Netflix: tilin jakamista voi jatkaa tällä salaisella vinkillä

Monet teistä käyttävät Netflix ja jaa tilisi ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Pitkään aikaan tämä ei ollut ongelma, mutta äskettäin alusta ilmoitti harkitsevansa tilin jakamisen lopettamista turvallisuuden parantamiseksi. On kuitenkin salainen temppu, joka tekee tämän jakamisen edelleen mahdolliseksi. Tässä artikkelissa paljastamme tämän vinkin ja vaiheet, joita sinun on noudatettava, jotta voit jatkaa suosikkisisällöstäsi nauttimista Netflixissä täysin mielenrauhassa.

Netflix-tilin jakamissääntöjen ymmärtäminen

Ennen kuin pääset asian ytimeen, on tärkeää ymmärtää Netflixin asettamat tilinjakosäännöt. Alusta tarjoaa kolmenlaisia ​​tilauksia:

 • Basic-tilauksella voit katsoa videoita samanaikaisesti yhdeltä näytöltä ilman jakamismahdollisuutta.
 • Standard-tilaus, joka mahdollistaa samanaikaisen käytön kahdella näytöllä ja siten jakamisen yhden henkilön kanssa.
 • Premium-tilaus tarjoaa mahdollisuuden katsoa yhdessä jopa neljälle hengelle neljän näytön toiminnallisuuden ansiosta samanaikaisesti.

Siten valitusta tilauksesta riippuen Netflix-tilin jakaminen on täysin laillista ja valtuutettua. Mutta ole varovainen, tämä jakaminen tulee tehdä vain saman katon alla asuvien ihmisten kesken.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia
Netflix: tilin jakamista voi jatkaa tällä salaisella vinkillä
Netflix: tilin jakamista voi jatkaa tällä salaisella vinkillä

Syyt Netflixin haluun rajoittaa tilin jakamista

Jos Netflix pyrkii rajoittamaan tilien jakamista, se ei johdu pelkästään taloudellisista syistä. Itse asiassa alusta haluaa myös vahvistaa käyttäjiensä turvallisuutta ja saada heidät tietoisiksi salasanan jakamiseen liittyvistä mahdollisista riskeistä. Tämä sisältää erityisesti:

 • Digitaalinen identiteettivarkaus: jakamalla tunnistetietosi jonkun kotitaloutesi ulkopuolisen kanssa vaarannat, että niitä käytetään vilpillisesti.
 • Henkilötietojen tahaton paljastaminen: Muut käyttäjät voivat nähdä joitakin tietoja, kuten katseluhistorian, tilin jakamisen kautta.
 • Tilisi hakkerointi: pahantahtoinen henkilö voi hyödyntää pääsyä tiliisi muokatakseen tietojasi tai suorittaakseen luvattomia toimia.

Netflix yrittää estää tilin jakamisen

Näiden riskien torjumiseksi ja käyttäjien suojelemiseksi entisestään Netflix testasi äskettäin varmistusjärjestelmän käyttöönottoa, joka estää tilien jakamisen perhepiirin ulkopuolella. Tämä järjestelmä koostuu vahvistuskoodin lähettämisestä sähköpostitse tai tekstiviestillä joka kerta, kun kirjaudut sisään uudelle laitteelle. Joten jos joku yrittää jakaa tilinsä kolmannen osapuolen kanssa, hänellä on oltava koodi päästäkseen Netflixiin.

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Salainen temppu jakamisrajoitusten ohittamiseksi

Nyt kun ymmärrät tätä ongelmaa ympäröivän kontekstin, on aika paljastaa salainen vihje jatkaaksesi Netflix-tilisi jakamista ehdotetuista rajoituksista huolimatta. Noudata näitä ohjeita huolellisesti:

 1. Aloita luomalla tilillesi useita profiileja, yksi jokaiselle käyttäjälle, joka jakaa tilauksesi. Tämä mahdollistaa eri katseluhistorian erottamisen ja sopimattomien suositusten välttämisen.
 2. Valitse jokaiselle käyttäjälle turvallinen ja erilainen salasana. Varmista myös, ettet tallenna näitä tietoja suojaamattomille sivustoille tai sovelluksille.
 3. Käytä suojattujen käyttöoikeuksien jakamispalveluita jakaaksesi kirjautumistietosi muiden ryhmän jäsenten kanssa. Nämä työkalut varmistavat, että vain oikea henkilö pääsee käsiksi tietoihin.
 4. Vaihda Netflix-tilisi pääsalasana säännöllisesti. Tämä toimenpide auttaa vähentämään piratismin riskiä.

Muita varotoimia on otettava huomioon

Noudata seuraavia lisävarotoimia, jotta voit varmistaa Netflix-tilisi optimaalisen ja turvallisen käytön jakamisen aikana:

 • Lisää muiden käyttäjien tietoisuutta tunnisteiden jakamiseen liittyvät riskit ja henkilötietojen suojan tärkeys.
 • Rajoita ihmisten määrää, joiden kanssa jaat tilisi. Mitä enemmän ihmisiä on mukana, sitä riskit kasvavat vastaavasti.
 • Tarkkaile säännöllisesti pääsyä tiliisi Netflixin ”Tili”-alueelta. Siellä voit tarkistaa, ettei epäilyttäviä yhteyksiä tapahdu, ja tarvittaessa ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta Netflixille.
 • Älä koskaan kerro salasanaasi viestillä tai sähköpostilla : valitse suojattu kanava, jotta tietosi eivät joudu vääriin käsiin.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Näitä vinkkejä noudattamalla sinun pitäisi pystyä jatkamaan Netflix-tilisi jakamista pelkäämättä alustan suunnittelemia rajoituksia. Älä epäröi muistuttaa muita käyttäjiä säännöistä, jotka on laadittu takaamaan yhteisen tilauksesi optimaalinen ja turvallinen käyttö.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Netflix: tilin jakamista voi jatkaa tällä salaisella vinkillä