Viikonloppu 28.-29. lokakuuta merkitsee uuden aikakauden alkua 5 horoskooppimerkille täysikuun ansiosta

Viikonloppu 28.-29. lokakuuta on keskeinen ajanjakso 5 astrologiselle merkille, mikä merkitsee uuden aikakauden alkua täysikuun ansiosta. Todellakin, 28. lokakuuta 2023, täysikuu Härässä tuo vakaata ja aistillista energiaa, joka vaikuttaa merkittävästi tiettyihin horoskooppimerkkeihin. Se on suotuisa aika ilmaista toiveemme ja saavuttaa tavoitteemme.

Muutoksille suotuisa aika

Tänä aikana kosmiset energiat ovat erityisen edullisia syvimpien toiveidemme toteuttamiselle. Kyseiset 5 horoskooppimerkkiä kokevat erityisesti kasvavan muutoksen ja uudistumisen tarpeen henkilökohtaisessa ja työelämässä. Siksi heidän on tartuttava heille tarjoutuviin tilaisuuksiin ja osoitettava samalla kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä.

Täysikuu Härässä: vakaa ja aistillinen energia

Täysikuu Härässä tuo rauhoittavaa energiaa, joka rohkaisee sinua pitämään huolta itsestäsi ja vaalimaan fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. THE 28. lokakuuta 2023, tämä lunaatio tässä maan merkissä kutsuu meidät myös ankkuroimaan nykyhetkeen ja kunnioittamaan yhteyttämme luontoon. Tämä on erinomainen tilaisuus ladata akkujasi ja suorittaa todellinen energinen ”nollaus”.

Lue myös:   Rakkauden paluu 4 kiinalaisen horoskoopin merkille viikonloppuna 9.-10.12.2023

Ankkuroinnin tärkeys

Tänä aikana on tärkeää ankkuroida itsemme nykyhetkeen ja tiedostaa, mikä meitä ympäröi. Tätä varten on suositeltavaa harjoitella ulkoilua, kuten kävelyä tai joogaa, vahvistaaksemme yhteyttämme Maahan ja luonnon elementteihin. Maadoittaminen auttaa myös hallitsemaan tunteitamme ja stressiämme paremmin päivittäin.

Viikonloppu 28.-29. lokakuuta merkitsee uuden aikakauden alkua 5 horoskooppimerkille täysikuun ansiosta
Viikonloppu 28.-29. lokakuuta merkitsee uuden aikakauden alkua 5 horoskooppimerkille täysikuun ansiosta

5 horoskooppimerkkiä, joihin tämä uusi aikakausi vaikuttaa

Tällä täysikuulla Härässä on suuri vaikutus erityisesti viiteen astrologiseen merkkiin. Yksityiskohtaiset selitykset alla:

  1. Härkä: Tämä kuunaatio vaikuttaa suoraan Härkä-syntyperäisiin ihmisiin, koska se esiintyy heidän merkissään. He tuntevat vastustamattoman halun muutokseen ja kehitykseen sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Heidän on opittava irrottautumaan menneisyydestä voidakseen siirtyä paremmin eteenpäin kohti tulevaisuuttaan.
  2. Syöpä: Syövän merkin alla syntyneet hyötyvät myös täysikuun tuomasta aistillisesta ja vakaasta energiasta Härässä. Tämä ajanjakso on suotuisa romanttisille ja ammatillisille kohtaamisille sekä pitkään vaalittujen projektien toteuttamiselle.
  3. Neitsyt : Toinen maamerkki, Neitsyt näkee rationaalisuuttaan ja organisoitumistajuaan vaadittavan tämän täysikuun aikana. Tämän merkin alla syntyneet voivat hyödyntää tämän ajanjakson uusien projektien toteuttamiseen ja rohkeimpien ideoidensa toteuttamiseen.
  4. Skorpioni: Skorpioni, joka etsii aina emotionaalista intensiteettiä, ammentaa täysikuun tuomaa vakaata energiaa kanavoidakseen kunnianhimoaan ja intohimojaan. Tämä lunaatio tarjoaa heille myös mahdollisuuden huolehtia suhteestaan ​​itseensä ja ympärillään oleviin.
  5. Kalastaa: Viimeinen merkki, jota tämä uusi aikakausi koskee, Kalat kutsutaan huolehtimaan fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Täysikuu Härässä tarjoaa heille mahdollisuuden keskittyä uudelleen todellisiin tarpeisiinsa ja viljellä aitoa itserakkautta.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Täysikuun aikana: käytännön neuvoja

On olemassa erilaisia ​​aktiviteetteja ja rituaaleja, joita jokainen voi suorittaa täysikuun aikaan 28.10.2023 hyötyäkseen toiminnassa olevista suotuisista kosmisista energioista. Tässä on joitain ehdotuksia:

  • Harjoittele meditaatiota löytääksesi syvän rentoutumisen ja yhteyden itseesi.
  • Kävele metsässä tai veden äärellä, nauti luonnosta ja harjoittele maadoitusta.
  • Kirjoita lista tulevien viikkojen ja kuukausien tavoitteista pitäen mielessä, että kaikki on mahdollista tämän manifestaatiojakson aikana.
  • Pidä huolta kehostasi joogaamalla, venyttämällä tai vaikka hieronnalla.

Asianomaisten astrologisten merkkien kannalta on tärkeää hyödyntää tätä täysikuuta Härässä oppiakseen ja kasvaakseen. Olipa heidän nykyinen tilanne mikä tahansa, heillä on mahdollisuus keksiä itsensä uudelleen ja antaa uutta pontta elämäänsä. Kehittämällä sietokykyään ja sopeutumiskykyään he ovat valmiita kohtaamaan heidän tiellään olevat haasteet ja ottamaan täysin vastaan ​​tämän tulevan uuden aikakauden.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Viikonloppu 28.-29. lokakuuta merkitsee uuden aikakauden alkua 5 horoskooppimerkille täysikuun ansiosta