Näillä neljällä astrologisella merkillä on parempi onni 7. marraskuuta 2023 lähtien Jupiterin perääntymisen ansiosta Härässä

Astrologia on kiehtova ala, jonka avulla voimme oppia lisää persoonallisuudestamme, ihmissuhteistamme ja kohtalostamme. Planeettojen liikkeet vaikuttavat elämäämme, ja tietyt astrologiset merkit ovat joskus etusijalla tiettyinä ajanjaksoina. alkaen 7. marraskuuta 2023Jupiter retrogradinen saapuu Härkään, tarjoten yltäkylläisyyden ja onnen mahdollisuuden neljän tietyn merkin alla syntyneille.

Tässä artikkelissa selvitämme, mitkä astrologiset merkit ovat valmiita hyötymään Jupiterin perääntymisestä Härässä, mutta myös alueet, joilla he voivat odottaa saavansa tämän odottamattoman onnen. Joten, oletko yksi onnekkaista?

Merkki nro 1: Härkä – Uusiutuminen ja materiaalin runsaus

Vahva, luotettava ja päättäväinen Härkä tunnetaan ahkerana työntekijänä ja todellisena maallisten nautintojen rakastajana. Kun Jupiter retrogradinen saapuu Härkään, tämä merkki voi odottaa saavansa a uutta energiaa edetäkseen projekteissaan. Taloussfääri on myös onnen merkin alla, mikä tarjoaa Härkälle suuret mahdollisuudet aineelliseen runsauteen.

Retrogradinen Jupiter stimuloi projekteja

Härkä-syntyperäiset, jotka ovat kokeneet vaikeuksia tai tukoksia projekteissaan, voivat vihdoin hengittää hieman. Todellakin, Jupiter retrogradinen suosii uudistumista ja ammatillinen kehittyminen, mikä tuo uusia kehittymismahdollisuuksia. Nyt on ihanteellinen aika palata vanhoihin pyrkimyksiin tai aloittaa uusi yrittäjäseikkailu.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Onnea ja taloudellista yltäkylläisyyttä

Ei ole epäilystäkään siitä, että Härkä arvostaa tätä suotuisaa ajanjaksoa salkkulleen. Jupiterin retrogradinen läsnäolo Härässä lisää sen mahdollisuuksia taloudellinen menestysolipa kyseessä mikä tahansa: investoinnit, perintö, palkankorotus… Riittää tyydyttämään tätä materiaalista mukavuutta ja taloudellista turvaa rakastavaa merkkiä.

Näillä neljällä astrologisella merkillä on parempi onni 7. marraskuuta 2023 lähtien Jupiterin perääntymisen ansiosta Härässä
Näillä neljällä astrologisella merkillä on parempi onni 7. marraskuuta 2023 lähtien Jupiterin perääntymisen ansiosta Härässä

Kyltti nro 2: Syöpä – Romanttinen ja perheen täyttymys

Herkkä, uskollinen ja perhearvoihin kiinnittynyt Syöpä on hyvin kiintynyt sydämen siteisiin. Kun Jupiter retrogradinen saapuu Härkään, tämän astrologisen merkin alkuasukkaat voivat nauttia todellisesta rakkauden lisäys ja kokevat odottamatonta täyttymystä tunne- ja perhe-elämässään.

Harvinainen mahdollisuus löytää rakkaus

Tämä astraalinäkökohta on erityisen hyödyllinen tunteellisella tasolla. Sinkkuilla on kaikki mahdollisuudet tehdä merkittävä kohtaaminen, joka voi muuttaa heidän elämänsä. Niiden, jotka ovat jo parisuhteessa, suhdetta vahvistaa lisääntynyt osallisuus ja arkuus.

Perheen harmonia

Koska syöpä on vahvasti perheeseen ja perinteisiin liittyvä merkki, ei ole yllättävää, että myös kodin harmoniaa suositaan tänä suotuisana ajanjaksona. Syöpää sairastavat voivat siten hyötyä a rauhoittava ilmasto ja lämpimiä läheistensä kanssa, mikä edistää perhesiteiden vahvistamista.

Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Merkki nro 3: Neitsyt – Ammatillinen ja organisaation kasvu

Analyyttinen, järjestelmällinen ja omistautunut Neitsyt löytää täyttymyksen hyvin tehdystä työstä ja organisoinnista. Jupiterin retrogradinen vaikutus Härässä antaa hänelle näin ollen huomattavaa tukea ammatillisten projektiensa toteuttamisessa ja päivittäisen elämänsä parantamisessa.

Hyvä aika edistyä

Neitsyen alkuasukkaat voivat luottaa taantuvan Jupiterin myönteisiin vaikutuksiin kehittää uraansa. Tämä ajanjakso liittyy aikaisempiin ponnisteluihin ja antaa näille ihmisille mahdollisuuden nousta tikkaita, saada ylennyksen tai saada uusia tehtäviä.

Tasaisempaa arkea

Neitsyelle, jonka maaelementti tekee hänestä luonnostaan ​​järjestyneen ja rakenteellisen, tämä astraalijakso on tilaisuus laittaa asiat järjestykseen ja optimoida aikansa. Elämän käytännön näkökohdat helpottavat huomattavasti, kun tämän merkin alkuperäisasukkaille tarjotaan päivittäin rauhallisempi ja tasapainoisempi.

Merkki #4: Kauris – Henkinen voima ja tunnekypsyys

Kunnianhimoinen, kärsivällinen ja vastustuskykyinen Kauris löytää Härässä takautuvasta Jupiterista energianlähteen vahvistaakseen henkisyyttään ja syventääkseen emotionaalista kypsyyttään.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Kehittynyt henkisyys

Kaurisin alkuasukkaat voivat hyödyntää tätä suotuisaa ajanjaksoa ravitakseen sieluaan ja ollakseen enemmän yhteydessä henkiseen ulottuvuuteensa. Kokemukset ja kohtaamiset ovat polkuja, joiden avulla Kauris löytää itsensä entistä syvemmälle.

Emotionaalinen kypsyys

Retrogradinen Jupiter tuo myös Kauris-merkkiin avarakatseisuutta ja lisääntynyttä herkkyyttä, mikä edistää todellista työtä itsensä kanssa ja tunteidensa parempaa ymmärtämistä. Tämä on siksi suotuisa aika kehittää a jotain sisäistä viisautta ja voittamaan haasteet armolla ja kärsivällisyydellä.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Näillä neljällä astrologisella merkillä on parempi onni 7. marraskuuta 2023 lähtien Jupiterin perääntymisen ansiosta Härässä