WhatsApp: paikanna helposti yhteystietojesi maantieteellinen sijainti tämän ainutlaatuisen vinkin avulla

Miljoonien aktiivisten käyttäjien kanssa joka päivä, WhatsApp on yksi maailman suosituimmista viestintäsovelluksista. Sen lisäksi, että sen käyttäjät voivat kommunikoida helposti ja nopeasti, sovellus tarjoaa myös useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat vaihdon paremman seurannan ja hallinnan. Näistä toiminnoista löytyy erityisesti maantieteellisen sijainnin jakaminen. Seuraa vinkkejämme saadaksesi selville, kuinka voit selvittää kontaktin sijainnin WhatsAppissa muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Tapa 1: Sijainnin jakaminen chatin kautta

Kaikki tapahtuu suoraan yksityisessä keskustelussa ystäväsi tai chat-ryhmäsi kanssa. Tämä voi olla erityisen käytännöllistä, jos haluat järjestää kokouksen tai yksinkertaisesti antaa ohjeita tietyn paikan löytämiseksi. Tehdä tämä :

 1. Käynnistä ensin WhatsApp-sovellus matkapuhelimellasi.
 2. Avaa keskustelu sen henkilön tai ryhmän kanssa, jonka sijainnin haluat saada.
 3. Napsauta sitten kiinnityspainike (paperiliittimen muotoinen) sijaitsee viestin syöttökentässä.
 4. Paina ” Sijainti”. Näyttöön tulee luotu ikkuna, jossa pyydetään pääsyä sijaintiisi. Vahvista tämä valtuutus, jotta voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja:
  • Jaa sijaintisi livenä: Tämä vaihtoehto jakaa nykyisen sijaintisi ja päivittää sen säännöllisesti määrittämäsi ajan (15 min, 1 tunti tai 8 tuntia). Näin yhteyshenkilösi tietää maantieteellisen sijaintisi reaaliajassa.
  • Lähetä sijaintisi: Tämä vaihtoehto jakaa sijaintisi vain sillä hetkellä, kun lähetät sen. Automaattista päivitystä ei tule sen jälkeen.
Lue myös:   Nautinto ja laihdutus: 3 talven gourmet-reseptiä vatsarasvan sulattamiseen

Kun olet lähettänyt valintasi, yhteyshenkilösi voi nähdä maantieteellisen sijaintisi omasta käyttöliittymästään joko välittömästi tai säännöllisin väliajoin valitusta vaihtoehdosta riippuen.

WhatsApp: paikanna helposti yhteystietojesi maantieteellinen sijainti tämän ainutlaatuisen vinkin avulla
WhatsApp: paikanna helposti yhteystietojesi maantieteellinen sijainti

Tapa 2: Käytä kolmannen osapuolen sovellusta puhelinnumeron sijainnin selvittämiseen

Vaikka yhteyshenkilön maantieteellistä sijaintia ei voi tietää ilman heidän suoraa suostumustaan ​​WhatsAppin kautta, on olemassa kolmansien osapuolien sovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen vain heidän matkapuhelinnumeronsa kautta. On kuitenkin tärkeää huomata, että näitä käytäntöjä voidaan pitää yksityisyyden loukkauksena ja ne ovat usein laittomia. Tässä on kuitenkin vaiheet tämän tyyppisen sovelluksen käyttämiseksi:

 1. Lataa valittu sovellus tavallisesta sovelluskaupasta matkapuhelimeesi.
 2. Luo tili ja/tai kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.
 3. Anna sen henkilön puhelinnumero, jonka maantieteellisen sijainnin haluat tietää.
 4. Odota, että sovellus saa tarvittavat tiedot ja näyttää tuloksen kartalla tai vastaavalla näytöllä.

Nämä sovellukset toimivat yleensä käyttämällä saatavilla olevia matkapuhelin- ja GPS-tietoja sekä teleoperaattoreiden toimittamia tietoja. Ne eivät välttämättä anna 100 % tarkkaa sijaintia, mutta voivat antaa yleiskuvan tietyn kontaktin sijainnista.

Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Kiinnitä huomiota yksityisyyteen ja voimassa oleviin säännöksiin

Haluamme muistuttaa, että nämä menetelmät sisältävät pääsyn ystävääsi koskeviin henkilökohtaisiin ja arkaluontoisiin tietoihin, joten varmista, että noudatat lakeja ja paikallisia tietosuojamääräyksiä, ennen kuin käytät näitä sovelluksia jonkun paikantamiseen ilman hänen suostumustaan.

WhatsApp-kontaktin maantieteellisen sijainnin selvittämiseksi voit joko käyttää sovelluksen sisäänrakennettua sijainninjakotoimintoa tai tutkia vaihtoehtoisia vaihtoehtoja käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia. Muista aina kunnioittaa toisten yksityisyyttä ja huomioi aina toiminnassasi eettiset ja lailliset rajat.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » WhatsApp: paikanna helposti yhteystietojesi maantieteellinen sijainti tämän ainutlaatuisen vinkin avulla