Lohikäärmeen vuosi on aivan nurkan takana: onko horoskooppisi onnekas?

Lohikäärmeen vuosi lähestyy nopeasti, ja monet ihmettelevät, tuoko tämä voimakas ja majesteettinen eläin heille onnea ja vaurautta. Ymmärtääksemme tämän uuden ajanjakson vaikutukset ja sen vaikutus horoskooppiisi, analysoidaan tämän ilmiön eri puolia.

Kiinalainen kalenteri ja sen syklit

Aasialaisessa kulttuurissa on runsaasti perinteitä ja uskomuksia, varsinkin kun on kyse ennustavista taiteista ja astrologiasta. Kiinalainen kalenteri perustuu kahdentoista vuoden sykliin, joista jokaista hallitsee symbolinen eläin. Kiinan horoskoopin eläimiä ovat:

 • Rotta
 • Härkä (tai härkä)
 • Tiikeri
 • Jänis (tai kani tai kissa)
 • Lohikäärme
 • Käärme
 • Hevonen
 • Vuohi (tai lammas)
 • Apina
 • Kukko
 • Koira
 • Possu (tai villisian)

Nämä eläimet määrittävät osittain niiden vaikutuksen alaisena syntyneiden yksilöiden persoonallisuuden, luonteenpiirteet ja kohtalon. Kiinan astrologisen järjestelmän monimutkaisuus piilee myös yhden viidestä elementistä (puu, tuli, maa, metalli ja vesi) yhdistämisessä jokaiseen vuoteen.

Lohikäärmeen vuosi on aivan nurkan takana: onko horoskooppisi onnekas?
Lohikäärmeen vuosi on aivan nurkan takana: onko horoskooppisi onnekas?

Lohikäärme aasialaisessa kulttuurissa

Perinteisessä kiinalaisessa ajattelussa lohikäärme on mytologinen eläin, joka edustaa voimaa, auktoriteettia ja rohkeutta. Se yhdistetään usein keisareihin ja hallitsijoihin sekä sateen ja veden jumaliin. Tämä fantastinen eläin ilmentää myös menestystä, vaurautta ja onnea.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Lohikäärmeen symboliikka tämän merkin alkuasukkaille

Lohikäärmeen merkin alla syntyneillä on yleensä vahva persoonallisuus, kunnianhimoinen henki ja määrätietoinen asenne. He haluavat olla huomion keskipisteenä ja tehdä vaikutuksen ympärillään oleviin kykyillään ja karismallaan.

Lohikäärmeet tunnetaan älykkyydestään, luovuudestaan ​​ja energiastaan ​​sekä uskollisuudestaan ​​niitä kohtaan, joita he rakastavat.

Ennusteet muille horoskooppimerkeille

Jos on ilmeistä, että siirtyminen lohikäärmeen vuoteen merkitsee pääasiassa tämän merkin alkuasukkaita, on mielenkiintoista tutkia sen vaikutusta muihin kiinalaisen kalenterin eläimiin. Tässä on joitain yleisiä ennusteita:

Rotta

Rotille lohikäärmeen vuosi lupaa olla aloitteellisuuden ja mahdollisuuksien vuosi. Heidän on kuitenkin oltava kärsivällisiä ja varovaisia ​​välttääkseen sudenkuopat ja valitakseen projektinsa huolellisesti.

Buffalo (tai härkä)

Härän merkin alla syntyneiden on osoitettava sinnikkyyttä sopeutuakseen tämän vuoden erityiseen energiaan. Odottamattomat tilanteet voivat työntää heidät ulos mukavuusalueeltaan, mutta ne ovat myös oppimisen ja kasvun lähde.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Tiikeri

Lohikäärmeen vuosi tuo tiikereille tietynlaisen myllerryksen heidän elämäänsä, mikä vaatii joustavuutta ja sopeutumiskykyä. Tämä voi kuitenkin johtaa mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ammatillisella ja suhteellisella tasolla.

Jänis (Kani tai kissa)

Jäniksille lohikäärmeen voima ja energia voivat aiheuttaa tunteiden epätasapainon hetkiä. On tärkeää, että he pitävät yhteyttä niille, jotka ovat heille tärkeitä, kehittäen kommunikaatiota ja empatiaa.

Käärme

Lohikäärmeen vuosi on usein suotuisa käärmeille, joilla on tiettyjä luonteenpiirteitä ja toiveita tämän majesteettisen eläimen kanssa. Edessä olevat haasteet eivät pelota heitä, päinvastoin, he tarttuvat kaikkiin heille tarjoutuviin mahdollisuuksiin.

Hevonen

Hevoset kutsutaan pohtimaan prioriteettejaan ja käyttämään arvostelukykyä tänä lohikäärmevuoden aikana. Vaikeat valinnat voivat olla tarpeen, mutta niistä on myös pysyvää hyötyä.

Vuohi (tai lammas)

Vuohilta lohikäärmeen vuosi vaatii varovaisuutta ja kärsivällisyyttä myrskyjen ja odottamattomien tapahtumien edessä, jotka ravistelevat heidän jokapäiväistä elämäänsä. Heidän täytyy olla välittävien ihmisten ympäröimänä selviytyäkseen näistä myrskyisistä ajoista.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Apina

Apinan merkin alla syntyneiden on tänä lohikäärmevuoden aikana varattava aikaa itsensä tuntemiseen ja luovuuden ruokkimiseen. Heidän on myös hoidettava suhteitaan rauhallisesti ja diplomaattisesti konfliktien välttämiseksi.

Kukko

Kukot kutsuvat heidän ammatillinen tai henkilökohtainen seuruensa tarjoamaan tukea ja asiantuntemusta. He pystyvät osoittamaan pätevyyttään eivätkä epäröi siirtyä eteenpäin puolustaakseen ideoitaan ja hankkeitaan.

Koira

Koirille lohikäärmeen vuosi on mahdollisuus kehittää potentiaaliaan ja työskennellä itsensä parissa ymmärtääkseen paremmin tarpeitaan ja toiveitaan. Heidän ponnistelunsa palkitaan paremmalla itsetuntemuksella ja tietyllä täyttymyksellä.

Possu (tai villisian)

Lohikäärmeen ylivuotava energia voi koetella Sikoja, jotka haluavat vakautta ja rauhallisuutta. Heillä on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää tätä tapahtumarikasta vuotta kehittämällä kykyään sopeutua ja vastustaa stressiä.

Lyhyesti sanottuna lohikäärmevuoden lähestyvä saapuminen tuo mukanaan haasteita, koettelemuksia ja mahdollisuuksia kiinalaisen horoskoopin eri merkeille. Sen synnyttämät muutokset ja oppiminen tasoittavat tietä kohti rauhallisempaa ja tyydyttävämpää tulevaisuutta kaikille.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Lohikäärmeen vuosi on aivan nurkan takana: onko horoskooppisi onnekas?