Tässä on maailman pisin junamatka: 18755 km rautatieseikkailua

Matkustaa kouluttaa ovat aina kiehtoneet ja houkutelleet löytöjen ja seikkailujen ystäviä. Jos olet yksi niistä, jotka haluavat matkustaa kiskoilla, olet varmasti kiinnostunut tästä ennätysmatkasta 18755 kilometriä. Tämä ainutlaatuinen kokemus kuljettaa matkustajia useiden maanosien halki ja esittelee heille erilaisia ​​maisemia ja rikkaita kulttuureja.

Poikkeuksellinen reitti, joka yhdistää Portugalin Singaporeen

Tämän kiehtovan matkan lähtökohta on Porton kaupunki, Portugali. Sieltä sinun on käytettävä eurooppalaista rautatieverkkoa päästäksesi Hendayeen, ranskalaiseen kuntaan, joka sijaitsee Ranskan ja Espanjan rajoilla. Matkan ensimmäisessä osassa on sitten jo mahdollista ihailla Länsi-Euroopalle tyypillisiä maisemia.

Ylittää Ranskan ja Saksan

Ranskassa TGV Atlantique -linjaa on käytettävä päästäkseen Pariisiin ennen kuin jatketaan Strasbourgiin ja Frankfurtiin Saksan suurten nopeuksien verkon ansiosta. Tällä reitillä voit hyödyntää jopa 300 junien nopeutta kilometriä/tunti.

Matkustaa Itä-Euroopan ja Venäjän halki

Seuraava askel on päästä Moskovaan Varsovan, Minskin ja Smolenskin kautta. Matkailijoille tarjotaan sitten Itä-Euroopan ja Venäjän maisemien löytöä, samoin kuin tapaamista paikallisen väestön ja heidän perinteidensä kanssa.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä
Tässä on maailman pisin junamatka: 18755 km rautatieseikkailua
Tässä on maailman pisin junamatka: 18755 km rautatieseikkailua

Matka jatkuu legendaarisella Trans-Siperian rautatiellä

Moskovaan saavuttuaan matkustajat lähtevät eeppiselle matkalle kuuluisalla Trans-Siperian junalla. Jälkimmäinen ylittää Venäjän alueen vaikuttavan 9 289 kilometrin matkan ja yhdistää Moskovan Vladivostokiin noin seitsemässä päivässä. Tämä osa matkaa tarjoaa mahdollisuuden ihailla henkeäsalpaavia panoraamoja: boreaalisia metsiä, lumihuippuisia vuoria, valtavia aroja ja majesteettisia järviä.

Pysähdys legendaarisella Baikal-järvellä

Jotta matkustajat voivat nauttia täydellisesti kokemuksestaan ​​Trans-Siperian rautateillä, heidän suositellaan pysähtymään Baikal-järvelle, joka on todellinen Etelä-Siperian luonnon helmi. Yli 25 miljoonaa vuotta vanha se on maailman vanhin ja syvin järvi, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Trans-Mongoliasta Trans-Manchuriaan: Mongolian ja Kiinan löytäminen

Matkustajat jatkavat junamatkaansa Trans-Mongolian, joka yhdistää Mongolian pääkaupungin Ulaanbaatarin Pekingiin ylittäen Gobin aavikon. Seikkailu jatkuu Pohjois-Kiinassa Transmanchurian-junalla, joka ylittää upeita alueita, kuten Great Khingan -vuoret ja Amur-joen hedelmällisen laakson.

Henkeäsalpaavia maisemia ja kulttuuripysähdyksiä Keski-Britanniassa

Kiinan matka tarjoaa matkailijoille upeita maisemia ja mahdollistaa mittaamattoman historiallisen ja kulttuurisen perinnön löytämisen. He voivat vierailla Kielletyssä kaupungissa Pekingissä, pohtia kuuluisia terrakottasoturiveistoksia Xianissa tai ihailla Datongin ja Longmenin buddhalaisten luolien luonnon kauneutta.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Matkalla Kaakkois-Aasiaan: viimeinen askel kohti Singaporea

Kiinan ylityksen jälkeen rautatieseikkailu jatkuu Singaporeen, matkan päätepisteeseen. Tätä varten sinun on käytettävä Malesian rautatieverkkoa ja kuljettava Kuala Lumpurin läpi ennen kuin saavut Kaakkois-Aasian saarivaltioon.

Yhteenveto: poikkeuksellinen matka ja unohtumaton kokemus

Koko tämän poikkeuksellisen matkan aikana matkustajat pystyivät vierailemaan vähintään 10 eri maata ja matkustaa lähes 19 000 kilometriä. Mutta lukujen lisäksi matkustajien mieleen jää leimansa inhimillinen ja kulttuurinen kokemus. Eeppinen matka kertoa siitä foorumeilla Tai päällä Redditjotta voit jakaa tämän ainutlaatuisen seikkailun muiden junaharrastajien ja syrjäisten löytöjen kanssa!

Guinnessin ennätysten kirja, tässä on maailman pisin junamatka, joka on saatavilla ilman virheitä tai vikoja normaalilla menettelyllä, ja sen kokonaispituus on 22 871 km.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Tässä on maailman pisin junamatka: 18755 km rautatieseikkailua