WhatsApp: Näin et näy verkossa ja pysy näkymättömänä, vähän tunnettu vinkki

Joka päivä miljoonat käyttäjät vaihtavat viestejä WhatsAppissa ja haluavat toisinaan pitää online-läsnäolonsa salassa. Jos olet yksi niistä, jotka haluavat lukea viestejä ilman, että yhteystietosi tietävät, että olet aktiivinen sovelluksessa, tämä artikkeli on sinua varten. Tutustu tästävähän tunnettu vinkki varten ei näy verkossa Ja pysyä näkymättömänä Whatsappissa.

Miten ”online”-tila toimii?

Kun WhatsAppissa olet yhteydessä Internetiin ja olet avannut sovelluksen, tilasi muuttuu automaattisesti ” verkossa”. Tämä tila muuttuu, kun suljet sovelluksen ja muuttuu tilaksi ”viimeksi nähty (päivämäärä)”; Jotkut ihmiset kuitenkin haluavat välttää tilansa näyttämisen eri syistä, kuten yksityisyytensä suojelemisesta. Valitettavasti tähän asti tällä alustalla ei ollut tapaa tulla täysin näkymättömäksi.

Vähän tunnetun kärjen löytäminen

Olemme löytäneet yksinkertaisen ja tehokkaan ratkaisun olla näyttämättä online-tilaasi WhatsAppia käytettäessä. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti siirtymistä lentokonetilaan ennen sovelluksen avaamista. Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Avaa järjestelmäasetukset ja ota lentokonetila käyttöön.
  2. Käynnistä WhatsApp-sovellus ja selaa viestejäsi.
  3. Kun olet valmis, sulje sovellus ja sammuta lentokonetila.
Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Tämän tempun ansiosta tilasi ei ole koskaan näkyvissä, koska sovelluksen palvelimista riippuen et ole ollut yhteydessä Internetiin koko sovelluksesi aikana. Lisäksi yhteystietosi eivät saa ilmoituksia läsnäolostasi WhatsAppissa.

WhatsApp: Näin et näy verkossa ja pysy näkymättömänä, vähän tunnettu vinkki
WhatsApp: Näin et näy verkossa ja pysy näkymättömänä, vähän tunnettu vinkki

Hyvä tietää !

Sininen kaksoistarkistus, jos haluat lukea viestejä salaa

Huomaa myös, että on olemassa tapa lukea viestejä näyttämättä sinistä lukua. Manipulointi on seuraava:

  1. Siirry WhatsApp-asetuksiin (rataskuvake) ja siirry sitten kohtaan ”Tili”.
  2. Napsauta ”Tietosuoja” ja poista valinta ”Lue kuitti” -ruudusta.

Tällä tavalla voit lukea vastaanotetut viestit huomaamattomasti ilman, että lähettäjä tietää, että olet katsonut ne. Huomaa: kun poistat tämän toiminnon käytöstä, et myöskään näe omien lähettämiesi viestien lukuvahvistusta.

Kuinka piilottaa ”viimeksi nähty verkossa”

Niille, jotka eivät halua näyttää viimeistä yhteysaikaansa WhatsAppissa, seuraa näitä ohjeita:

  1. Siirry sovelluksen asetuksiin.
  2. Siirry ”Tili”-osioon ja valitse ”Luottamuksellisuus”.
  3. Napsauta ”Viimeinen yhteysaika” ja valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin: Ei kukaan, Yhteystiedot tai Kaikki.
Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Huomaa kuitenkin, että jos valitset ”Ei kukaan” -vaihtoehdon, et myöskään voi nähdä kontaktiesi viimeistä yhteysaikaa.

Tämän vähän tunnetun vihjeen rajat

Vaikka tämä ratkaisu on erittäin käytännöllinen, siinä on silti joitain haittoja. Itse asiassa sinun on muistettava sulkea sovellus ennen kuin poistat lentokonetilan käytöstä, muuten tilasi näkyy online-tilassa. Lisäksi tämä tarkoittaa, että kun olet lentotilassa, et voi soittaa puhelua tai käyttää muita sovelluksia, jotka vaativat Internet-yhteyden.

Lisäksi, kun olet lentotilassa ja lähetät viestin, viesti jää odottamaan lähettämistä, kunnes palaat normaalitilaan. Sinun on siksi oltava valppaana, jos haluat lähettää kiireellisiä viestejä.

Vaikka WhatsAppissa on useita tapoja säilyttää yksityisyytesi, tämä lentokonetilan temppu on edelleen paras ratkaisu pysyä näkymättömänä eikä näkyä verkossa. Sen avulla voit tarkastella viestejäsi huomaamattomasti ilman, että yhteyshenkilösi saavat tietoa toiminnastasi. Muista kuitenkin harkita tämän menetelmän rajoituksia ennen sen soveltamista.

Lue myös:   3 tehokasta kotitekoista ainesosaa, jotka puhdistavat ikkunasi ja tekevät niistä kimaltelevia

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp: Näin et näy verkossa ja pysy näkymättömänä, vähän tunnettu vinkki