WhatsApp esittelee pian uuden, erittäin tehokkaan tavan etsiä viestejä

Vaikka pikaviestintäsovellusten maailma kehittyy jatkuvasti, WhatsApp aikoo pysyä referenssinä tehokkuuden ja käytännöllisyyden suhteen. Tätä silmällä pitäen kuuluisa alusta valmistautuu esittelemään uuden ja erittäin odotetun ominaisuuden: sisäisen hakukoneen parannuksen, joka mahdollistaa paremman navigoinnin keskusteluissa.

WhatsApp-haun nykyiset rajoitukset

Huolimatta monista eduistaan ​​ja sen helppokäyttöisyys, WhatsAppilla on kuitenkin joitain puutteita, erityisesti vanhojen viestien pääsyssä ja aiempien keskustelujen hallinnassa. Tällä hetkellä sinun on selattava pitkiä keskusteluhistoriaa löytääksesi tietyn viestin tai jakaaksesi sisältöä yhteyshenkilön kanssa, mikä voi nopeasti tulla tylsäksi ja aikaavieväksi.

Korvaa puutteet uudella toiminnallisuudella

Voittaa nämä ongelmat ja tarjota a optimaalinen käyttökokemus, sovelluskehitystiimi työskentelee jo suuren päivityksen parissa, jonka tarkoituksena on integroida uusi edistynyt hakutyökalu käyttöliittymään. Tämän ominaisuuden pitäisi nähdä päivänvaloa tulevina kuukausina ja se muuttaa tapaa, jolla navigoit pörssissäsi.

Yksinkertaistettu ja paremmin jäsennelty haku

Ensimmäisten saatavilla olevien tietojen mukaan tämä innovaatio esiintyy todellisena sovelluksen sisäisenä hakukoneena. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden etsi viestivalokuvan, videon tai minkä tahansa muun tiedoston muutamalla napsautuksella – riippumatta siitä, milloin kyseinen sisältö lähetettiin tai vastaanotettiin.

Lue myös:   Ruokavalio: tässä on 6 isoäidin vinkkiä laihtumiseen vaivattomasti
WhatsApp esittelee pian uuden, erittäin tehokkaan tavan etsiä viestejä
WhatsApp esittelee pian uuden, erittäin tehokkaan tavan etsiä viestejä

Suodata saadut tulokset hienommin

Navigoinnin helpottamiseksi tulisi olla saatavilla suodattimia, jotka tarkentavat hakujasi eri kriteerien mukaan, kuten päivämäärä, lähettäjä, uutisryhmä ja monet muut. Voit esimerkiksi etsiä kaikkia tietyn kontaktin viimeisen kuukauden aikana lähettämiä viestejä tai kaikkia tietyssä ryhmässä jaettuja kuvia. Niin monia vaihtoehtoja, joiden pitäisi yksinkertaistaa huomattavasti aiempien keskustelujesi hallintaa ja tehdä päivittäisestä WhatsAppin käytöstäsi entistä miellyttävämpää ja tehokkaampaa.

  1. Päivämäärä: Etsi tietyn ajanjakson aikana lähetettyjä tai vastaanotettuja viestejä.
  2. Lähettäjä: Etsi nopeasti tietyn yhteyshenkilön kanssa vaihdetut viestit.
  3. Ryhmäkeskustelu: Tarkista helposti tietyn ryhmän keskusteluhistoria.
  4. Sisältötyyppi: Löydä valokuvia, videoita tai muita tiedostoja muutamalla napsautuksella.

Paranna pääsyä käyttäjäprofiiliin tarkennetulla haulla

Tämä uusi toiminto perustuu myös a käyttäjäprofiilin parempaa käyttöä, joka tarjoaa enemmän näyttö- ja mukautusmahdollisuuksia. Siten on mahdollista tarkastella kaikkia vaihdettuja viestejä, jaettuja tiedostoja tai jopa tärkeitä tapahtumia, jotka on tallennettu erityiseen historiaan, mikä optimoi tilisi hallinnan.

Lue myös:   4 käytännön vinkkiä tiaisten houkuttelemiseen puutarhaasi

Tämän päivityksen ansiosta WhatsApp vahvistaa jälleen halunsa uusiutua jatkuvasti mukautuakseen käyttäjien tarpeisiin ja pysyäkseen tärkeänä toimijana pikaviestinnässä. Voimme lyödä vetoa, että tämä uusi edistynyt hakutoiminto mahdollistaa miljoonien sovelluksen käyttäjien pääsyn suosikkisisältöönsä ja -tietoihinsa helpommin ja nopeammin.

Pysy ajan tasalla WhatsAppin uutuuksista

Hakemuksen pitäminen ajan tasalla on välttämätöntä, jotta voit hyödyntää täysimääräisesti WhatsAppin tekijöiden tarjoamia uusimpia innovaatioita. Älä epäröi tilata virallisia uutiskirjeitä tai käydä säännöllisesti ohje- ja tukisivuilla, jotta et menetä mitään uutisia ja uusia ominaisuuksia, jotka rikastavat käyttökokemustasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tällä ilmoituksella a uusi ominaisuus, joka mahdollistaa edistyneen viestihaun, WhatsApp osoittaa, että se on tarkkaavainen käyttäjiensä odotuksiin ja jatkaa innovointia helpottaakseen heidän jokapäiväistä elämäänsä. Seuraamme tietysti virallisia ilmoituksia tästä erittäin odotetusta päivityksestä ja pidämme sinut ajan tasalla, kun se on saatavilla kaikilla alustoilla.

Lue myös:   WhatsApp vahvistaa tietoturvaansa uudella sähköpostivaihtoehdolla!

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp esittelee pian uuden, erittäin tehokkaan tavan etsiä viestejä