Kauan odotettu uusi ominaisuus WhatsAppissa: yksityiselämän vahvistaminen, joka miellyttää!

Oletko kyllästynyt näkemään ääniviestisi kasaantuvan WhatsApp-keskusteluun? No, tämä uusi ominaisuus on sinua varten. Suosittu pikaviestisovellus testaa parhaillaan vaihtoehtoa, jonka avulla voit lähettää äänimuistioita, jotka katoavat automaattisesti kuuntelun jälkeen. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle tämän lupaavan uuden ominaisuuden ja kuinka se voisi parantaa WhatsAppin käyttöä.

Beta-versio lyhytaikaisille ääniviesteille

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun WhatsApp on testannut sovelluksensa väliaikaisia ​​ominaisuuksia. Itse asiassa yritys on jo integroinut ”lyhennetyt viestit”, jotka katoavat 7 päivän kuluttua niiden luonteesta riippumatta (teksti, valokuva, video jne.). Tänään yritys haluaa mennä pidemmälle äänimuistioillaan, jotka eivät kestä ensimmäistä kuunteluaan.

Tämän uuden toiminnon löysi WABetaInfo erikoissivusto, joka korostaa, että se on tällä hetkellä vain sovelluksen beta-version käyttäjien käytettävissä. Yleisön käyttöönoton päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, mutta on todennäköistä, että tämä tapahtuu vähitellen tulevien kuukausien aikana.

Kauan odotettu uusi ominaisuus WhatsAppissa - yksityiselämän vahvistaminen, joka miellyttää!
Kauan odotettu uusi ominaisuus WhatsAppissa: parannettu yksityisyys, josta käyttäjät pitävät!

Kuinka nämä väliaikaiset äänimuistiot toimivat

Väliaikaisen ääniviestin lähettäminen ei voisi olla yksinkertaisempaa. Periaate on sama kuin perinteisessä ääniviestissä, muutamalla hienovaraisella erolla. Näin se toimii:

  1. Käyttäjä tallentaa äänimuistion tavalliseen tapaan pitämällä erityistä painiketta painettuna tai liu’uttamalla sitä ylös lukitaksesi äänityksen.
  2. Kun tallennus on valmis, voit siirtyä lyhytaikaiseen tilaan napauttamalla uutta ”sekuntikello”-kuvaketta, joka tulee näkyviin lähetyspainikkeen viereen.
  3. Vastaanottaja saa sitten ääniviestin, johon liittyy pieni symboli, joka osoittaa, että se tuhoutuu itsestään kuuntelun jälkeen.
  4. Kun äänimuistio on kuunnellut, se katoaa automaattisesti kahden keskustelukumppanin keskustelusta.
Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Tällä uudella vaihtoehdolla on useita etuja. Ensinnäkin sen avulla voit häivyttää keskustelut, jotka ovat usein täynnä turhia ääniviestejä. Lisäksi se varmistaa tietyn luottamuksellisuuden, koska vastaanottaja voi kuunnella muistion vain kerran. Lopuksi se tekee keskusteluista dynaamisempia ja nopeampia ja rohkaisee kaikkia kuuntelemaan välittömästi lähetetyt ääniviestit.

Ei mukautus- tai varmuuskopiointivaihtoehtoja

On kuitenkin korostettava, että nämä väliaikaiset äänimuistiot ovat todella lyhytaikaisia: näytön kestossa ei ole mukautusvaihtoehtoja (toisin kuin lyhytaikaisissa viesteissä, jotka voivat kadota 7 päivän kuluttua), eikä mahdollisuutta tallentaa äänitiedostoa. Tämä on siksi mielenkiintoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat enemmän harkintavaltaa ja keventää keskusteluaan.

WhatsApp luottaa lyhytaikaiseen viettelemään käyttäjiään

Näiden lyhytaikaisten puhemuistioiden saapuminen on osa trendiä, että pikaviestipalvelut tarjoavat tilapäistä sisältöä asiakkaiden houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi. Snapchat popularisoi tätä käytäntöä itsetuhoisilla ”snapeilla”, jota seurasivat Instagram ja Facebook ”tarinoineen”.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

WhatsAppin tapaus on kuitenkin hieman erilainen: keskittymällä tilapäisiin yksityiskeskustelutoimintoihin alusta haluaa vahvistaa asemaansa nopeana ja tehokkaana keskustelutyökaluna. Käyttäjiä kannustetaan näin ollen osallistumaan sujuvaan ja vapaaseen vaihtoon samalla, kun he nauttivat turvallisesta paikasta keskustelujen salauksen ansiosta.

Menestys on vielä epävarma

Nähtäväksi jää, ottavatko WhatsApp-käyttäjät tämän uuden ominaisuuden hyvin vastaan ​​ja ennen kaikkea otetaanko se käyttöön massiivisesti. Jotkut saattavat kokea tästä käytännöllisen ja turvallisen edun, kun taas toisten mielestä se vaikeuttaa tarpeettomasti sovelluksen käyttöä. Joka tapauksessa meidän on odotettava tämän ominaisuuden virallista käyttöönottoa mitataksemme sen vaikutusta monien WhatsApp-käyttäjien jokapäiväiseen elämään.

Odotellessa lyhytaikaisia ​​äänimuistioita…

Ennen kuin tämä uusi vaihtoehto on kaikkien saatavilla, voit jo hyödyntää joitain WhatsAppin tarjoamia väliaikaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi :

  • Efemeraalit viestit: kuten aiemmin mainittiin, on mahdollista lähettää viesti (teksti, valokuva, video jne.), joka katoaa automaattisesti 7 päivän kuluttua.
  • Rajoitetut tilat: kuten Instagramin ja Facebookin ”tarinat”, WhatsApp antaa sinun jakaa tiloja, jotka ovat näkyvissä vain 24 tuntia.
  • Lähetetyn viestin poistaminen: jos kadut viestin lähettämistä, sinulla on mahdollisuus poistaa se välittömästi keskustelusta, jotta se ei enää näy kotonasi tai vastaanottajan kotona.
Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Uusia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat käyttäjille enemmän joustavuutta ja parempaa keskustelujen hallintaa. Toivotaan, että myös lyhytaikaiset äänimuistiot ovat vakuuttavia!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Kauan odotettu uusi ominaisuus WhatsAppissa: yksityiselämän vahvistaminen, joka miellyttää!