Ota selvää, kuinka saat selville, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa

Sosiaaliset verkostot ja pikaviestisovellukset ovat muuttaneet perinpohjaisesti tapaamme kommunikoida. WhatsApp on yksi suosituimmista alustoista viestien, valokuvien ja videoiden vaihtamiseen rakkaittemme tai kollegojemme kanssa. Mutta joskus saatat olla utelias tietämään, kenen kanssa henkilö juttelee tällä sovelluksella. Jos haluat selvittää tämän mysteerin, tämä artikkeli on sinua varten.

Jotkut varotoimet ennen aloittamista

Ennen kuin yrität mitään, on tärkeää muistaa jokaisen oikeus yksityisyyteen.. Toisten ihmisten yksityisyyden kunnioittamisen tulee olla etusijalla, eikä heidän keskustelujensa vakoilua ilman heidän suostumustaan ​​ole hyväksyttävää. Alla kuvattuja tekniikoita on siksi käytettävä oikeudellisissa ja eettisissä puitteissa.

Klassinen menetelmä: katso olkapääsi yli

Yksinkertaisin tapa saada selville, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa, on hyödyntää hetki, jolloin hänen selkänsä on käännetty tai hajamielinen. Muista kuitenkin, että tämä on häiritsevä ja mahdollisesti moraaliton tekniikka..

Tartu oikeaan hetkeen

Odota oikeaa hetkeä katsoaksesi henkilön näyttöä. Esimerkiksi kun hän lähtee työpisteeltään hakemaan kahvia tai soittaa puhelun poissa puhelimesta.

Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen
Ota selvää, kuinka saat selville, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa
Ota selvää, kuinka saat selville, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa

Kysy kohteliaasti

Joissakin tapauksissa voi olla tarkoituksenmukaisempaa ja kunnioittavampaa kysyä yksinkertaisesti henkilöltä, jolle he viestivät WhatsAppissa. Tämä lähestymistapa on yleensä vähemmän häiritsevä ja auttaa säilyttämään molempien osapuolten välisen luottamuksen.

Esitä epäsuoria kysymyksiä

Vältä henkilön kyseenalaistamista suoraan ja suosi sen sijaan hienovaraisia ​​kysymyksiä saadaksesi halutun tiedon näyttämättä välinpitämättömältä.

Käytä analytiikkasovelluksia

On olemassa useita online-työkaluja, joiden avulla voit analysoida jonkun toimintaa WhatsAppissa ilman, että pääset hänen keskusteluihinsa. Nämä sovellukset luottavat yleensä ”online”- tai ”viimeksi nähty” -tilan analysointiin.Huomaa, että jotkut näistä menetelmistä ovat WhatsAppin käyttöehtojen vastaisia.

WhatsMonitor

Tämän sovelluksen avulla voit seurata minkä tahansa käyttäjän ”online” tilaa riippumatta siitä, oletko heidän yhteystietoluettelossaan vai et. Syötä vain analysoitavan henkilön puhelinnumero saadaksesi yksityiskohtaisen raportin hänen toiminnastaan.

W-Revealer

Vain iOS:ssä saatavilla oleva W-Revealer toimii samalla tavalla kuin WhatsMonitor, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden analysoida ”viimeksi nähty” -tila. Tässäkin tämä tekniikka on jossain määrin vastoin yksityisyyden kunnioittamista ja WhatsAppin käyttöehtoja.

  • Vaihe 1 : Asenna sovellus App Storesta ja seuraa ohjeita luodaksesi ilmainen tili.
  • 2. vaihe : Lisää sen henkilön puhelinnumero, jonka toimintaa WhatsAppissa haluat analysoida.
  • Vaihe 3 : Tarkista sovelluksen luoma raportti saadaksesi yleiskatsauksen sen vuorovaikutuksista viestien kanssa.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Käytä vakoiluohjelmia

Käytä erittäin varoen, sillä tällaiset työkalut ovat usein laittomia ja voivat johtaa vakaviin seurauksiin, jos niitä käytetään väärin.. On kuitenkin olemassa vakoiluohjelmia, jotka pystyvät kaappaamaan kaikki tiedot, jotka liittyvät WhatsAppin käyttöön kohdelaitteella (viestit, valokuvat, videot jne.).

mSpy

Saatavilla olevista ratkaisuista mSpy on epäilemättä yksi suosituimmista. Jotta voit käyttää tätä sovellusta, sinun on ostettava lisenssi ja asennettava se sen henkilön puhelimeen, jota haluat valvoa. Kun olet valmis, sinulla on reaaliaikainen pääsy kaikkiin heidän keskusteluihinsa suojatun online-hallintapaneelin kautta.

Lisävinkkejä sen selvittämiseen, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa

  1. Ota yhteyttä suosikkikontaktisiisi : Yleensä chattailemme useimmiten suosikkikontaktiemme kanssa WhatsAppissa. Joten katso tämä luettelo saadaksesi käsityksen siitä, kenen kanssa henkilö saattaa kommunikoida usein.
  2. Katso profiilikuvat : Profiilikuva voi joskus antaa vihjeen kahden ihmisen välisestä suhteesta. Jos henkilö esimerkiksi vaihtaa usein valokuvaansa ystäviensä kanssa jakamien tapahtumien tai muistojen perusteella, tämä voi auttaa määrittämään, kenen kanssa hän keskustelee useimmin.
  3. Kiinnitä huomiota ryhmiin : Ryhmäkeskustelut WhatsAppissa ovat usein vilkkaita ja voivat tuoda yhteen ihmisiä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Siksi on mahdollista, että henkilö, jota haluat seurata, osallistuu aktiivisesti näihin kollektiivisiin vaihtoihin.
Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Loppujen lopuksi sen selvittäminen, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa, ei ole helppo tehtävä ja vaatii usein pääsyn luottamuksellisiin tietoihin. Siksi on asianmukaista säilyttää jokaisen oikeus yksityisyyteen ja käyttää kunnioittavia ja laillisia menetelmiä haluttujen tietojen saamiseksi.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Ota selvää, kuinka saat selville, kenen kanssa joku chattailee WhatsAppissa