Netflix: tässä on vähän tunnettu vinkki alustan salaiseen luetteloon pääsemiseksi!

Oletko innokas Netflix-käyttäjä ja uskot, että olet tutustunut alustan tarjoamaan luetteloon? Ajattele uudelleen, koska on olemassa vähän tunnettu temppu, jonka avulla voit käyttää paljon suurempaa luetteloa kuin pääliittymässä. Tässä artikkelissa paljastamme, kuinka voit hyödyntää tätä tutkimatonta satunnaisuutta. Oletko valmis tutustumaan uusiin luokkiin ja tuhansiin elokuviin ja sarjoihin?

Ymmärtää, miten kategoriat toimivat Netflixissä

Aluksi on tärkeää ymmärtää, kuinka suoratoistojätti on järjestänyt ohjelmansa. Itse asiassa Netflix-luettelo on jaettu useisiin luokkiin ja alakategorioihin. Näin käyttäjät löytävät nopeasti itselleen sopivan sisällön.

Kuitenkin vain tietyt pääkategoriat näkyvät alustan päävalikosta. Päästäksesi muihin, vähemmän suosittuihin tai tarkempiin, sinun on tiedettävä tapa: näihin piilotettuihin luokkiin liittyvät salaiset koodit.

Mitä ovat salaiset koodit?

Todellisuudessa nämä ovat yksinkertaisesti numeroyhdistelmiä, jotka Netflix on määrittänyt kullekin luokalle. Näiden numerokoodien avulla voit näyttää tiettyyn luokkaan kuuluvan sisällön luettelon, vaikka se ei olisikaan tavallisessa valikossa.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Kuinka käyttää salaisia ​​koodeja päästäksesi Netflixin piilotettuun luetteloon?

Käyttöperiaate on suhteellisen yksinkertainen eikä vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Noudata vain alla olevia ohjeita:

  1. Avaa Netflix-alusta verkkoselaimesta (koodit eivät toimi mobiilisovelluksessa).
  2. Kirjaudu tilillesi.
  3. Kirjoita osoitepalkkiin ”www.netflix.com/browse/genre/” ja sen jälkeen selaamaan luokkaa vastaava salainen koodi (esimerkki: ”www.netflix.com/browse/genre/12345”).
  4. Vahvista painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  5. Sinut ohjataan nyt haluttuun luokkaan, jossa sijaitsevat kaikki siihen liittyvät elokuvat ja sarjat.
Netflix: tässä on vähän tunnettu vinkki alustan salaiseen luetteloon pääsemiseksi!
Netflix: tässä on vähän tunnettu vinkki alustan salaiseen luetteloon pääsemiseksi!

Mistä nämä kuuluisat salaiset koodit löytyvät?

Useat verkkosivustot ovat jo listanneet suurimman osan saatavilla olevista salaisista koodeista. Yksinkertaisella haulla suosikkihakukoneellesi pitäisi siksi päästä nopeasti käsiksi tähän luetteloon. Älä epäröi huomioida sinua kiinnostavia, jotta voit käyttää niitä milloin tahansa ja hyödyntää salaista luetteloa täysimääräisesti.

Joidenkin piilotettujen luokkien löytäminen

Nyt kun tiedät kuinka avata tämä laaja luettelo, tässä on joitain esimerkkejä salaisista luokista, jotka voit löytää:

  • Toiminta ja seikkailu – Poliisi (9584): Valikoima elokuvia ja sarjoja, jotka sisältävät jännittäviä tutkimuksia ja kiehtovia käänteitä.
  • Komediat – Hengelliset (65263): Kevyt fiktio, joka koskettaa elämän mystisiä, uskonnollisia tai henkisiä puolia.
  • Draama – Pohjois-Afrikka (9445): Mahdollisuus sukeltaa pohjoisafrikkalaisten kulttuurien ja tarinoiden sydämeen lukuisten elokuvien ja dramaattisten sarjojen avulla.
  • Anime – Komedia (9302): Japanilaisen animaation ystäville tämä luokka kokoaa yhteen kaikki Netflixissä saatavilla olevat animaatiokomediat.
Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen

Ilmeisesti nämä ovat vain muutamia esimerkkejä satojen tutkittavien piilotettujen kategorioiden joukosta. On hyvin todennäköistä, että löydät etsimäsi tästä salaisesta luettelosta riippumatta elokuva- ja tv-sarjan mieltymyksistäsi.

Hengitä uutta elämää Netflix-kokemukseesi

Käyttämällä näitä salaisia ​​koodeja saat paljon suuremman tarjouksen kuin Netflixin pääliittymässään. Tämä voi olla hyödyksi vähemmän tunnetun sisällön löytämisessä ja syrjäytymisessä. Rikastuta elokuvailtojasi näillä uusilla luokilla, jotka vain odottavat tutustumista!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Netflix: tässä on vähän tunnettu vinkki alustan salaiseen luetteloon pääsemiseksi!