Kuun solmut: tästä syystä tämä ilmiö vaikuttaa erityisesti näihin kolmeen astrologiseen merkkiin

THE kuun solmutjoita kutsutaan myös tähtitieteellisiksi pisteiksi, otetaan yhä enemmän huomioonastrologia kehityspotentiaalin, haasteiden ja elinkaarien määrittämiseksi. Itse asiassa niiden avulla voimme tutkia olemassaolomme eri tasoja ja ymmärtää paremmin itseämme. Kuun solmuilla on erityinen vaikutus tiettyihin astrologisiin merkkeihin, joihin tämä mystinen ilmiö vaikuttaa enemmän. Tästä syystä seuraavien kolmen merkin tulisi kiinnittää erityistä huomiota näihin kohtiin, joita kutsutaan myös ”hengellisen kasvun pisteiksi”.

Syöpä: läheinen side perheeseen ja juuriin

THE Syöpä on ensimmäinen merkki, johon kuun solmut vaikuttavat. Syntymäkaaviossaan hän huomaa usein, että hänen eteläsolmunsa sijaitsee hänen symbolisessa toimialueellaan, joka liittyy perheeseen, juuriin ja menneisyyteen. Tämä sijainti on tärkeä, koska se paljastaa tärkeitä oppitunteja kasvulle.

Elämän oppitunteja, jotka liittyvät emotionaaliseen kiintymykseen

Syöpälle kuun solmut viittaavat siihen, että hänen on opittava tasapainottelemaan turvatarve ja henkilökohtaiset pyrkimyksensä sekä irrottamaan itsensä tuskallisista muistoista ja tunteista, jotka saattavat estää häntä siirtymästä eteenpäin. Hänen on myös opittava hallitsemaan yliherkkyyttään, jotta hän ei joutuisi emotionaalisen riippuvuuden noidankehään.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Tarve kasvaa emotionaalisesti

Kuun solmut tarjoavat Syöpälle valtavan mahdollisuuden henkiseen kasvuun, johon sisältyy tunteiden ja sisäisen elämäsi hallinta. Tätä varten hänen on kokeiltava uusia asenteita ja työskenneltävä itsensä kanssa kehittääkseen itseluottamustaan ​​ja itsenäisyyttään.

Kuun solmut: tästä syystä tämä ilmiö vaikuttaa erityisesti näihin kolmeen astrologiseen merkkiin
Kuun solmut: tästä syystä tämä ilmiö vaikuttaa erityisesti näihin kolmeen astrologiseen merkkiin

Skorpioni: sukeltaa alitajunnan syvyyksiin

Toinen astrologinen merkki, johon kuun solmut vaikuttavat erityisesti, on Skorpioni, josta tämä elementti vaikuttaa pääasiassa hänen piilotettuun universumiinsa ja vaistoihinsa. Näihin pisteisiin liittyvät symboliset alueet ovat välttämättömiä hänen elämänmatkansa ja haasteiden ymmärtämiseksi, joita hän joutuu kohtaamaan.

Kutsu sisäiseen metamorfoosiin

Skorpionille kuun solmut osoittavat, että hänen on tehtävä a olemuksen radikaali muutos saavuttaakseen tyydyttävämmän olemassaolon. Tämä voi sisältää laajaa itsetutkiskelua, pelkojensa kohtaamista ja alitajuntaan tutkimista, jotta voidaan tuntea itseään paremmin ja ylittää omat rajansa.

Uudistumisen ja uudestisyntymisen voima

Kuun solmut tarjoavat Skorpionille avaimen sen uudestisyntymiseen, joka osoittaa hänelle, että jokainen koettelemus on askel kohti henkilökohtaista uudistumista. Oppiessaan pääsemään eroon siitä, mikä estää häntä, hän voi vapautua kahleistaan ​​ja kukoistaa täysin kaikilla elämänsä alueilla.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Kalat: lisääntynyt herkkyys ja yhteys näkymättömään

Lopuksi kolmas merkki, jota nämä tähtitieteelliset pisteet koskevat, on Kalat, jossa ne liittyvät suoraan hänen suhteeseensa muihin, hänen empatiakykyynsä ja intuitioonsa. Kuun solmukohtiin liittyvät symboliset alueet antavat siksi mahdollisuuden ymmärtää paremmin haasteita ja kehitysmahdollisuuksia, joita hänen on kohdattava koko elämänsä.

Aktiivisen myötätunnon oppiminen

Kaloilla kuun solmut kutsuvat sinua kehittämään todellista aktiivista myötätuntoa, yhdistämällä kuuntelun, tuen ja toiminnan. Hänen on opittava asettamaan ihmissuhdetaitonsa muiden palvelukseen eksymättä heidän ongelmiinsa tai laiminlyömättä omia tarpeitaan.

Kehitä intuitiotasi

Kuun solmut vahvistavat myös, että Kalojen on tärkeää työskennellä intuitionsa parissa, jotta siitä tulisi arvokas voimavara. Tämä kyky antaa hänelle mahdollisuuden erottaa mahdollisuudet ja uhat ja sopeutua tilanteisiin viisaasti ja tarkkaavaisesti.

Kuun solmut: arvokas apu evoluutiollemme

Lopuksi totean, että kuun solmut ovat olennaisia ​​kohtia, jotka on otettava huomioon astrologiassa, koska ne tarjoavat meille valaistuneen näkemyksen evoluutiopotentiaalistamme ja opetuksista, joita meidät on kutsuttu oppimaan. Syövän, Skorpionin ja Kalojen merkeille nämä elementit ovat erityisen tärkeitä ja antavat heille arvokasta tietoa tunteakseen itsensä paremmin ja edetäkseen elämänpolullaan.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Kuun solmut: tästä syystä tämä ilmiö vaikuttaa erityisesti näihin kolmeen astrologiseen merkkiin