Uusikuu 13. marraskuuta 2023: Skorpionin uusi kuu vaikuttaa eniten näihin kolmeen merkkiin

siellä uusi kuu on tärkeä vaihe kuun syklissä, joka merkitsee uutta alkua ja avaa uusia näkökulmia. Uusikuu 13. marraskuuta 2023 tapahtuu Skorpionissa, merkissä, joka on täynnä intensiivisyyttä, vahvoja tunteita ja mysteeriä. Tämä astraalinen tapahtuma vaikuttaa joihinkin astrologisiin merkkeihin enemmän kuin toisiin. Ota selvää mitkä.

Syöpä: herätä syvät vaistosi

THE Syöpä on yksi niistä merkeistä, jotka tuntevat tämän uuden kuun vaikutukset Skorpionissa voimakkaimmin. Nestemäinen synergia näiden kahden vesimerkin välillä korostaa niiden luonnollista herkkyyttä. Syövillä on silloin loistava tilaisuus tutkia tunne-elämäänsä, mikä voi johtaa sisäiseen paranemiseen ja henkilökohtaiseen muutokseen.

Tunne intuitiosi

Näiden kahden merkin intuitiivisuuden ansiosta Syövän alla syntyneet voivat löytää uusia polkuja elämänsä alueilla, joihin he ovat juuttuneet. Siksi on tärkeää välttää rutiineihin juuttumista ja päinvastoin, uskaltaa seurata sydäntäsi saavuttaaksesi piilotetut tavoitteesi ja toiveesi.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Vahvista yhteyksiä muihin

Tämän Skorpionin uudenkuun myötä Syövät rohkaistaan ​​myös syventämään suhteitaan ympärillään oleviin. Tätä varten on viisasta avautua enemmän muille ja jakaa syvimmät tunteesi ja salaisuutesi. Tämä edistää vahvojen ja kestävien siteiden luomista, joissa jokainen voi tuntea olevansa ymmärretty ja tuettu.

Uusikuu 13. marraskuuta 2023: Skorpionin uusi kuu vaikuttaa eniten näihin kolmeen merkkiin
Uusikuu 13. marraskuuta 2023: Skorpionin uusi kuu vaikuttaa eniten näihin kolmeen merkkiin

Kalat: kukoistaa henkisesti

Kuten Syöpä, Kalat tämä uusi kuu Skorpionissa vaikuttaa siihen voimakkaasti. Heitä ohjataan kohti intensiivistä itsetutkiskelua, joka mahdollistaa heidän pääsyn aavistamattomiin henkisen syvyyden tasoihin. Kalojen on ymmärrettävä tämän ajanjakson merkitys avatakseen potentiaalinsa ja tutkiakseen uusia polkuja.

Anna luovuutesi loistaa

Skorpionin salaperäinen ja intensiivinen energia yhdistettynä Kalojen mielikuvituskykyyn voi synnyttää runsaasti taiteellisia, kirjallisia tai jopa filosofisia projekteja. Älä epäröi ilmaista itseäsi teosten kautta ja anna luovuutesi vapaat kädet hyödyntämällä tätä päättäväisesti inspiroivaa mielentilaa.

Itseanalyysin aika

Tänä muutoksen aikana Kalojen merkin alla syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita kyselemään itseään ja syviä motiivejaan elämänsä eri alueilla. Tämä vilpitön lähestymistapa voi saada heidät tekemään tärkeitä päätöksiä tulevaisuutensa kannalta ja edistää ennennäkemätöntä henkilökohtaista kasvua.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Skorpioni: suurten muutosten aika

Luonnollisesti, Skorpioni on yksi merkeistä, joihin tämä uusi kuu Skorpionissa vaikuttaa eniten. Voimakkaat energiat, jotka syntyvät tästä ilmiöstä, aiheuttavat mullistuksia tämän merkin alla syntyneiden ihmisten elämän kaikilla osa-alueilla. Skorpionien on opittava sopeutumaan ja hyödyntämään näitä siirtymähetkiä.

Voittaa pelkosi

Yksi avaimista tämän ajanjakson onnistumiseen on se, että Skorpionit eivät anna periksi peloilleen ja epäilyilleen, jotka voivat hidastaa heidän edistymistään. Tämän saavuttamiseksi sinun on tutkittava rohkeuttasi ja päättäväisyyttäsi voittaaksesi esteet ja saavuttaaksesi siten uusia korkeuksia.

Myrkyllisten suhteiden kohtaaminen

Nämä mullistukset vaikuttavat myös relaatioalueeseen. Skorpionien on oltava valppaina niiden ihmisten suhteen, joiden kanssa he ovat tekemisissä, eivätkä epäröi katkaista suhteita niihin, jotka osoittautuvat myrkyllisiksi heidän hyvinvoinnilleen. Lopulta ihmissuhteiden laadun on oltava määrän edelle.

Vinkkejä tämän ajanjakson hallintaan

Vaikka Skorpionin uusikuu vaikuttaa eniten näihin kolmeen merkkiin, jokainen voi hyötyä tästä astraalivaiheesta noudattamalla muutamia vinkkejä:

  • Älä pelkää ilmaista tunteitasi ymmärtääksesi ja kohdataksesi niitä paremmin.
  • Pysy kuulolla intuitiostasi ja älä epäröi seurata häntä tärkeissä päätöksissä.
  • Hae tukea läheisiltäsi jakamalla tunteitaan, pelkoaan ja toiveitaan.
  • Korosta henkistä kasvua ja itseanalyysiä toivottaa muutoksen tervetulleeksi rauhallisesti.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023
Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Uusikuu 13. marraskuuta 2023: Skorpionin uusi kuu vaikuttaa eniten näihin kolmeen merkkiin