Merkuriuksen kulku näissä merkeissä jätti huonoa energiaa rakkauden suhteen

THE Merkuriuksen kauttakulku on astrologinen tapahtuma, joka vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme. Kulkiessaan eri horoskooppimerkkien läpi Merkurius-planeetta jättää jälkeensä energia-aallon, jolla voi olla vaikutuksia rakkausasioihin. Ota selvää, kuinka tämä energia vaihtelee merkkisi mukaan ja mitä vinkkejä sinun tulee noudattaa saadaksesi kaiken irti näistä siirtymävaiheista.

Merkuriuksen kauttakulkuperiaatteen ymmärtäminen

Merkuriuksen läpikulun vaikutusten ymmärtämiseksi paremmin on ensin ymmärrettävä tämä ilmiö. Merkurius on siellä planeetta lähimpänä aurinkotähteämme ja kiertää sen noin 88 päivän välein. Siten sillä on myös nopein kiertonopeus, joten sen nimi on saanut inspiraationsa roomalaisesta kauppiaiden, matkailijoiden ja varkaiden jumalasta: Mercury. Tähän toistuvaan liikkeeseen liittyy energisiä vaikutteita, jotka vaikuttavat suoraan jokapäiväiseen elämäämme.

Kun Mercury kulkee jokaisen läpi merkki / horoskooppise lähettää a energia-aalto jokaiselle henkilölle, mikä vaihtelee näille merkkeille ominaisten ominaisuuksien mukaan. Tunnetasolla tämä vaikutus ilmenee erityisesti merkittävinä muutoksina tavoissamme kokea rakkautta, suhteissamme ja tavassamme olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Merkuriuksen kulku näissä merkeissä jätti huonoa energiaa rakkauden suhteen
Merkuriuksen kulku näissä merkeissä jätti huonoa energiaa rakkauden suhteen

Merkuriuksen kulku jokaisessa merkissä: erilainen energianotto

Riippuen horoskooppimerkistä, jossa Merkurius siirtyy kauttakulkuaan, vaikutukset ovat erilaisia ​​rakkausenergiaamme. Näin nämä erot voidaan kääntää kullekin merkille:

 • RAM : Merkuriuksen tälle merkille antama energia luo rohkeutta ja impulsiivisuutta rakkaudessa. Oinas-syntyperäiset käyttävät siksi täysin hyödykseen tämän ajanjakson uskaltaakseen tehdä aloitteita ja puolustaa toiveitaan. Varo kuitenkin, ettet anna Oinaan kärsimättömän puolen ilmaista itseään romanttisissa suhteissaan.
 • Härkä: Taurealaisille Merkuriuksen kauttakulku tuo pehmeää ja aistillista energiaa. Härkä-syntyperäiset hyötyvät siten ilmapiiristä, joka edistää rentoutumista ja syvää yhteyttä kumppaniinsa. Muista kuitenkin olla langettamatta liioiteltuun omistushaluun, joka voidaan yhdistää tähän hyvinvoinnin tilaan.
 • Kaksoset: Merkuriuksen kohtaaminen tämän merkin kanssa edustaa kommunikoinnin ja luovuuden räjähdystä heidän tunnesuhteissaan. Kaksoset hyödyntävät tätä kohtaa täysimääräisesti ilmaistakseen tunteitaan vapaasti, mutta heidän on oltava varovaisia, etteivät ne anna periksi merkilleen ominaiselle epävakaudelle.
 • Syöpä: Syöville tarjotaan Merkuriuksen rauhoittavaa ja suojaavaa energiaa. Tämä ajanjakso edistää mukavuutta ja vilpitöntä vaihtoa ja antaa syöpäläisille mahdollisuuden syventää romanttisia siteitään. Heidän on kuitenkin varottava joutumasta emotionaaliseen riippuvuuteen.
 • Leijona: Kulkiessaan tässä aurinkomerkissä Merkurius luo pahentuneen intohimoisen ilmapiirin. Siten leot voivat nauttia rakkauden palavista tulipaloista, mutta heidän on oltava varovaisia, etteivät he anna ylpeytensä vallata.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Merkurius ylittää myös muut horoskooppimerkit

