Näillä merkeillä on astrologian mukaan vaikeita päiviä ja monia haasteita marraskuun 3. viikolla

siellä marraskuun 2023 kolmas viikko ei tule olemaan helppoa aikaa joillekin horoskooppimerkeille. Tämän viikon planetaariset ja energeettiset vaikutteet todellakin korostavat haasteita, jotka on voitettava kehittyä ja kasvaa eri tasoilla. Tässä artikkelissa käsittelemme tärkeimmät esteet, joita jokainen merkki kohtaa tänä aikana, sekä vinkkejä niiden hallitsemiseen.

Oinas: Suhteelliset jännitteet hallittavissa

THE RAM hänellä on joitain vaikeuksia suhteissaan läheisiinsä tämän viikon aikana. Hänen on osoitettava diplomatiaa ja otettava käytäntöön kykynsä mukautua tapahtumiin. Kommunikaatio on avainsana syntyvien konfliktitilanteiden purkamiseen.

 • Opi kuuntelemaan ja kunnioittamaan muiden mielipiteitä
 • Osoita kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä

Härkä: Työn ylikuormitus ja stressinhallinta

THE Sonni edessään äkillinen vastuiden ja ammatillisten tehtävien lisääntyminen tämän viikon aikana. Tämä tilanne voi synnyttää paineen ja stressin tunteen, jota hänen on opittava kanavoimaan, jotta hän ei hukkuisi.

 • Priorisoi tehtäväsi ja opi delegoimaan
 • Anna itsellesi hetkiä rentoutumista rauhoittua
Näillä merkeillä on vaikeita päiviä ja monia haasteita marraskuun 2023 kolmannella viikolla
Näillä merkeillä on astrologian mukaan vaikeita päiviä ja monia haasteita marraskuun 3. viikolla

Kaksoset: Emotionaalinen epävakaus

Tunteet ovat erityisen voimakkaita Kaksoset tämän viikon aikana. He ovat yleensä herkempiä ja vähemmän rationaalisia päätöksissään. Siksi heidän on työskenneltävä emotionaalisen hallinnan parissa, jotta he eivät joutuisi hallitsemattomien impulssien ohjaamiksi.

 • Varaa aikaa ajatella ja analysoida ennen kuin toimit
 • Valitse rentouttava toiminta rauhoittaaksesi tunteitasi
Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Syöpä: Luovia esteitä ja kyseenalaistamista

THE Syöpä saattavat tuntea luovan energian puutetta marraskuun 2023 kolmannella viikolla, ikään kuin heidän inspiraationsa olisi tukossa. Hänen on suoritettava jonkin verran itsetutkiskelua tunnistaakseen tämän tauon syyt ja antaakseen itsensä työntää rajojaan.

 • Vaihtele inspiraation lähteitäsi
 • Älä pelkää kritiikkiä ja suostu kyseenalaistamaan itsesi

Leo: Taloudellinen elpyminen on tarpeen

Budjetin hallinta on herkkä asia Leijona tämän viikon aikana. Heidän on tarkasteltava kulujaan ja prioriteettejaan, jotta he eivät joutuisi taloudellisten huolenaiheiden hukkumaan. Tärkeintä on olla tiukka ja organisoitu rahoituksessaan.

 • Aseta realistinen budjetti ja pysy siinä
 • Älä epäröi kysyä neuvoja taloutesi parempaan hallintaan.

Neitsyt: Ujous ja itseluottamuksen puute

THE Neitsyt Tämän viikon aikana on kohdattava epävarmuutensa ja työstettävä itsetuntoaan. Heidän pelkonsa voivat estää heitä tarttumasta heille tarjoutuviin tilaisuuksiin. Oman mahdollisuutesi tiedostaminen on välttämätöntä, jotta voit edetä rauhallisesti.

 • Vakuuta itsesi ja ilmaise tarpeitasi rajoituksetta
 • Keskity onnistumisihisi epäonnistumisten sijaan
Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Vaaka: Järjestä uudelleen ystävyyspiirissä

Marraskuun kolmas viikko 2023, Saldo joutuu harkitsemaan uudelleen tiettyjä ystävyyssuhteita. Tämä uudelleenjärjestely heidän ympäristössään antaa heille mahdollisuuden ottaa askeleen taaksepäin ja ajatella uudelleen tapaa, jolla he toimivat muiden kanssa.

 • Älä pelkää tehdä vaikeita päätöksiä
 • Ole rehellinen ja avoin itsellesi ja läheisillesi

Skorpioni: Tarve tasapainoon työ- ja henkilökohtaisen elämän välillä

THE Skorpioni hänen on varmistettava, että he löytävät tasapainon työnsä ja perhe-elämänsä välillä tämän viikon aikana. Heillä saattaa olla houkutusta investoida liian intensiivisesti työelämäänsä läheisten vahingoksi.

 • Ole tarkka aikasi jakamisessa
 • Arvosta omaa hyvinvointiasi ja rakastamiesi ihmisten hyvinvointia

Jousimies: Opettele kärsivällisyyttä

THE Jousimies joutuu kohtaamaan tilanteita, jotka vaativat kärsivällisyyttä tämän viikon aikana. Hänen on opittava hillitsemään luonnollista kärsimättömyyttään ja hyväksymään, että kaikki ei aina etene niin nopeasti kuin hän haluaisi.

 • Hyväksy odottamaton suuttumatta
 • Ota askel taaksepäin turhauttavista tilanteista

Kauris: Uusien kohtaamisten vaikutus elämääsi

THE Kauris tapaa tämän viikon aikana uusia ihmisiä, kohtaamisia, joilla voi olla merkittävä vaikutus heidän elämäänsä. Heidän on oltava valmiita arvioimaan tiettyjä olemassaolonsa näkökohtia ja integroimaan nämä uudet tulokkaat jokapäiväiseen elämäänsä.

 • Pidä mieli avoimena ja ole valmis omaksumaan muutos
 • Älä pelkää olla haavoittuvainen ja aito suhteissasi
Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Vesimies: Sopeutumiskykyä äkillisten muutosten edessä

THE Vesimies Sen on osoitettava suurta joustavuutta marraskuun 2023 kolmannella viikolla sopeutuakseen muuttuvaan ympäristöön. Odottamattomat tilanteet voivat yllättää hänet ja saada hänet muuttamaan suunnitelmiaan.

 • Älä pelkää odottamattomia, vaan näe ne mahdollisuuksina
 • Luota intuitioosi tehdäksesi oikeita päätöksiä

Kalat: Menesty etsimällä uusia intohimoja

THE Kalat on mahdollisuus löytää uusia intohimoja tämän viikon aikana. Heidän on pysyttävä uteliaina ja avoimina uusille asioille rikastaakseen elämäänsä, vaikka se merkitsisikin mukavuusalueeltaan poistumista.

 • Uskalla kokeilla ja oppia pelkäämättä epäonnistumista
 • Seuraa vaistoasi ja älä epäröi sijoittaa itseäsi täysimääräisesti

Yhteenvetona voidaan todeta, että jokainen horoskooppi kohtaa haasteita tällä marraskuun 2023 kolmannella viikolla. Sisäisen voimasi löytäminen ja tilanteisiin sopeutumiskykysi kehittäminen ovat kaksi olennaista avainta, jotta selviät tästä jokseenkin myrskyisästä ajanjaksosta samalla kun jatkat kehittymistä.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Näillä merkeillä on astrologian mukaan vaikeita päiviä ja monia haasteita marraskuun 3. viikolla