Kasvien voima: 3 olennaista liittolaista vaurauteen feng shuin mukaan

Feng shuin filosofiassa kasveilla on erityinen paikka energioiden harmonisoinnissa ja vaurauden houkuttelemisessa elämäämme. Valitsemalla oikeat kasvit ja huolehtimalla niistä voit muuttaa kotisi todelliseksi rauhan ja menestyksen tyyssijaksi.

Löydä tästä artikkelista 3 kasvia, joita sinun ei pitäisi koskaan missata kodistasi välttääksesi kaikki halut feng shuin mukaan.

1. Jade-kasvi (Crassula ovata)

Onnenkasvina tunnettua jadekasvia käytetään laajalti feng shuin harjoittamisessa sen kyvyn vuoksi houkutella vaurautta ja vaurautta. Sen mehevät, vihreät lehdet symboloivat aarteiden keräämistä.

Miksi valita jade-kasvi?

Jade-kasvi ei ole vain koristeellinen, vaan sillä on myös useita etuja feng shuin mukaan:

  • Aineellinen rikkaus: Tämän kasvin pyöristettyjä, kiiltäviä lehtiä pidetään jalokivien tai -kolikoiden edustajina, mikä edistää taloudellista vaurautta.
  • Positiivinen energia: Tämän kasvin uskotaan puhdistavan ympäristöä ja tuovan terveellistä ja ravitsevaa energiaa sen ympärillä oleville.
  • Pitkäikäisyys: Tämän mehevän kasvin sietokyky heijastaa sinnikkyyttä ja kykyä voittaa esteitä, kaksi tärkeää ominaisuutta menestyä elämässä.
Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Mihin jadekasvi sijoitetaan?

Feng shuin periaatteiden mukaan jadekasvi on suositeltavaa sijoittaa hyvin valaistuun paikkaan, talosi itään tai kaakkoon. Nämä suunnat liittyvät kasvuun, perhesuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Kasvien voima: 3 olennaista liittolaista vaurauteen feng shuin mukaan
Kasvien voima: 3 olennaista liittolaista vaurauteen feng shuin mukaan

2. Bambu (Dracaena sanderiana)

Bambu on toinen erittäin suosittu kasvi feng shuissa, koska se voi tuoda onnea, vaurautta ja hyviä energioita. Sitä löytyy eri muotoisina, kuten suorina tai kierteinä, ja sitä myydään usein punaisella rusetilla symboloimaan onnea.

Miksi valita bambu feng shui -kasviksi?

Tässä on joitain syitä, miksi bambua pidetään onnen ja vaurauden tuojana feng shuin mukaan:

  • Onnea, menestystä ja onnea: Sen tiedetään edistävän henkilökohtaista ja ammatillista kasvua. Useat bambuvarret edustavat erilaisia ​​toiveita, kuten varallisuutta, terveyttä tai rakkautta.
  • Harmonia: Bambu symboloi tasapainoa, sisäistä rauhaa ja seesteisyyttä. Sen avulla voit luoda harmonisen ja rentouttavan ilmapiirin, joka edistää meditaatiota tai työtä.
  • Joustavuus: Tämä kasvi tunnetaan vahvuudestaan ​​ja joustavuudestaan, mikä edustaa kykyä voittaa esteitä ja sopeutua vaikeisiin tilanteisiin.
Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen

Mihin sijoittaa bambu kotonasi?

Hyötyäksesi bambun eduista, on suositeltavaa sijoittaa se valoisaan nurkkaan ja välttää sen altistumista suoraan auringonsäteille. Voit sijoittaa sen eri tiloihin, kuten olohuoneeseen, keittiöön tai toimistoon. Yritä suosia talosi itää, kaakkoa tai pohjoista, jotta voit hyötyä sen positiivisista energioista.

3. Paavin kolikko (Lunaria annua)

Tätä kasvia, jota kutsutaan myös ”rehellisyyskasviksi”, arvostetaan ainutlaatuisen hopeakolikon muotoisen ulkonäön ja vaurautta ja runsautta edistävien ominaisuuksiensa vuoksi.

Miksi valita paavin valuutta?

  • Rahasymboli: Tämän kasvin litteät, hopeanhohtoiset siemenet yhdistetään usein kolikoihin ja edustavat aineellista ja henkistä vaurautta.
  • Suojaus: Paavin kolikoiden uskotaan myös karkottavan negatiivisia energioita ja suojelevan sitä viljeleviä pahalta silmältä, mikä tarjoaa turvallisuuden tunteen.
  • Kiitollisuus ja anteliaisuus: Tämä tehdas ilmentää resurssien ja osaamisen jakamisen tärkeyttä muiden kanssa. Paavin valuutan kasvattaminen muistuttaa meitä siitä, että antaminen johtaa usein lisääntyneisiin siunauksiin vastineeksi.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Mihin sijoittaa paavin valuutta?

Voit sijoittaa tämän kasvin kotiisi hyvin valaistulle alueelle tai istuttaa sen ulos hyvin valutettuun, hedelmälliseen maaperään. Kaakkoissuunta on erityisen suotuisa vaurauden ja vaurauden houkuttelemiseksi.

Näiden kolmen symbolisen feng shui -kasvin integroiminen asuintilaasi ei vain kaunista sisustusta, vaan myös houkuttelee henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä varten tarvittavia hyviä energioita. Älä epäröi huolehtia näistä kasveista maksimoidaksesi niiden potentiaalin ja hyödyntääksesi niiden harmonisoivia ominaisuuksia.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Kasvien voima: 3 olennaista liittolaista vaurauteen feng shuin mukaan