Lemmikkien karvojen poistaminen vaatteista: paras tapa

Lemmikkiemme hiukset tarttuvat väistämättä vaatteisiimme, sohviimme ja muihin tekstiilipintoihin. Usein niitä on vaikea poistaa kokonaan, jopa usean pesun jälkeen. Mutta onneksi on olemassa idioottivarma temppu kaikkien lemmikkien karvojen poistamiseen vaatteista. Seuraa opasta löytääksesi tämän äärimmäisen menetelmän.

Vaatteiden valmistaminen

Ennen kuin siirryt varsinaiseen hoitoon, sinun tulee valmistella vaatteesi hyvin, jotta voimme optimoida sinulle paljastavan kärjen tehokkuuden.

Ravista vaatteesi

Ensinnäkin, ravista vaatteitasi voimakkaasti ulkopuolella poistaaksesi mahdollisimman paljon karvoja. Tämä ensimmäinen vaihe poistaa myös tietyn lian vaatteistasi.

Kerää vahingoittuneet vaatteet

Lemmikkien karvojen peittämät vaatteet on parasta käsitellä erikseen. Joten kokoa kaikki, joihin tämä ongelma vaikuttaa, ja laita heidät pesukoneeseesi.

Kylmä vesi ei-toivottuja hiuksia vastaan

Kun vaatteet on koottu, poista kaikki muut esineet pesukoneen rummusta. Valitse seuraavaksi kylmävesipesuohjelma vaatteillesi: alhainen lämpötila rajoittaa nyppyyntymisriskiäjoka voisi säilyttää enemmän eläimenkarvoja.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä
Lemmikkien karvojen poistaminen vaatteista: paras tapa
Hullunvarma temppu kaikkien eläimenkarvojen poistamiseen vaatteista

Lopullinen vinkki: valkoinen etikka ja kuivausrumpu

Nyt kun koneesi on valmis, on salaisen vinkkimme aika. Huomaa: tarvitset vain kaksi esinettä lemmikkien karvojen poistamiseen vaatteistasi.

Valkoinen etikka auttaa vaatteissasi

Tämä ainesosa on todellinen arjen liittolainen, erityisesti kodinhoitoon ja pyykinpesuun. Hyötyäksesi sen rasvanpoisto- ja pehmennysominaisuuksista kaada 200 ml valkoviinietikkaa koneen pehmennyslokeroon. Vaatteesi viimeinen huuhtelu suoritetaan tällä luonnontuotteella, joka auttaa poistamaan ei-toivotut karvat vaatteistasi.

Hänen rikoskumppaninsa: kuivaaja

Kun pesuohjelma on päättynyt, sinun on kuivattava vaatteet, jotta saat täyden hyödyn kärjen vaikutuksista. Siirrä siis kaikki vielä kosteat vaatteet kuivausrumpuun. Varmista, että ne jakautuvat hyvin rummun koko pinnalle äläkä pakkaa vaatteita liian tiukasti varmistaaksesi optimaalisen kuivumisen.

Kuivausrummun ja valkoviinietikan yhteisvaikutus huuhtelun aikana auttaa poistamaan vaatteisiisi tarttuneet eläimenkarvat. Kuivausrumpu saa itse asiassa aikaan mekaanisen toiminnan, jota kutsutaan ”vierittelyksi”, mikä saa karvat putoamaan tekstiilikuiduista.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Viimeistely: muutamia lisävinkkejä

Tässä on joitain bonusvinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua taistelussa lemmikkieläinten karvoja vastaan, jotta voit parantaa idioottivarmalla menetelmällämme saatua tulosta.

Liimarulla ja mikrokuituliina

  • Liimarulla: Ihanteellinen jäännöskarvojen poistamiseen vaatteista. Vie se varovasti käsiteltävän pinnan yli, jotta se tarttuu kaikkiin karvat.
  • Mikrokuituliina: levitä se hieman kosteana vaatteiden päälle poistaaksesi viimeiset pysyvät karvat. Mikrokuidut tunnetaan kyvystään imeä jopa pinttyneintä likaa.

Erityinen eläimenkarvaharja

Markkinoilla on siveltimiä, jotka on suunniteltu erityisesti eläinten karvojen torjuntaan. Ergonomisen muotonsa ja liimamateriaalinsa ansiosta ne tarttuvat helposti hiuksiin ja poistavat ne vaatteistasi. Käytännöllinen ja taloudellinen ratkaisu, joka on aina käsillä.

Ruokasoodaa ja kivennäisvettä

Lopuksi tiedä, että on mahdollista käyttää myös ruokasoodaa ja kivennäisvettä eläinten karvojen poistamiseen vaatteista. Ripottele vaurioituneelle alueelle kevyesti ruokasoodaa ja hiero sitten kevyesti kivennäisveteen kostutetulla liinalla. Kahden ainesosan seos liuottaa upotetut karvat ja helpottaa niiden poistamista seuraavan konepesun aikana.

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Hyväksy hyvä käytös!

Voit rajoittaa eläimenkarvojen kertymistä vaatteillesi noudattamalla muutamia hyviä käytäntöjä:

  1. Harjaa lemmikkisi säännöllisesti vähentääksesi irtoamista
  2. Leikkaa hänen hiuksensa tarvittaessa
  3. Pese peitot ja muut tekstiilitarvikkeet usein
  4. Käytä suojakuoria suojellaksesi sohvia ja nojatuolia
  5. Pyydä vierailijoita välttämään istumasta suoraan huonekalujesi päällä, jos heillä on hiuksille herkkiä vaatteita

Toteuttamalla nämä vinkit ja viimeinen vinkkimme käytännössä voit sanoa hyvästit lemmikkikarvat vaatteissasi! Joten älä epäröi toivottaa lemmikkiä kotiisi.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Lemmikkien karvojen poistaminen vaatteista: paras tapa