Putkiasentajan vinkki: kuinka avata pesuallas helposti luonnollisilla ainesosilla?

Oletko kyllästynyt pahoihin hajuihin, jotka tulevat tukkeutuneesta pesualtaasi? Haluatko löytää yksinkertaisen, nopean ja tehokkaan ratkaisun putkien palauttamiseen kuntoon? Jos kyllä, tämä artikkeli on sinua varten. Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit avata pesualtaan helposti ilman terveydelle ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Kaikki 100 % luonnollisista ainesosista, joita sinulla todennäköisesti on jo keittiössäsi. Joten älä etsi enää, tutustu putkimiesvinkkiimme!

Tukkeutuneen pesualtaan syyt

Ennen kuin siirryt pesualtaan avaamiseen liittyviin ratkaisuihin, on tärkeää ymmärtää ongelman mahdolliset syyt. Tukkeutunut pesuallas voi johtua useista tekijöistä:

 • Ruokajäämät, jotka kerääntyvät putkiin ja muodostavat tukos;
 • Rasvat ja öljyt, jotka jähmettyvät putkissa ja estävät veden virtaamisen kunnolla;
 • Vieraat esineet putoavat vahingossa putkiin ja estävät veden kulkua.

Olipa ongelman syy mikä tahansa, on tärkeää ryhtyä toimiin pesualtaan tukkeutumisen poistamiseksi nopeasti ja ei-toivottujen pahojen hajujen ja siitä mahdollisesti aiheutuvien sotkujen välttämiseksi.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Putkimiehen kärki pesualtaan avaamiseen: luonnollinen menetelmä

Voit avata pesualtaan helposti luonnollisilla ainesosilla seuraavasti:

 1. Poista pesualtaan tukkivat esineet, kuten ruokajäämät ja muut esineet;
 2. Keitä kuumaa vettä kattilassa tai vedenkeittimessä;
 3. Kaada kuumaa vettä hitaasti pesualtaaseen sulattaaksesi rasvan ja helpottaaksesi veden kulkeutumista läpi. Voit myös lisätä valkoviinietikkaa parantaaksesi kuuman veden vaikutusta;
 4. Kaada seuraavaksi puoli kupillista ruokasoodaa suoraan viemäriin. Bikarbonaatti on 100 % luonnollinen mineraalijauhe, jolla on desinfiointi- ja rasvanpoistoominaisuuksia;
 5. Anna liuoksen vaikuttaa noin 30 minuuttia ruokajäämien, rasvan ja muiden putkiin pudonneiden esineiden muodostamien tukosten poistamiseksi;
 6. Huuhtele sitten putket tuoreella määrällä kuumaa vettä poistaaksesi kaikki jäljellä oleva ruokasooda ja liuoksen irrottama roskat.
 7. Tarkista lopuksi, että pesuallas tyhjenee normaalisti ja että vesi valuu tasaisesti. Tarvittaessa toista prosessi, kunnes pesuallas on täysin toimiva.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, sinun pitäisi pystyä avaamaan pesuallas nopeasti ja tehokkaasti ilman haitallisia kemikaaleja tai palkkaamatta ammattimaista putkimiestä.

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!
Putkiasentajan vinkki: kuinka avata pesuallas helposti luonnollisilla ainesosilla?
Putkiasentajan vinkki: kuinka avata pesuallas helposti luonnollisilla ainesosilla?

Muutamia vinkkejä tukkeutumisen välttämiseksi

Voit välttää tulevien tukkeutuneiden pesualtaan ongelmien syntymisen tässä muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:

 • Vältä heittämästä kiinteitä ruokajäämiä pesualtaaseen. Käytä sen sijaan roskakoria tai kompostoria päästäksesi eroon kappaleista, jotka voivat tukkia putkia.
 • Älä koskaan kaada rasvaa tai öljyä suoraan viemäriin – tämä voi aiheuttaa nopean tukkeutumisen, jota on vaikea poistaa. Aseta ne sen sijaan sopivaan astiaan lieden viereen ja tyhjennä se säännöllisesti;
 • Asenna suodatin pesuallasluukkuun estääksesi suuria esineitä ja jäämiä pääsemästä putkiin.
 • Puhdista putket säännöllisesti kuumalla vedellä ja ruokasoodalla tukkeutumisen ja pahan hajun estämiseksi.

Muita vaihtoehtoja pesualtaan avaamiseen

Jos et kaikista ponnisteluistasi huolimatta pysty avaamaan tukkeutumista putkiasentajan kärjellä, jossa on luonnollisia ainesosia, voit kokeilla muita ratkaisuja:

Käytä imuaukon poistoa

Imunpoistaja on yksinkertainen ja tehokas työkalu putkien tukosten poistamiseen. Aseta imukuppi pesualtaan reiän päälle, varmista, että se koskettaa pintaa, ja käytä sitten useita edestakaisin liikkeitä irrottaaksesi tukos ja anna veden valua pois.

Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen

Soita ammattimaiselle putkimiehelle

Jos et pysty avaamaan pesualtaan lukitusta parhaista yrityksistäsi huolimatta, voi olla aika kutsua asiantuntija. Ammattimainen putkimies pystyy diagnosoimaan ongelman tarkemmin ja tarjoamaan sopivan ratkaisun pesualtaan putkien saattamiseksi taas toimimaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että voit avata pesualtaan helposti ja käyttämällä luonnollisia ainesosia noudattamalla putkimiehemme vinkkiä ja tutustumalla ruokasoodan moniin hyveisiin. Nopea, tehokas ja ympäristölle turvallinen menetelmä on mielenkiintoinen vaihtoehto aggressiivisille ja haitallisille kaupallisille kemikaaleille.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Putkiasentajan vinkki: kuinka avata pesuallas helposti luonnollisilla ainesosilla?