Yllättävää, mutta tehokasta: 3 yksinkertaista harjoitusta joka päivä tehostaaksesi energiaasi syksyllä

Syksy on usein synonyymi alhaiselle energialle ja väsymykselle, jolloin päivät lyhenevät ja lämpötila laskee. On kuitenkin olemassa yksinkertaisia ​​​​vinkkejä, joita voit ottaa käyttöön päivittäin tämän vuodenaikojen letargian torjumiseksi. Löydä kolme helppoa harjoitusta, joita voit tehdä kotona tai toimistossa syksyn energianpudotuksen voittamiseksi.

1. Vatsahengitys: tehokas tekniikka rentoutumiseen ja energian palauttamiseen

Vatsahengitys on yksinkertainen tekniikka, joka auttaa sinua rentoutumaan samalla kun lisäät energiatasosi. Se todellakin edistää hapetetun veren palautumista sydämeen ja stimuloi siten verenkiertoamme, mikä mahdollistaa paremmin väsymyksen torjumisen.

Kuinka harjoitella vatsan hengitystä?

Istu ensin mukavasti tuolilla tai tyynyllä selkä suorana ja jalat lattialla. Aseta sitten kätesi vatsallesi tunteaksesi hengityksesi liikkeet. Hengitä hitaasti ulos suun kautta ennen kuin hengität syvään nenän kautta, laajentaen vatsaasi. Pidätä hengitystäsi muutaman sekunnin ajan, hengitä sitten uudelleen ja toista tämä harjoitus muutaman minuutin ajan. Älä epäröi sulkea silmiäsi keskittyäksesi tämän hengityksen tuomiin tuntemuksiin.

Lue myös:   Onko keittiössäsi paha haju? Nämä isoäidin vinkit pelastavat henkesi!

Vatsahengityksen edut

Tämä harjoitus ei vain auta torjumaan väsymystä, vaan se myös edistää:

  • Rentoutuminen ja rentoutuminen;
  • Parempi keskittyminen;
  • Stressin helpotus.

Käytä muutama minuutti tämän harjoituksen tekemiseen joka päivä tai aina, kun tunnet tarvetta pitää tauko työpäiväsi aikana.

Yllättävää, mutta tehokasta: 3 yksinkertaista harjoitusta joka päivä tehostaaksesi energiaasi syksyllä
Kolme yksinkertaista harjoitusta energian lisäämiseksi syksyllä, väsymys, energia, teetauko

2. Venyttely: tehokkaat venytykset, jotka herättävät kehosi ja lisäävät elinvoimaasi

Säännöllinen nouseminen ylös ja venytteleminen stimuloi verenkiertoa ja välttää sitä väsymyksen tunnetta, joka voi valtaa meidät syksyllä. Tässä on kolme yksinkertaista harjoitusta, jotka sinun tulee tehdä joka päivä saadaksesi energiasi takaisin:

Muunnelma 1: kädet ojennettuna ylöspäin

Seiso jalat hartioiden leveydellä, tuo kätesi yhteen edessäsi ja ojenna ne sitten ylöspäin pitäen kyynärpääsi lähellä korviasi. Pysy tässä asennossa muutama sekunti ennen kuin vapautat. Toista tämä harjoitus useita kertoja.

Muunnelma 2: rungon kierre

Kun seisot edelleen, aseta kätesi lantiolle tai pään taakse. Käännä vartaloasi hitaasti toiselle puolelle samalla kun hengität sisään ja hengitä ulos samalla, kun palaat alkuasentoon. Tee sama toisella puolella ja toista harjoitus useita kertoja.

Lue myös:   Pilates ja litteä vatsa: 5 yksinkertaista harjoitusta vatsan rasvan pudottamiseksi alle 15 minuutissa päivässä

Muunnelma 3: jalkojen venyttely

Istun tai seisot, taivuta toista jalkaa ja tuo polvi rintaasi kohti pitäen jalkaasi käsilläsi. Pidä tässä asennossa muutama sekunti ja vaihda sitten jalkaa. Toista tämä harjoitus useita kertoja venyttääksesi jalkojen lihaksia ja aktivoidaksesi verenkiertoa.

Sisällytä nämä harjoitukset päivittäiseen rutiinisi torjuaksesi väsymystä ja palauttaaksesi elinvoiman koko päivän ajan.

3. Teetauko: hetki rentoutumista ja energiaa teehauteen ansiosta

Teetauko on yksinkertainen ja miellyttävä rituaali, jonka avulla voit rentoutua ja lisätä energiaasi. Itse asiassa tee sisältää teiiniä, lievää piristävää ainetta, joka auttaa torjumaan väsymystä aiheuttamatta liiallista jännitystä. Syksy on myös ihanteellinen aika nauttia tietyistä teelajikkeista, joilla on lohdullisia makuja, kuten kanelilla, omenalla tai päärynällä valmistettuja teelaatuja.

Täydellisen teen löytäminen syksyn energiapisaroiden voittamiseksi

Syksyisen teen eduista täysimääräisesti nauttimiseen kannattaa valita kevyet ja tuoksuvat juomat, jotka tarjoavat tarvittavan annoksen theiinia samalla kun ne tarjoavat hyvän olon ja rentoutumisen tunteen. Tässä on joitain suositeltuja lajikkeita:

  • Sencha vihreä tee: runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, se on ihanteellinen stimuloimaan kehoa;
  • Musta tee mausteilla: lohdullista ja energisoivaa, sopii mainiosti rentouttavan tauon seuraksi töissä tai kotona;
  • Punaiset hedelmäteet: herkullisia ja kevyitä, ne sopivat täydellisesti energian lisäämiseen synkkinä iltapäivinä.
Lue myös:   5 helppoa ja tehokasta vinkkiä vatsan rasvan pudotukseen 40 vuoden jälkeen!

Ota aikaa nauttiaksesi teetaukostasi, valitse tarpeisiisi sopiva infuusio ja hyödynnä tämä hetki hengitysharjoituksiin tai venyttelyihin.

Ottamalla käyttöön nämä kolme yksinkertaista ja helposti suoritettavaa päivittäistä harjoitusta, voit voittaa syksylle ominaisen energian laskun ja tuntea olosi virkeäksi koko päivän. Älä epäröi mukauttaa näitä vinkkejä henkilökohtaiseen tai ammatilliseen rutiinisi ja jaa vinkkisi rakkaillesi saadaksesi täyden hyödyn tämän erityisen kauden eduista.

Kirjoittajan kuva
Kirjoittajasta, Anja Heikkinen
Olen kiinnostunut psykologiasta ja käytän aikani etsimällä uusia älyllisiä haasteita, joiden avulla voin harjoittaa mieltäni ja rentoutua samalla.
Kotisivu » Uutiset » Yllättävää, mutta tehokasta: 3 yksinkertaista harjoitusta joka päivä tehostaaksesi energiaasi syksyllä