Onnellisuus rakkaudessa odottaa sinua kolmelle kiinalaiselle astrologiselle merkille marraskuussa 2023

Kiinalaisen astrologian fanit ovat iloisia kuullessaan, että viikonloppu 18.–19. marraskuuta 2023 näyttää olevan synonyymi rakkauden onnelle erityisesti kolmen merkin suhteen. Tähdet ovat puhuneet ja heidän ennusteensa ovat lupaavia joillekin rotta-, kukko- ja koiramerkkien alkuperäisasukkaille. Mitä mahdollisuuksia näillä merkeillä on horisontissa ja miten voit laittaa kaikki mahdollisuudet heidän puolelleen menestyäksesi rakkaudessa tänä viikonloppuna? Etsitään yhdessä tämän romanttisen menestyksen avaimet.

Rotta, kukko ja koira valokeilassa

Kiinalainen astrologia perustuu kahdentoista vuoden kiertokulkuun, jossa jokainen vuosi liittyy johonkin eläimeen. Viikonloppuna 18.-19.11.2023 kolme merkkiä viettää vaurasaikaa rakkaudessa: rotan, kukon ja koiran alkuasukkaat. Jokaisen merkin on kuitenkin tiedostettava vahvuutensa ja heikkoutensa maksimoidakseen mahdollisuutensa kokea tämä kauan odotettu romanttinen seikkailu.

Rotan vastustamaton viehätys

Rotta tunnetaan strategiatajuistaan ​​ja kyvystään sopeutua tilanteisiin. Rakkaudessa älä ylläty, jos huomaat tämän merkin alkuperäisväestössä tietyn taivutteluvoiman. Tänä marraskuun viikonloppuna viehätys toimii vastustamattomasti yksittäisille rotille, jolloin he voivat tehdä mielenkiintoisia ja lupaavia kohtaamisia.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Ota kaikki irti tästä vaurasta rakkauden ajanjaksosta:

 • Korosta herkkyyttäsi ja romantiikkaasi.
 • Kiinnitä huomiota sinua kiinnostavan henkilön lähettämiin signaaleihin.
 • Älä pelkää kohdata tunteitasi ja tehdä rohkeita päätöksiä.

Kukon hienovarainen viettely

Kukolla on luontainen kyky vietellä ympärillään olevia itseluottamuksensa ja karismansa ansiosta. Tämän merkin alkuperäiset ihmiset eivät epäröi käyttää älykkyyttään ja luovuuttaan herättääkseen huomiota itseensä. Tämän viikonlopun aikana Kukon viettelyvoima vahvistuuavaa oven ikimuistoisiin romanttisiin tilaisuuksiin.

Onnellisuus rakkaudessa odottaa sinua kolmelle kiinalaiselle astrologiselle merkille marraskuussa 2023
Onnellisuus rakkaudessa odottaa sinua kolmelle kiinalaiselle astrologiselle merkille marraskuussa 2023

Muutamia vinkkejä tämän edullisen tilanteen hyödyntämiseen:

 • Yllätä haluttu henkilö odottamattomilla huomioilla.
 • Ilmaise tunteesi ja aikomuksesi selvästi saarnaamatta valhetta.
 • Osoita lempeyttä ja vilpittömyyttä luodaksesi luottamuksen ilmapiirin.

Koiran rakkaus kukoistaa

Koira tunnetaan uskollisuudestaan ​​ja ystävällisyydestään läheisiä kohtaan. Tämän merkin alkuperäisasukkailla on suuri vastuuntunto ja he ovat valmiita tekemään mitä tahansa suojellakseen rakastamiaan. Viikonloppuna 18.-19.11. tähdet edistävät koirien rakkauden kehittymistäolivatpa he sinkkuja tai jo parisuhteessa.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Tässä on muutamia tapoja hyödyntää tätä taivaallista vauhtia:

 • Sytytä liekki uudelleen hellillä ja välittävillä eleillä kumppaniasi kohtaan.
 • Kuuntele toiveitasi ja toisen toiveita luodaksesi harmoniaa parin sisällä.
 • Sinkkujen kohdalla älä epäröi astua mukavuusalueeltasi ja tavata uusia ihmisiä.

Hyvä aika romanttisille kohtaamisille: kolme vinkkiä

Vaikka viikonloppu 18.-19.11. olisi suotuisa rotan, kukon ja koiran alkuasukkaille, on tärkeää muistaa, että onni on vain yksi tekijä muiden joukossa romanttisessa menestyksessä. Tässä on kolme vinkkiä, jotka voivat auttaa näitä kiinalaisia ​​astrologisia merkkejä kokemaan intensiivisiä ja unohtumattomia hetkiä:

 1. Näytä aitous: Näytä itsesi sellaisena kuin olet, äläkä yritä piilottaa puutteitasi. Rehellisyys ja vilpittömyys ovat ensiarvoisen tärkeitä rakkaudessa.
 2. Ota aloite: Älä odota, että toinen tekee ensimmäisen liikkeen. Uskalla ilmaista tunteitasi ja ehdottaa yhteistä aikaa.
 3. Keskity viestintään: Vuoropuhelu on välttämätöntä kiinteän ja kestävän suhteen rakentamiseksi. Keskustele odotuksistasi ja suunnitelmistasi avoimesti parina.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Kaksinkertaista ponnistelusi muiden merkkien saamiseksi

Tämä marraskuun viikonloppu on suotuisampi rotan, kukon ja koiran alkuasukkaille, mutta tämän ei pitäisi lannistaa muita kiinalaisia ​​astrologisia merkkejä. Todellisuudessa tämä on loistava aika kaksinkertaistaa ponnistelusi luodaksesi omaa onneasi rakkaudessa.

Näille muille merkkeille, jotka eivät välttämättä koe tätä astraalivahvistusta, on silti mahdollista kokea ainutlaatuisia hetkiä noudattamalla aiemmin annettuja neuvoja. Menestys rakkaudessa riippuu ennen kaikkea asenteestamme ja tahdostamme pysyäksemme onnen etsinnässämme.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Onnellisuus rakkaudessa odottaa sinua kolmelle kiinalaiselle astrologiselle merkille marraskuussa 2023