Lokakuun 31. päivänä 2023 3 horoskooppimerkkiä saavat hyviä uutisia: Halloween ei ole enää koskaan pelottava!

THE 31. lokakuuta 2023, joka yleensä liittyy Halloweeniin ja jännityksiin, on tällä kertaa ilon hetki kolmesta horoskooppimerkistä. Erilaiset astrologit ja meediot ennustavat hyviä uutisia ja erityisen suurta onnea näille ihmisille tänä erityisenä päivänä. Ota nyt selvää, mitä nämä onnenmerkit ovat ja mitä yllätyksiä tähdillä on niille varattavissa.

Onnen vaikutuksen merkit

Eri astrologian asiantuntijoiden mukaan kolme merkkiä ovat erityisen onnellisia tänä Halloween-päivänä: tämä on Syöpäof Skorpioni ja Kalat. Nämä vesimerkit ovat todellakin oikeutettuja erittäin hyviin uutisiin, jotka piristävät heidän iltaansa lokakuun 31. päivänä ja muuttavat näin tämän usein pelottavan juhlan iloiseksi ja unohtumattomaksi tapahtumaksi.

Siunausta tähdiltä jokaiselle merkille

Jokainen kyseinen merkki ei saa samoja etuja tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta, joka esiintyy sinä päivänä. Tähdillä on omat salaperäiset polkunsa ja ne tarjoavat hyvin erilaisia ​​lahjoja kunkin astraalimuodon mukaan.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Syöpä ja odottamaton taloudellinen apu

Syövän merkin alla syntyneet ovat erityisen edullisia 31. lokakuuta a odottamatonta taloudellista apua. Tämä voi esiintyä eri muodoissa, kuten pitkäaikainen perintö, joka lopulta avataan, odotettua suurempi voitto talon myynnistä tai jopa onnenpotku uhkapelaamisessa. Joka tapauksessa tämä hyvä uutinen makeuttaa juhlia ja anna Syöpien pitää paljon vähemmän stressaavaa iltaa.

Lokakuun 31. päivänä 2023 3 horoskooppimerkkiä saavat hyviä uutisia: Halloween ei ole enää koskaan pelottava!
Lokakuun 31. päivänä 2023 3 horoskooppimerkkiä saavat hyviä uutisia: Halloween ei ole enää koskaan pelottava!

Skorpioni ja rakkaus, joka koputtaa hänen ovelleen

Skorpioneille Halloween on tilaisuus kokea intensiivisiä ja jännittäviä rakkauden hetkiä. Tähdet näyttävät osoittavan, että a uusi romanttinen kumppanuus on tulossa näille alkuperäisasukkaille tai että vanha rakkaus nousee uudelleen esiin sytyttääkseen liekit uudelleen. Vaikka jotkut ovat jo parisuhteessa ja löytävät uusia näköaloja kumppaninsa kanssa, toiset voivat kokea kohtaamisen, joka muuttaa heidän elämänsä ikuisesti. Halloween maistuu siis selvästi onnesta näille rakastuneille Skorpioneille!

Kalat ja ammatillinen kehitys

Tämä on erinomainen uutinen ammattialalla, joka odottaa Kaloja Halloween-iltana. Kaukana hirviöistä ja peytu heinäsirkoista (aaveista), tämän merkin alkuasukkaat voivat nauttia menestyksestään Kauan odotetun ylennyksen jälkeen, saamalla uuteen asemaan, joka tarjoaa paremmat tulevaisuuden näkymät, tai jopa ottamalla jättimäisen askeleen urallaan. henkilökohtaisen projektin toteuttamisen ansiosta. Myös Kaloille Halloween ei ole koskaan ollut näin miellyttävä ja täynnä mahtavia mahdollisuuksia.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Muiden planeettojen vaikutus

Auringon ja kuun lisäksi, jotka ovat aina tärkeässä roolissa elämämme ja kohtalomme kehityksessä, useat muut planeetat näyttävät yhdessä suosivan näitä kolmea onnenmerkkiä tänä lokakuun 31. päivän yönä. Jupiter, Mars ja Neptunus osallistuvat myös tähän poikkeukselliseen linjaukseen, mikä lisää heidän myönteistä vaikutustaan ​​Syövän, Skorpionin ja Kalojen alkuasukkaiden elämään.

  1. Jupiteronnen ja laajentumisen planeetta, auttaa Rapuja hyödyntämään täysimääräisesti taloudellisia mahdollisuuksia, jotka heille avautuvat tämän päivän aikana.
  2. maaliskuutavoimaa ja puhdasta energiaa, tukee Skorpionien intohimoisia impulsseja ja lisää heidän romanttisiin seikkailuihinsa sähköistävää kosketusta.
  3. Lopuksi, Neptunusunelmien, intuition ja henkisyyden planeetta, seuraa Kalat heidän ammatillisessa kehityksessään ja avaa ovet aavistamattomaan universumiin.

On varmaa, että tämä Halloween-ilta on erilainen kuin muut kyseisten merkkien alkuperäisasukkaille, joten 31. lokakuuta 2023 on päivämäärä, joka merkitään valkoisella kivellä. Jotkut juhlivat uusia romanttisia valloituksiaan, kun taas toiset toteuttavat vihdoin ammatilliset unelmansa tai näkevät taloudellisen tilanteensa paranevan tähtien hyväntahtoisen tuen ansiosta.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Lokakuun 31. päivänä 2023 3 horoskooppimerkkiä saavat hyviä uutisia: Halloween ei ole enää koskaan pelottava!