Valppaus ja joustavuus: 2 kiinalaista kylttiä joutuu kohtaamaan vaikeuksia onnen puutteen vuoksi…

Kiinalainen kalenteri on jaettu 12 vuoden sykleihin, joista jokaisella on oma symboliikkansa. Itse asiassa jokainen vuosi liittyy astrologiseen merkkiin, jota edustaa eläin, jolla on erityisiä konnotaatioita ja vaikutus tämän merkin alla syntyneiden kohtaloon. Kiinalaiseen horoskooppiin perustuvien ennusteiden avulla nämä ihmiset voivat tietää onnensa sekä suuret muutokset, joita he kohtaavat tietyn ajanjakson aikana, kuten joulukuussa 2023.

Tämä artikkeli keskittyy erityisesti kahteen kiinalaisen horoskoopin merkkiin, joiden on raportoitu olevan vähemmän onnekkaita kuin muut tänä aikana: jänis (tai jänis) ja käärme.

The Rabbit: ennuste joulukuulle 2023

Kanin merkin alla syntyneet joutuvat kohtaamaan merkittäviä haasteita vuoden 2023 aikana. Kaiken kaikkiaan tämä on muutosten ja kehitysten vuosi, joka ei välttämättä hyödytä heitä aluksi.

Rakkaus ja ihmissuhteet

Rakkaudessa Kanissa syntyneiden on pysyttävä valppaina. Jotkut ihmiset voivat kokea jännitteitä suhteensa sisällä, erityisesti kommunikaatioongelmien vuoksi. Sinkkujen on omalta osaltaan tavallista vaikeampaa löytää rakkautta tänä aikana, syynä on tunne-epävakaus ja tietty itseluottamuksen puute.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Työ ja ura

Ammatillisesti tämä tulee olemaan vaikeaa aikaa myös kanin merkin alla syntyneille. Odottamattomia esteitä saattaa syntyä, mikä koettelee heidän kärsivällisyyttään ja päättäväisyyttään. On ratkaisevan tärkeää, että he valmistautuvat hyvin eivätkä anna ikävien yllätysten vallata.

Rahoitus ja raha

Taloudellisella puolella Kanin merkissä syntyneiden tulee olla varovaisia ​​tämän vuoden aikana. Heille saattaa aiheutua yllättäviä kuluja yllä kuvatuista muutoksista. Välttääkseen tilanteensa pahenemisen heidän on hallinnoitava tarkasti budjettiaan.

Joulukuun 2023 epäonnellisimmat kiinalaiset horoskooppimerkit
Joulukuun 2023 epäonnellisimmat kiinalaiset horoskooppimerkit

The Serpent: ennuste joulukuulle 2023

Käärmeen merkin alla syntyneet käyvät läpi myös muita kiinalaisen horoskoopin merkkejä monimutkaisemman ajanjakson vuoden 2023 lopussa. Tätä vaihetta leimaa erityisesti vaativat haasteet, jotka heidän on voitettava epävarmuudesta huolimatta. menestys.

Rakkaus ja ihmissuhteet

Mitä tulee romanttisiin suhteisiin, käärmeen on kohdattava ristiriitainen ilmapiiri. Pariskunnat voivat kokea näkemyseroja, mikä rasittaa heidän suhteensa vahvuutta. Merkin sinkkuilla on myös paljon vaikeuksia löytää rakkautta, koska onni ei ole heidän puolellaan emotionaalisesti kukoistaa tänä aikana.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Työ ja ura

Työssä käärmeen merkin alla syntyneiden ihmisten on kaksinkertaistettava ponnistelunsa voittaakseen monet haasteet, joita heille tulee vastaan ​​vuoden aikana. Esteet, joita he kohtaavat, ovat erilaisia ​​ja joskus odottamattomia, joten heidän on pysyttävä sinnikkäänä ja suostuttava astumaan pois mukavuusalueeltaan menestyäkseen.

Rahoitus ja raha

Kanin tavoin Käärmeen alkuperäiskansojen on oltava varovaisia ​​talousasioissa vuonna 2023. Heillä on riski kohdata rahaongelmia, jotka liittyvät erityisesti yllä mainittuihin odottamattomiin kuluihin. Taloudellisen tilanteensa säilyttämiseksi heidän on oltava tiukkoja taloutensa hallinnassa ja aina oltava suunnitelma B odottamattomien olosuhteiden varalta.

Lyhyesti sanottuna kanin ja käärmeen merkkien on osoitettava suurta joustavuutta vaikeuksissa, joita he kohtaavat joulukuussa 2023. Nämä vaativat jaksot voivat kuitenkin tarjota näille kahdelle merkille tilaisuuden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. on sydämellään menestyä huolimatta matkan varrella olevista esteistä ja karikoista.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Valppaus ja joustavuus: 2 kiinalaista kylttiä joutuu kohtaamaan vaikeuksia onnen puutteen vuoksi…