Vaikuttaako Full Hunter Moon 28. lokakuuta 2023 todella Kiinan horoskooppimerkkeihin?

Astrologian maailma on täynnä mysteereitä ja tulkintoja. siellä täysikuu 28.10.2023, joka tunnetaan myös nimellä ”täysi metsästäjäkuu”, herättää kysymyksiä sen vaikutuksista kiinalaisen horoskoopin merkkeihin. Tämä poikkeuksellinen astraalitapahtuma ansaitsee erityistä huomiota ymmärtääksemme, kuinka se voi vaikuttaa elämäämme, tunteihimme ja ihmissuhteihimme.

Täysi Hunter’s Moon alkuperä

Metsästäjän täysikuu on saanut nimensä intiaanien perinteestä metsästää tänä syksynä reservien keräämiseksi talvea varten. Muita tälle täysikuulle annettuja nimiä ovat täysi verikuu, koska se voi saada punaisen sävyn, tai täysi kylväjän kuu kunnianosoituksena tähän vuodenaikaan liittyvälle maataloustyölle.

Täysikuun vaikutus länsimaisiin astrologisiin merkkeihin

On hyvin tunnettua, että kuun vaiheilla on merkittävä vaikutus länsimaisiin astrologisiin merkkeihin, erityisesti täysikuun aikana. Tämä ajanjakso johtaa usein intensiivinen tunteiden aikajossa yksilöt voivat tuntea tietynlaista kiihtyneisyyttä, herkkyyden lisääntymistä tai jopa konfliktien pahenemista.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Täysikuu Härässä

28.10.2023 täysikuu löytyy Härän merkistä. Tämän merkin alkuperäiset voivat tuntea tiettyä vakautta ja lisääntynyttä materiaalin mukavuuden tarvetta. He etsivät myös emotionaalista tasapainoa ja haluavat enemmän ilmaista tunteitaan.

Vaikuttaako Full Hunter Moon 28. lokakuuta 2023 todella Kiinan horoskooppimerkkeihin?
Vaikuttaako Full Hunter Moon 28. lokakuuta 2023 todella Kiinan horoskooppimerkkeihin?

Täysi Hunter Moon ja kiinalaisen horoskoopin merkit

Jos kuun vaiheet vaikuttavat länsimaiseen astrologiaan, on perusteltua pohtia, vaikuttaako tämä tapahtuma myös Kiinan horoskooppimerkkeihin. Jokaiselle eläimelle on olemassa tulkinta, joka paljastaa tietoja sen tunnetilasta tänä aikana.

Rotta

Rotan alkuasukkaat saattoivat tuntea sisäistä myllerrystä metsästäjän täysikuun aikana. Heidän tulee olla varovaisia ​​tekemättä hätiköityjä tai impulsiivisia päätöksiä työ- tai henkilökohtaisessa elämässään tänä aikana.

Buffalo (tai härkä)

Härkä voi kokea energialisäystä tämän täysikuun aikana. On kuitenkin olennaista, että tämän merkin alkuperäisasukkaat kanavoivat tämän energian projektiensa toteuttamiseen sen sijaan, että hajautuisivat erilaisiin aktiviteetteihin.

Tiikeri

Tiikerin alkuasukkaat voivat joutua tietyn hermostuneisuuden ja kärsimättömyyden saaliiksi tänä aikana. Heidän on mietittävä aikaa ennen kuin he ryhtyvät konfliktitilanteisiin tai tekevät tärkeitä päätöksiä.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Kani (tai jänis)

Kani saattaa tuntea syvän tarpeen saada yhteys tunteisiinsa Full Hunter’s Moon aikana. Hänestä on hyödyllistä antaa aikaa läheisilleen ja keskustella huolenaiheistaan ​​heidän kanssaan avoimesti.

Lohikäärme

Täysikuu voisi tuoda lohikäärmeelle enemmän älyllistä ja henkistä selkeyttä. Tämän merkin alkuperäiset voivat siten ymmärtää paremmin tavoitteensa ja määritellä tavoitteensa.

  • Käärme : Käärme kohtaa dilemman tämän täysikuun aikana: joko seuraa hänen vaistoaan ja ota riskejä tai toimi varoen, jotta hänen nykyinen tilanne ei vaarannu.
  • Hevonen : Hevosalkuperäiset voivat havaita luovuuden nousua tänä aikana. He etsivät myös pakopaikkaa ja vapautta.
  • Vuohi (tai lammas) : Täysikuu antaa vuohen tulla tietoiseksi sisäisestä voimastaan ​​ja kyvystään voittaa esteet kärsivällisesti ja sitkeästi.
  • Apina : Apinoiden alkuasukkaat voivat kohdata ihmissuhteisiin liittyviä haasteita tämän täysikuun aikana. On tärkeää, että he kommunikoivat avoimesti rakkaittensa kanssa väärinkäsitysten välttämiseksi.
  • Kukko : Järjen ja logiikan on ohjattava Kukon päätöksiä tänä aikana. Olemalla varovainen ja viisas, hän pystyy ratkaisemaan tietyt hänelle kohtaavat vaikeudet.
  • Koira : Koiran olisi hyvä välttää konfliktitilanteita metsästäjän täysikuun aikana. Hänen empatiansa ja uskollisuutensa ovat korvaamattomia ystäviensä ja perheensä tukemisessa.
  • Possu (tai villisika) : Täysikuu tarjoaa sikalle mahdollisuuden uudistumiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, sekä ammatillisesti että henkisesti.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Joten vaikka Full Hunter Moon ei välttämättä aiheuta suurta mullistusta jokaiselle kiinalaisen horoskooppimerkille, se tarjoaa mahdollisuuden pohtia tunteitamme, kunnianhimoamme ja suhteitamme. Vain jokaisen yksilön kehityksen huolellinen tarkkailu antaa meille mahdollisuuden ymmärtää, onko perinteinen kuun vaikutus elämäämme sovellettavissa kiinalaiseen astrologiseen kalenteriin.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Vaikuttaako Full Hunter Moon 28. lokakuuta 2023 todella Kiinan horoskooppimerkkeihin?