Löydä taikatemppu poistaaksesi naarmut autostasi jokaisessa keittiössä olevalla ainesosalla!

Oletko huomannut naarmuja autossasi ja etsit yksinkertaista ja taloudellista ratkaisua niiden korjaamiseen? Älä etsi enää, olemme löytäneet sinulle ihanteellisen taikatemppu! Jokaisesta keittiöstä löytyy todellakin ainesosa, joka auttaa poistamaan nämä ikävät jäljet. Tässä artikkelissa selitämme sinulle, kuinka poistat tehokkaasti naarmut autostasi yksinkertaisesti käyttämällä kaapistasi löytyvää ainesosaa.

Mikä tämä mystinen ainesosa on?

Tämän vinkin salaisuus on piilossa keittiössäsi. Tämä ihmeellinen ainesosa on hasselpähkinä. Kyllä, luit oikein, nämä ovat herkullisia ja monipuolisia pieniä pähkinöitä, joita voidaan käyttää myös ajoneuvosi korirakenteen ongelmien, kuten naarmujen, korjaamiseen. Hasselpähkinällä on lieviä hankaavia ominaisuuksia, jotka auttavat vähitellen poistamaan pintakerroksen naarmuja tehden autostasi puhtaamman ja kiiltävämmän kuin ennen.

Kuinka käyttää hasselpähkinää naarmujen poistamiseen?

Nyt kun tiedät arvokkaan ainesosan, voit poistaa naarmut helposti hasselpähkinällä seuraavasti:

 1. Etsi hasselpähkinä
 2. Poista hasselpähkinästä kuori ja kuori
 3. Hiero hasselpähkinä naarmuihin kevyellä paineella
 4. Pyyhi alue puhtaalla, kuivalla liinalla
 5. Toista tarvittaessa
Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Se voi tuntua yllättävältä, mutta tämä yksinkertainen ja luonnollinen menetelmä vähentää erittäin tehokkaasti kevyiden tai kohtalaisten naarmujen esiintymistä. Tämä kärki ei tietenkään toimi syville naarmuille tai suurille vaurioille, mutta se on täydellinen niille, jotka etsivät budjettiystävällistä ratkaisua pienille naarmuille.

Löydä taikatemppu poistaaksesi naarmut autostasi jokaisessa keittiössä olevalla ainesosalla!
Löydä taikatemppu poistaaksesi naarmut autostasi jokaisessa keittiössä olevalla ainesosalla!

Miksi tämä toimii?

Käyttämällä hasselpähkinää miedona hankausaineena voit poistaa naarmujen pintakerroksen vähitellen vahingoittamatta autosi lakkaa enempää. Lisäksi, hasselpähkinässä esiintyvät luonnolliset öljyt auttaa myös kevyesti ravitsemaan ja tasoittamaan vartalon pintaa poistaen tehokkaasti useimmat naarmujäljet.

Muita vinkkejä naarmujen poistamiseen

Vaikka tämän artikkelin tärkein ainesosa on hasselpähkinä, on olemassa useita muita menetelmiä, joilla voit palauttaa autosi ulkonäön havaittuasi naarmuja. Tässä on joitain vaihtoehtoja:

 • Hammastahna : Levitä hammastahnaa naarmuihin ja hiero puhtaalla liinalla. Huuhtele ja kuivaa käsitelty alue.
 • Kiillotuspasta : Saatavilla erikoisliikkeistä, seuraa yksinkertaisesti valmistajan ohjeita poistaaksesi naarmut tehokkaasti.
 • Auton kiillotus : Käytä tiettyä päällirakennetuotetta poistaaksesi ja piilottaaksesi naarmut samalla kun suojaat lakkaa.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Varotoimet ja neuvot

Ennen kuin yrität kokeilla jotakin näistä menetelmistä, on suositeltavaa ryhtyä tiettyihin varotoimiin:

 • Tarkista, onko naarmu matala vai syvä: Jos tunnet naarmun kynnelläsi, nämä vinkit eivät ehkä riitä.
 • Testaa valittu menetelmä aina pienelle, vähemmän näkyvälle korin osalle ennen kuin levität sen suuremmalle alueelle. Näin varmistetaan, ettei haitallisia reaktioita esiinny.
 • Muista puhdistaa auto ennen käsittelyn aloittamista, jotta likahiukkaset eivät vahingoita pintaa enempää.
 • Älä epäröi kääntyä ammattilaisen puoleen, jos et ole varma saavutetuista tuloksista tai jos naarmut vaikuttavat liian merkittäviltä.

Lyhyesti sanottuna, yksinkertaiset ja taloudelliset vinkit hasselpähkinällä auttavat sinua poistamaan nämä rumat naarmut autostasi. Älä epäröi kokeilla niitä ja jaa tulokset muiden ihmisten kanssa, jotka saattavat myös olla kiinnostuneita tästä alkuperäisestä ja luonnollisesta menetelmästä.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Löydä taikatemppu poistaaksesi naarmut autostasi jokaisessa keittiössä olevalla ainesosalla!