Uusi WhatsApp-ominaisuus: voit vihdoin aktivoida sen tällä vihjeellä, joka ilahduttaa valokuvafaneja!

WhatsApp, maailman suosituin pikaviestisovellus, kehittyy jatkuvasti tarjotakseen käyttäjilleen paremman käyttökokemuksen. Viimeisin uutuus tähän mennessä, uusi toiminto, jonka avulla voit optimoida valokuvien ja videoiden laadun jonka lähetät yhteystietoihisi. Tässä artikkelissa selitämme, kuinka tämä ominaisuus otetaan käyttöön, jotta voit hyödyntää keskustelujasi täysimääräisesti.

Ei enää epäselviä tai pikselöityjä kuvia WhatsAppissa

Useita vaihtoja rakkaittemme kanssa, muistojen jakamista, hauskojen videoiden lähettämistä… ovat asioita, joita rakastamme tehdä WhatsAppissa joka päivä. Joskus kuitenkin kävi niin jaettujen valokuvien ja videoiden laatu jättää toivomisen varaa.

Uusi vaihtoehto, joka muuttaa käyttökokemustasi

Sovelluksen uusimman päivityksen myötä kehittäjät ovat ajatelleet kauniiden kuvien ystäville tarjoamalla uusi mahdollisuus säätää lähetetyn median laatua automaattisesti. Tämä ominaisuus on erityisen mielenkiintoinen, kun tiedät, että WhatsApp yleensä pakkaa multimediatiedostoja ennen niiden lähettämistä säästääkseen tallennustilaa ja varmistaakseen nopean lähetyksen.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Tämän uuden lisäyksen ansiosta voit valita valokuviesi ja videoidesi useiden laatutasojen välillä. Tämä parannus voi tietysti hyödyttää myös viestiesi vastaanottajia, jotka saavat terävämpiä kuvia ja elokuvia, jotka ovat alkuperäisiä.

Kuinka aktivoida uusi ominaisuus WhatsAppissa?

Jotta saat täyden hyödyn tästä päivityksestä, sinun on ensin varmista, että sinulla on sovelluksen uusin versio. Voit tarkistaa tämän helposti siirtymällä älypuhelimesi Storeen (App Store tai Google Play) ja katsomalla WhatsApp-sivua. Jos päivitys on saatavilla, älä epäröi asentaa sitä.

Uusi WhatsApp-ominaisuus: voit vihdoin aktivoida sen tällä vihjeellä, joka ilahduttaa valokuvafaneja!
Uusi WhatsApp-ominaisuus: voit vihdoin aktivoida sen tällä vihjeellä, joka ilahduttaa valokuvafaneja!

Vaiheet median laadun säätämiseksi

 1. Avaa WhatsApp-sovellus puhelimessasi.
 2. Napsauta sitten ”Asetukset”-kuvaketta (tai ”Parametrit” versiosta riippuen), jota edustaa hammaspyörä.
 3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta ”Tallennus ja tiedot”.
 4. Näet sitten ”Lähetetyn median laatu” -osion. Tässä voit valita kolmesta pakkaustasosta:
  • Automaattinen : Tämä on sovelluksen oletusasetus, joka mukauttaa laatua tiedostokoon ja yhteysnopeuden mukaan.
  • Keskiverto : Tässä tilassa laatu on hieman korkeampi kuin automaattisessa, muuttamatta merkittävästi vaihteiston nopeutta.
  • Korkea: Tämän laatutason avulla voit lähettää optimaalisesti renderöityjä kuvia ja videoita, mahdollisesti lähetysajan ja tarvittavan tallennustilan kustannuksella.
 5. Sinun tarvitsee vain valita sinulle parhaiten sopiva tila prioriteettisi ja laadun ja nopeuden tarpeidesi mukaan.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Älä epäröi testata eri tiloja löytääksesi sinulle parhaiten sopivan. Huomaa kuitenkin, että Tämän uuden ominaisuuden käyttöoikeus voi vaihdella maan tai sovellusversion mukaan. Siksi on mahdollista, että jotkut ihmiset eivät vielä hyödy siitä.

Bonus: hälytys pysyä valppaana luottamuksellisuuden suhteen

Tämän median laatuun liittyvän uutuuden lisäksi WhatsApp on hiljattain integroinut myös a hälyttää, kun keskustelusi ei ole täysin suojattu. Itse asiassa, jos joku kontakteistasi käyttää sovelluksen vanhaa versiota tai vanhentunutta laitetta, päästä päähän -salaus saattaa vaarantua.

Joten jos keskustelujesi luottamuksellisuus vaarantuu, näet keskustelusi yläpalkissa pienen kilven, jossa on huutomerkki. Kun olet saanut tiedon tästä mahdollisesta riskistä, voit päättää, jatkatko keskustelua vai kannustatko yhteyshenkilöäsi päivittämään hakemuksensa.

WhatsApp jatkaa siksi jatkuvaa parantamistaan ​​tarjotakseen käyttäjilleen entistä käyttäjäystävällisemmän, sujuvamman ja turvallisemman kokemuksen. Ei ole epäilystäkään siitä, että kehitystiimi ehdottaa jatkossakin innovaatioita tehdäkseen tästä sovelluksesta entistä tärkeämmän jokapäiväisessä elämässämme.

Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Uusi WhatsApp-ominaisuus: voit vihdoin aktivoida sen tällä vihjeellä, joka ilahduttaa valokuvafaneja!