Vaikeasti saavutettavien alueiden puhdistaminen: tutustu yllättävään sukkia tyhjiössä -tekniikkaan

Kaikki tietävät, että kodin siivoaminen voi joskus olla todellinen koettelemus, varsinkin kun on kyse tiettyjen vaikeapääsyisten alueiden käsittelystä. On kuitenkin olemassa a alkuperäinen ja tehokas tekniikka helpottaa elämääsi: käyttämällä yksinkertaista sukkaa yhdessä pölynimuri kanssa.

Vaikeasti saavutettavat alueet, päivittäisen siivouksen todellisia haasteita

Tietyt kodin osat jätetään usein huomiotta siivouksen aikana niiden siivoamisen monimutkaisuuden vuoksi. Näistä muita monimutkaisemmista tiloista löydämme:

 • Raot patterien ja seinien välillä
 • Huonekalujen alapinta
 • Pienet kulmat, joihin kerääntyy pölyä ja likaa, kuten wc:n taakse tai raskaat esineet, joita et halua siirtää

Miksi valita pölynimurissa sukkamenetelmä?

Näiden toistuvien puhdistusongelmien edessä on löydettävä nerokkaita ratkaisuja. Pölynimuriin lisätty sukkatekniikka mahdollistaa näiden vaikeuksien voittamisen. Tällä vinkillä on todellakin useita etuja:

 • Hän on helppo toteuttaa : ei tarvita erikoisvarusteita, sukka ja tavallinen pölynimurisi riittää
 • Hän on taloudellinen : sinun ei tarvitse investoida lisälaitteisiin tai erityisiin puhdistustuotteisiin
 • Hän sopii kaikentyyppisille pölynimureille : onko sinulla klassinen kelkkamalli tai luutaimuri, voit käyttää tätä menetelmää
Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!
Vaikeasti saavutettavien alueiden puhdistaminen: tutustu yllättävään sukkia tyhjiössä -tekniikkaan
Vaikeasti saavutettavien alueiden puhdistaminen: tutustu yllättävään sukkia tyhjiössä -tekniikkaan

Kun sukasta tulee arvokas kotitalousliittolainen

Tämän kärjen periaate on yksinkertaisesti kiinnittää sukka pölynimurin imusuuttimeen joustavalla nauhalla pitämään se paikallaan. Sinun tarvitsee vain siirtää tämä improvisoitu työkalu vaikeapääsyisten alueiden yli.

Eri vaiheet tämän tekniikan suorittamiseksi

Jotta saat täyden hyödyn pölynimurin sukkamenetelmän tarjoamista eduista, noudata näitä muutamia vaiheita:

 1. Etsi sopiva kangassukka : Jotta menetelmä olisi tehokas, sukan kuitujen tulee sitoa lika hyvin. Valitse siis paksu puuvilla- tai mikrokuitulisukka, joka säilyttää pölyn paremmin.
 2. Kiinnitä sukka pölynimuriin : Pujota sukka pölynimurin imuputken päälle ja varmista, että imuaukko on hyvin kankaan peitossa. Käytä sitten kuminauhaa pitämään sukka paikallaan.
 3. Siirry vaikeiden alueiden puhdistamiseen : Kun uusi improvisoitu puhdistustyökalusi on valmis, sinun tarvitsee vain imuroida tilat, jotka haluat puhdistaa tavalliseen tapaan.

Hyvä tietää

Optimoidaksesi pölynimurin sukkamenetelmän, muista laittaa pintaan erityiset vinkit, joilla pääset käsiksi vaikeimpiin kulmiin tai pääset helposti huonekalujen alle

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Lisävinkkejä monimutkaisten alueiden puhdistamisen helpottamiseksi

Sukkatyhjiötekniikka on varmasti erittäin tehokas, mutta se voidaan yhdistää muihin vinkkeihin:

 • Käytä hiustenkuivaaja poistaaksesi kulmiin kertyneen pölyn ennen imurointia: tämä helpottaa imurin työtä ja estää pölyn leviämisen ympärillesi.
 • Kun on kyse ahtaista kohdista, kuten ikkunakaiteista tai huonekalujen välisistä rakoista, se on mahdollista käytä hienoa sivellintä tai mikrokuidulla päällystettyä veistä lian poistamiseksi ja näiden tilojen helpottamiseksi imurointia varten.
 • Kun puhdistat pattereita, muista käyttää myös a pölyharja tai erityinen jäähdyttimen harja saavuttaakseen kaikki vaikeapääsyiset alueet.

Sukka tyhjiössä -tekniikka tuo todellista parannusta vaikeapääsyisten tilojen puhdistusprosessiin. Älä epäröi jakaa tätä hyvää suunnitelmaa ympärilläsi olevien kanssa, jotta kaikki voivat hyötyä tästä vinkistä, joka on yhtä nerokas kuin taloudellinen.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Vaikeasti saavutettavien alueiden puhdistaminen: tutustu yllättävään sukkia tyhjiössä -tekniikkaan