Kolme merkkiä aloittavat uuden suuren onnen vaiheen vuoden 2023 loppuun asti atsteekkien horoskoopin mukaan

THE Atsteekkien horoskooppi, jonka juuret ovat esikolumbialaisesta kulttuurista, on viime vuosina herättänyt uutta kiinnostusta. Tämä perinteinen astrologia luottaa eläinten energioihin ja luonnon elementteihin tarjoaa erilaisia ​​näkökulmia kuin länsimaisissa horoskoopeissa tavallisesti. Löydä alta kolme varoitusmerkkiä uudesta onnen aikakaudesta vuoden 2023 loppuun mennessä.

1. Onnellisuutta edistävä kausi marraskuusta 2021

Atsteekkien horoskoopin ennusteiden mukaan marraskuu 2021 merkitsee erityisen suotuisan ajanjakson alkua kaikkien merkkien alkuperäisasukkaille. Tämä ajanjakso voi olla rikas mahdollisuuksia ja positiivisia tapahtumiamikä edistää täyttymystä ja onnellisuutta sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

Elementit pelissä

Tämä onnellinen vaihe liittyisi kolmen avainelementin yhteyteen:

  • Vesi : puhdistumisen ja uudistumisen symboli, se auttaisi vapauttamaan mielet ahdistuksista ja kerääntyneistä negatiivisista energioista.
  • Maapallo : edustaa vakautta ja juurtuvuutta, se saisi tuntemaan olonsa ankkuroituneeksi ja turvalliseksi tulevien muutosten ja haasteiden edessä.
  • Ilma : todellinen vapauden ja luovuuden symboli, tämä elementti edistäisi ideoiden kehitystä ja uusia kohtaamisia, jotka edistävät päivittäistä onnellisuutta.
Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Kyseiset merkit

Kaikki atsteekkien horoskoopin 20 merkin alkuasukkaat voisivat hyötyä tästä vauraskaudesta. Kuitenkin, Kotkat, käärmeet ja jaguaarit Heidän on oltava erityisen valppaina, jotta he eivät menetä tilaisuuksia tai antaisi tilaisuutensa luistaa.

Kolme merkkiä aloittavat uuden suuren onnen vaiheen vuoden 2023 loppuun asti atsteekkien horoskoopin mukaan
Kolme merkkiä aloittavat uuden suuren onnen vaiheen vuoden 2023 loppuun asti atsteekkien horoskoopin mukaan

2. Vihreän värin vaikutus vuonna 2023

Atsteekkien astrologian asiantuntijoiden mukaan vihreä väri on energeettisten vaikutusten keskipiste vuonna 2023. Tämä on tärkeä osoitus onnesta ja täyttymyksestä, koska vihreä on perinteisesti liitetty vaurautta, kasvua ja rakkautta.

Kukoistavia rakkauksia

Niin pariskunnille kuin sinkkuillekin vuosi 2022 olisi onnellisen ja harmonisen rakkauden suotuisaa aikaa. Emotionaaliset siteet voisivat vahvistua, kun taas rakkautta etsivillä ihmisillä olisi enemmän mahdollisuuksia tehdä ratkaiseva kohtaaminen.

Ammattimainen eteneminen

Ammattitasolla vuotta 2022 voisi leimata lukuisia menestymis- ja kehitysmahdollisuuksia eri atsteekkien merkkien alkuperäisasukkaille. Kuitenkin ne, jotka työskentelevät luonnon, ympäristön tai terveyden aloilla voisi hyötyä nykyisten energioiden voimakkaammasta lisäyksestä.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

3. Onnen kohokohta syksyllä 2023

Atsteekkien horoskooppi ennustaa erityisen onnellista ajanjaksoa kaikille alkuasukkaille syksyllä 2023. Tälle kaudelle olisi todellakin ominaista poikkeuksellinen astraalisuuntaus, joka edistää onnellisuutta ja henkilökohtaisia ​​saavutuksia.

Korjaa ponnistelujesi hedelmät

Tämä suuren onnen vaihe olisi kahden edellisen vuoden aikana tehtyjen ponnistelujen ja valintojen huipentuma ja palkinto. Alkuperäiset saattoivat näin nähdä toiveensa toteutuvan ja niittää työnsä ja päättäväisyytensä hedelmät.

Juhlan ja kiitollisuuden aika

Se olisi myös sopiva aika juhliin, tapaamisiin ja jakamiseen rakkaiden kanssa. Atsteekkien horoskoopin alkuperäisväestöä kehotetaan ottamaan vastaan ​​nämä ilon hetket kiitollisina ja hyödyntämään heille tarjottua onnellisuutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että atsteekkien horoskooppi ennustaa suuren onnen ajanjakson, joka ulottuu marraskuusta 2021 vuoden 2023 loppuun. Alkuasukkaat voivat hyötyä suotuisista vaikutuksista olemalla tarkkaavainen mahdollisuuksien ja varoitusmerkkien suhteen läpi vuoden. Tämä vauras ajanjakso.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Kolme merkkiä aloittavat uuden suuren onnen vaiheen vuoden 2023 loppuun asti atsteekkien horoskoopin mukaan