Voiko planeettojen sijainti vaikuttaa suruun ja masennukseen? Tässä on mitä astrologit ajattelevat

Voiko planeettojen sijainti vaikuttaa suruun ja masennukseen? Tämä on kysymys, joka on kiehtonut astrologeja jo pitkään. Tässä artikkelissa tutkimme, mitä astrologian asiantuntijat sanovat aiheesta ja kuinka jotkut uskovat, että Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton kolmikko saattaa vaikuttaa tunteisiimme.

Astrologiset vaikutukset mielialaan

Astrologia on ikivanha käytäntö, joka tutkii kuinka planeettojen sijainnit vaikuttavat elämäämme. On vaikea todistaa tieteellisesti, onko näitä vaikutuksia todella olemassa, mutta monet ihmiset ympäri maailmaa antavat tälle tieteenalalle jonkin verran uskottavuutta. Joten ajatus siitä, että planeetat voivat vaikuttaa mielialaamme, ei ole täysin kaukaa haettu niille, jotka uskovat astrologiaan.

Tämän tieteenalan harjoittajat katsovat, että jokainen planeetta hallitsee jotakin elämänaluetta tai persoonallisuutemme puolta. Esimerkiksi Mars vaikuttaa rohkeuteemme ja taisteluhenkeemme, kun taas Venus liittyy rakkauden tunteisiimme ja ihmissuhteihimme. Joten on järkevää pohtia, voivatko tietyt planeetat vaikuttaa suruun ja masennukseen.

Lue myös:   Joulukuun ensimmäinen meteorisuihku tuo rauhaa ja menestystä viidelle kiinalaiselle horoskooppimerkille

Uranus, Neptunus ja Pluto: mahdollinen vaikutus suruun ja masennukseen

Sitten herää kysymys: mitkä planeetat voisivat herättää meissä näitä negatiivisia tunteita? Astrologit ovat yhtä mieltä siitä, että Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton triolla voi olla roolinsa. Tarkastellaanpa lähemmin jokaista näistä planeetoista.

Voiko planeettojen sijainti vaikuttaa suruun ja masennukseen?  Tässä on mitä astrologit ajattelevat
Voiko planeettojen sijainti vaikuttaa suruun ja masennukseen? Tässä on mitä astrologit ajattelevat

Uranus: Äkillinen herääminen

Uranus on planeetta, joka symboloi äkillisiä ja odottamattomia muutoksia elämässämme. Nämä häiriöt voivat joskus aiheuttaa surua, varsinkin jos ne häiritsevät rutiinejamme tai tarvitsemamme tasapainoa. Esimerkiksi romanttinen ero, lomauttaminen tai läheisen menetys ovat ei-toivottuja tapahtumia, joita tapahtuu usein Uranuksen kauttakulkujen aikana.

Toisaalta, Jotkut astrologit uskovat, että Uranus voi myös ”herättää” piilevän surun tunteita, jotka haudattiin syvälle meihin. Tämä prosessi on samanlainen kuin emotionaalinen puhdistuminen, jonka avulla olisi mahdollista selviytyä paremmin tulevista vaikeista tilanteista.

Neptunus: pettymyksen planeetta

Neptunus on mielikuvituksen, illuusion ja unelmien planeetta. Kun tämä planeetta kulkee syntymäkartassamme, se voi tehdä meistä erityisen herkkiä ympäröivälle tunne- ja henkiselle ilmapiirille. Lisäksi Neptunuksella on taipumus hämärtää havaintokykyämme ja upottaa meidät unenomaiseen ja melankoliseen mielentilaan.

Lue myös:   4 horoskooppimerkkiä muuttaa elämänsä ennen joulukuun 15. päivää: onnen ja rahan räjähdys odottaa sinua

Useiden astrologien mukaan Neptunuksen vaikutus voi lisätä surun ja masennuksen riskiä, ​​kun se aiheuttaa asteittaista pettymystä todellisuuteen. Saatamme silloin tuntea, että ihanteemme eivät vastaa jokapäiväistä elämäämme ja tunnemme olevamme negatiivisten tunteiden vallassa.

Pluto: Emotionaaliset haasteet ja muutosprosessi

Pluto on uudistumisen ja sisäisen muutoksen planeetta. Sen vaikutus astraalikartassamme voi korostaa haasteita ja tunnetukoksia, jotka estävät henkilökohtaista kehitystämme. Pluton kauttakulun aikana kohtaamme usein vaikeita ja koettelevia tilanteita, mutta näiden koettelemusten tarkoituksena on auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään.

Pluto toimii usein katalysaattorina ja voimistaa elämässämme jo olemassa olevia surun tai masennuksen tunteita.. Tällä emotionaalisen myllerryksen ajanjaksolla on kuitenkin myös mahdollisuus antaa meille mahdollisuus voittaa nämä esteet ja löytää suurempaa sisäistä harmoniaa.

Muut astrologiset tekijät otettava huomioon

Olemme nähneet kuinka Uranus, Neptunus ja Pluto voivat vaikuttaa suruun ja masennukseen astrologian mukaan. On kuitenkin tärkeää selventää, että on myös muita astrologisia tekijöitä, jotka voivat myös vaikuttaa emotionaaliseen tilaan. Heidän joukossa :

  • Kuun sijainti syntymäkartassamme: se hallitsee tunteitamme ja voi osoittaa, kuinka käsittelemme suruamme.
  • Useiden planeettojen väliset näkökohdat: tietyt kulmat, kuten neliöt ja vastakohdat, katsotaan jännitteiksi ja voivat lisätä masennuksen riskiä.
  • Tietyt muiden planeettojen, kuten Saturnuksen, kauttakulkut: jälkimmäisen tiedetään aiheuttavan rajoituksia ja ankaruutta, jotka voivat painaa moraaliamme.
Lue myös:   3 horoskooppimerkkiä voisi saada jouluihmeen joulukuussa 2023

Osittainen johtopäätös, astrologia ehdottaa, että Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton triolla voisi olla rooli suruun ja masennukseen. Emme kuitenkaan saa sivuuttaa muita astrologisia tekijöitä, jotka tulevat esiin, ja jokaista yksilöä on tutkittava tapauskohtaisesti, jotta hänen tunteitaan ja sisäistä hyvinvointiaan voidaan analysoida tarkasti.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Astrologia » Voiko planeettojen sijainti vaikuttaa suruun ja masennukseen? Tässä on mitä astrologit ajattelevat