 • Neitsyt : Merkurius johdattaa Neitsyen alkuasukkaat kohti rationaalisuuden ja pragmatismin aikaa tunteellisella alalla. He ovat myös yhteydessä intuitioonsa, jolloin he voivat tehdä viisaimmat päätökset rakkaudessa. Varo kuitenkin jättämästä tunteitasi syrjään pelkän järjen hyväksi.
 • Saldo: Vaakalle Merkuriuksen kulku luo ympäristön, joka edistää tasapainoa ja harmonian etsimistä. Tämä ajanjakso on vieläkin suotuisampi tapaamaan mahdollisuuksia ja tehdä kompromisseja pariskuntana, mutta sinun tulee kuitenkin pysyä valppaana säilyttääksesi oman koskemattomuutesi tehtyjen myönnytysten edessä.
 • Skorpioni: Voimakasta ja salaperäistä energiaa välittävä Merkuriuksen kulku tässä merkissä pakottaa Skorpionit elämään syviä romanttisia kokemuksia. Heidän on kuitenkin varottava jättämästä liikaa tilaa intohimoisille vaistoilleen, jotka voivat laukaista mustasukkaisuuden ja omistushalun.
 • Jousimies: Merkuriuksen vaikutuksen alaisena Jousimiehet tuntevat rakkauden täyttymyksen ja vapauden halua, mikä työntää uteliaisuutensa kohti uusia näköaloja. Tämä muutos on suotuisa tapaamisille ja uudistumiselle, mutta on tärkeää, ettei tämän itsenäisen hengen kautta jätetä huomiotta muiden tunteita.
 • Kauris: Merkurius tarjoaa Kaurisille vakautta ja sinnikkyyttä rakkausasioissa, mikä antaa heille mahdollisuuden lujittaa romanttisia suhteitaan menestyksekkäästi pitkällä aikavälillä. Toisaalta varo, ettet näytä ympärilläsi oleville emotionaalisesti liian jäykiltä tai etäisiltä.
 • Vesimies: Vesimiehet näkevät mielikuvituksensa kymmenkertaistuvan tämän planeetan kulkiessa, mikä edistää luovuutta ja omaperäisyyttä heidän romanttisessa vuorovaikutuksessaan. Varo kuitenkin liiallista fantasiaa, joka voi aiheuttaa ymmärtämättömyyttä tai jopa tyytymättömyyttä vähemmän seikkailunhaluisten kumppaneiden keskuudessa.
 • Kalastaa: Lopuksi Kalat hyötyvät Merkuriuksen vaikutuksesta ruokkiessaan sen herkkyyttä ja empatiaa rakkaudessa. Viestinnän helppous antaa hänelle mahdollisuuden jakaa tunteitaan, mutta liiallinen intuitio voi johtaa sentimentaalisiin väärinkäsityksiin.
Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Parhaiten navigoi Merkuriuksen kauttakulkuvesillä merkilläsi

Tietoa vaikutuksista, joita Merkuriuksen kauttakulku Astrologisen merkkimme mukaisen rakastavan energiamme varassa on arvokas voimavara näiden siirtymäkausien ennakoinnissa ja hyvässä elämisessä. Näin ollen on helpompi välttää kullekin horoskooppimerkille ominaisia ​​sudenkuoppia.

Käytä tätä tietoa hyödyksesi

On huomattava, että elohopean ylityksen optimoimiseksi annetut neuvot vaihtelevat yksilöstä riippuen, erityisesti hänen henkilökohtaisen astraalikartansa vuoksi, joka sisältää myös muut syntymäkartassa olevien planeettojen näkökohdat. Älä epäröi kääntyä astrologian ammattilaisen puoleen saadaksesi hyötyä mukautetusta ja yksilöllisestä valaistuksesta.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Merkuriuksen kulku näissä merkeissä jätti huonoa energiaa rakkauden suhteen