WhatsApp ilmoittaa rajoittavansa tallennuskapasiteettiaan, muuten joudut maksamaan

Mitä tulee viestien vaihtoon, WhatsApp on epäilemättä yksi maailman suosituimmista sovelluksista. Helppokäyttöisyydestään ja käyttäjien pikaviestien lähettämisen nopeudesta tunnettu alusta houkuttelee uusia faneja joka päivä. WhatsApp ilmoitti kuitenkin äskettäin rajoittavansa tallennuskapasiteettiaan, mikä herättää monia kysymyksiä seurauksista käyttäjille. Tässä artikkelissa kehotamme sinua selvittämään, mitä muutoksia WhatsApp tekee ja mitä vaihtoehtoja on saatavilla lisämaksujen välttämiseksi.

Rajattoman ilmaisen tallennustilan loppuminen WhatsAppissa

Perustamisestaan ​​vuonna 2009 lähtien WhatsApp on aina ylpeä tarjoamalla käyttäjilleen ilmaista ja rajoittamatonta tallennustilaa. Tämä etu, lisättynä kansainväliseen maksuttomaan käyttöön, on varmasti myötävaikuttanut sovelluksen huikeaan menestykseen, jonka aktiivisten käyttäjien määrä jatkaa kasvuaan. Todellakin, nykyään se tavoittaa lähes 2 miljardia ihmistä eri puolilla maailmaa.

Tämä ilmaisen tallennustilan aika näyttää kuitenkin olevan päättymässä. Yhtiö ilmoitti äskettäin aikovansa rajoittaa sovelluksen tallennuskapasiteettia. Vaikka palvelu on edelleen pääosin ilmainen, tämä päätös saattaa pakottaa jotkut käyttäjät valitsemaan maksullisen tilauksen hyötyäkseen suuremmasta tallennuskapasiteetista.

Lue myös:   Litteä vatsa: mitkä harjoitukset ovat todella tehokkaita alavatsan kuvanveistossa?

Syyt tämän päätöksen takana

On vaikea määrittää tarkasti syitä, jotka pakottivat WhatsAppin tekemään tämän päätöksen. Voidaan kuitenkin olettaa, että tällä rajoituksella pyritään ennen kaikkea rohkaisemaan käyttäjiä ottamaan vastuuta varastonsa hallinnasta. Ei todellakaan ole harvinaista, että tietyt henkilöt pitävät suuria määriä dataa älypuhelimissaan lajittelematta tai poistamatta tarpeettomia elementtejä, mikä tukkii palvelun tallennuspalvelimet.

WhatsApp ilmoittaa rajoittavansa tallennuskapasiteettiaan, muuten joudut maksamaan
WhatsApp ilmoittaa rajoittavansa tallennuskapasiteettiaan, muuten joudut maksamaan

Myös muut asiantuntijat uskovat, että tämä toimenpide voisi itse asiassa olla strategia, jonka tarkoituksena on edistää maksullisen mallin asteittaista integrointia WhatsAppin käyttöön. Itse asiassa, vaikka se on nyt enimmäkseen ilmainen, sovellus on jatkanut uusien maksullisten ominaisuuksien kehittämistä viime vuosina, erityisesti ottamalla käyttöön WhatsApp Business APItarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat kommunikoida asiakkaidensa kanssa alustan kautta.

Mitä vaihtoehtoja käyttäjille?

Vaikka emme vielä tiedäkään kaikkia yksityiskohtia tämän tallennusrajan käyttöönotosta, käyttäjät voivat jo nyt tutustua eri vaihtoehtoihin, joilla he voivat välttää maksuja. Tässä on muutamia vinkkejä tallennustilan hallintaan WhatsAppissa:

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Lajittele tiedostosi säännöllisesti

Aluksi on tärkeää oppia, miten puhdistaa sovellukseen tallennetut keskustelut ja tiedostot. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  • Poista tarpeettomat viestit : muista ensin poistaa viestit, joita et halua säilyttää (etenkin sellaiset, jotka sisältävät kuvia, videoita tai muita suuria liitteitä).
  • Arkistoi ei-tärkeät keskustelut : tämän avulla voit piilottaa tietyt keskustelut poistamatta niitä pysyvästi.
  • Tyhjät ryhmät, joihin et enää kuulu : Jos sinut on lisätty ryhmään, joka ei enää kiinnosta sinua, älä epäröi poistua tästä keskustelusta ja tyhjentää sen sisältö vapauttaaksesi tilaa.

Siirrä muille sähköpostialustoille

Jos osoittautuu, että nämä suositukset eivät riitä hallitsemaan parhaiten tallennustilan kulutustasi WhatsAppissa, saatat joutua kääntymään muiden sovellusten puoleen, jotka tarjoavat ilmaisia ​​vaihtoehtoja ilman tallennusrajoituksia. Nämä sisältävät:

  1. Signaali * : Tämä suojattu viestintäsovellus tarjoaa paikallisen tallennusvaihtoehdon henkilökohtaisille tiedostoillesi ja lisäetuna parannetun suojauksen.
  2. Telegram* : tämä pikaviestipalvelu on mielenkiintoinen vaihtoehto WhatsAppille, jonka avulla voit myös hyötyä rajoittamattomasta tallennuskapasiteetista.
Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Siis vaikka WhatsAppin käyttöön ottaman tallennuskapasiteetin rajoitus vaikuttaa väistämättömältä, on edelleen vaihtoehtoja jatkaa kaupankäyntiä älypuhelimesi kautta ilman, että sinun tarvitsee maksaa lisäkuluja. Nähtäväksi jää, johtaako tämän toimenpiteen julkistaminen todella laajaan siirtymiseen sovelluksen maksulliseen malliin…

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp ilmoittaa rajoittavansa tallennuskapasiteettiaan, muuten joudut maksamaan