti: he näkevät ja havaitsevat sen, mitä muut eivät näe

Kalat: ihon syvä herkkyys

Toinen merkki, jolla on tämä poikkeuksellinen lahja, on Kalat. Viimeisin lisäys horoskooppiin, tätä vesimerkkiä hallitsee Neptunus, unelmien ja mielikuvituksen planeetta. Siksi hän ilmentää fuusio todellisuuden ja mielikuvituksen välillä.

Empatiaa ilman rajoja

Kalan merkin alla syntyneillä henkilöillä on poikkeuksellinen empatiakyky. He tuntevat ympärillään olevien tunteita intensiivisesti, joskus menevät niin pitkälle, että he menettävät itsensä niihin. Kun kohtaat muiden ahdistuksen, he eivät voi muuta kuin tarjota tukea ja lohtua, niin polttava on heidän halunsa lievittää kärsimystä.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Läheinen yhteys unelmien universumiin

Tämän ihon syvän herkkyyden ansiosta he voivat myös luoda etuoikeutetun yhteyden unenomaiseen universumiin. Kalojen alkuperäiskansojen unelmat ovat usein täynnä kuvia ja symbolisia viestejä, jotka heijastavat heidän sisäisiä kysymyksiään ja ohjaavat heitä ratkaisemaan henkilökohtaisia ​​ongelmia. Heillä on joskus jopa pääsy tietoihin, joista he eivät tietoisesti olleet tietoisia, ikään kuin he voisivat hyödyntää näkymätöntä tiedon lähdettä.

Kuinka kehittää kuudetta aistiasi?

Vaikka et olisi syntynyt Kaksosten tai Kalojen merkin alla, on mahdollista kehittää omaa intuitiota ja havaita asioita, joita muut eivät näe. Tässä on muutamia vinkkejä tämän saavuttamiseksi:

  • Harjoittele säännöllisesti meditaatiojoka edistää yhteyttä itseensä ja antaa mahdollisuuden tuntea paremmin ympäröivät energiat
  • Anna itsellesi aikaa kuuntele tunteitasi ja yritä ymmärtää syy ilman tuomitsemista tai itsekritiikkiä
  • Kiinnitä huomiota synkronisuuksiin, niihin häiritseviin sattumuksiin, jotka näyttävät saavan meidät kohtalomme tielle
  • Käytä ennustavia välineitä, kuten tarot tai riimut, saadaksesi tietoisia tiedostamattomista malleista, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme
  • Seuraa vaistoasi mieluummin kuin järkeäsi, vaikka se tuntuisi kohtuuttomalta: intuitio jalostuu harjoituksen kautta
Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Vaikka Kaksosten ja Kalojen alkuperäiskansoilla näyttäisi olevan luonnollinen kuudes aisti, jokainen voi oppia kehittämään omaa intuitioonsa tuntemaan itsensä paremmin ja ymmärtämään olemassaoloamme hallitsevia näkymättömiä mekanismeja.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Kaksi horoskooppimerkkiä, joilla on kuudes aisti: he näkevät sen, mitä kukaan muu ei havaitse